Super INVENTURNA RAZPRODAJA!
Oglejte si pohištvo s popusti do -80%!
Več o ponudbi >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

mebloJOGI ležišča in vzmetnice

mebloJOGI Vzmetnice in ležišča lahko ekskluzivno naročite v spletni trgovini SalonPohistva.si. mebloJOGI je od nekdaj sinonim za kakovostne vzmetnice, odlikuje jih izdelava iz vrhunskih materialov ter zelo ugodna cena. Izberajte izmed več kot 20 dimenzij in 3 različnih trdot. če se zatakne pa nas vprašajte za nasvet.

8 izdeklov

8 izdeklov

Meblo jogi je vrhunski jogi z najdaljšo tradicijo!

Na tržišču je nepregledna vrsta vzmetnic in ležišč, ki nas pri nakupu lahko zavedejo, saj mnogokrat obljubljajo nemogoče, po možnosti za neverjetno nizko ceno. Kadar iščemo kakovostne rešitve za spanje, je pametno zaupati preverjenim ponudnikom. Na področju snovanja vrhunskih jogi vzmetnic in ležišč s svojo kakovostno ponudbo zagotovo izstopajo izdelki podjetja Meblo Jogi, ki ima več kot 50-letno tradicijo in vsakodnevno deluje z zavedanjem, da zdrav spanec izboljšuje kakovost življenja. Podjetje Meblo Jogi je do sedaj izdelalo že več kot 12 neverjetnih milijonov jogijev, kar je dokaz, da so njihova vizija, razvoj, tehnologija ter celotna proizvodnja vredni izjemnega zaupanja.

Dobra postelja za kakovosten spanec potrebuje odličen jogi

Čeprav ob misli na globok in krepčilen spanec običajno pomislimo le na kakovostno posteljo, je pravzaprav zanj zaslužen dober jogi oziroma ležišče. Postelja in posteljni pod/letveno dno predstavljata v dobesednem in prenesenem pomenu le okvir za naše udobno in dobro spanje, njuna vsebina pa so vzmetnice oziroma ležišča.

V dober jogi se splača investirati

V vrhunski jogi se splača investirati. Zanj res ni treba odšteti prav vsega bogastva, a modro se je zavedati, da je od njegove kakovosti odvisna tudi kakovost našega počitka ter spanja, kar pa dolgoročno zelo – pozitivno ali negativno – vpliva na posameznikovo počutje, s tem pa tudi na zdravje. Dobra izbira jogija povečuje splošno vitalnost, krepi dobro razpoloženje in zagotavlja, da zjutraj lahko vstanemo z desno nogo, kot se rado pravi.

Kaj je vzmetnica, kaj jogi in kaj ležišče?

Ker se zgornje pojme med seboj rado pomeša, je dobro poznati sorodnosti in razlike med njimi, saj boste le tako lahko prišli do takšne spalne rešitve, ki se kar najbolj prilega vašemu življenjskemu slogu.

Beseda vzmetnica je označuje nekaj, kar vsebuje vzmeti, ležišče pa nekaj, na čemer se leži, a podlaga ne vsebuje vzmeti. Jogi je predvsem pogovorni izraz za vzmetnico. Ker na trgu obstaja široka ponudba vzmetnic in ležišč, je dobro, da se v nakup nove vzmetnice ali ležišča podate z zavedanjem in ustreznim znanjem.

Zakaj so vzmetnice in ležišča Meblo Jogi najboljša izbira?

Vzmetnice oziroma ležišča znamke Meblo Jogi (pogosto jih stranke imenujejo tudi Meblo Jogi Ljubljana, Meblo Jogi Slovenija ali samo Jogi Slovenija) imajo vrsto prednosti, od katerih se ločijo od sorodnih vsaj na videz konkurenčnih izdelkov:

  • Imajo skoraj 60-letno tradicijo izdelave.
  • Izdeluje se jih na osnovi natančnih študij ergonomskih zahtev človeškega telesa.
  • Na voljo je pestra ponudba vzmetnic in ležišč, med katero bo vsak našel pravo zase, ne glede na svojo starost, velikost, življenjski slog ter morebitne zdravstvene težave.
  • V ležišča in vzmetnice znamke Meblo Jogi so vgrajeni le najkakovostnejši materiali proizvajalcev, ki imajo visoke zahteve glede kakovosti in standardov. Vsi proizvajalci materialov prihajajo s področja Evropske unije, kar povečuje njihovo sledljivost in transparentnost.
  • Gre za kakovostne izdelke slovenske proizvodnje. Z njihovim nakupom podpirate slovensko podjetje in slovenske družine.
  • S svojimi izdelki so opremili na tisoče spalnic in otroških sob ter poslovnih nastanitev.

Meblo Jogi ima široko ponudbo najboljših vzmetnic in ležišč

Meblo Jogi ponuja širok nabor vzmetnic in ležišč, med katerimi lahko najdete vrhunske klasične vzmetnice s t. i. bonnel vzmetenjem, jogi vzmetnice z žepkastimi vzmetmi, s protibakterijsko zaščito ali brez, udobna penasta ležišča, takšna iz hladnovaljane pene in druga. Dimenzije ležišč in vzmetnic se prilagajajo vsaki situaciji posebej, zato se bo prav za vsakega odraslega ali otroka našel ustrezen jogi, ki bo poskrbel za sproščujoč spanec brez bolečin.

Primeri najbolj prodajanih jogijev Meblo Jogi

Najbolj priljubljene in iskane so med strankami naslednje vzmetnice znamke Meblo Jogi:

Njihove značilnosti lahko najdete na spletni strani Salona pohištva Furnitura. Zanje je značilna *dostopna cena – za več si lahko ogledate cene na spletni strani.

Med njimi še posebej izstopa luksuzna vzmetnica Meblo jogi Woody, ki je prva slovenska vzmetnica z naravnim lateksom in esencialnim bakrom, ki imata protivnetne lastnosti, lajšata gibalne težave, pripomoreta k boljšemu prevajanju toplote ter sta naravno protibakterijska. Ima kar 7-consko jedro z žepkastimi vzmetmi, ki nudijo telesu med spanjem popolno oporo. Na voljo pa je tudi prestižna jogi vzmetnica Flower, ki ima tršo letno stran iz lateksa in hladilnih gel zrnc, ki poleti poskrbijo za občutek svežine, ter zimsko stran iz spominske pene, ki pozimi dodatno greje ter tako nudi maksimalno udobje med spanjem.

Standardne dimenzije in možnost naročila po meri

Meblo Jogi ima v svoji ponudbi izdelke naslednjih velikosti:

Otroške vzmetnice je mogoče najti v dimenzijah 60x120, 70x140 in 80x160.

Kadar v ponudbi ni vzmetnice, ki bi bila nekoliko manjša od vzmetnice 180x200, vzmetnica 160x200 pa je za vašo rešitev glede spanja že premajhna, jo lahko naročite tudi po meri – tako da se bo vaši postelji povsem prilegala!

Trije dobri napotki pred nakupom pravega jogija

Obstaja nekaj zanesljivih smernic, s pomočjo katerih boste najlažje kupili pravi jogi zase oziroma za svoje družinske člane. Nakup dobre vzmetnice ali ležišča vas bo noč za nočjo spravljal v dobro voljo, kar se bo poznalo tudi podnevi. Slab nakup pa lahko poskrbi za precej nejevolje, stresa, nespečnosti in slabega počutja.

Kakšne velikosti naj bo jogi?

Jogi naj bo ustrezen višini vašega telesa in temu, koliko jih spi v postelji. Samski bodo običajno izbrali postelje do širine 120 centimetrov – odvisno od tega, koliko prostora potrebujejo za udoben spanec, pari in družine pa rešitve, ki so široke vse do dva metra. Pri nakupu ustrezne vzmetnice ali ležišča ne pozabite pomisliti na dinamiko svojega spanca oziroma dinamiko spanja družinskih članov – tudi ta namreč delno določa velikost jogija.

Kaj pa trdota jogija?

Nasploh se otrokom in lažjim osebam priporočajo mehkejša ležišča, ki se lažje prilagajajo telesu, težjim pa trša oziroma najtrša, ki telesu med spanjem nudijo dovolj opore. Pri nakupu torej bodite pozorni tudi na trdoto ležišča oziroma vzmetnice.

Na udobje spanca vpliva tudi višina ležišča ali vzmetnice

Standardna višina klasične vzmetnice se giblje med 15 in 25 centimetri. V določenih življenjskih situacijah in obdobjih (na primer zrela doba) pa bo večkrat boljši spanec prinesla višja vzmetnica. Nadstandardno visoka modela sta Flower in Woody, sicer pa je v podjetju Meblo Jogi mogoče jogi naročiti tudi po meri (pred naročilom pokličite za ceno in druge informacije).

Kakšen je pravi jogi za vašo hrbtenico?

Na to vprašanje ni mogoče odgovoriti z univerzalnim odgovorom. Včasih so trdili, da je le trd jogi primeren za tiste, ki imajo težave in bolečine v hrbtenici. V resnici je za vašo hrbtenico pravo ležišče ali vzmetnica tista, na kateri se najbolje počutite. Pravzaprav se nekoliko mehkejše vzmetnice in ležišča hrbtenici in njenim premikom lažje prilagajajo kot toga trda vzmetnica oziroma trdo ležišče. Se pa zagotovo priporoča nakup izdelka, ki je narejen s tehnologijo žepkastega vzmetenja, ki omogoča dobro oporo telesu v vseh točkah in položajih spanja.

Sicer pa so za spanje odlične tudi druge vzmetnice, najsi bodo iz lateksa, spominske pene ali drugih materialov. Odlično se med spanjem – sploh ljudi, ki imajo različne težave - z razlogom obnesejo cenjene ortopedske vzmetnice.

Ekskluzivno naročanje Meblo Jogi izdelkov pri Furnituri ima številne prednosti

Podjetji Meblo Jogi in Salon pohištva Furnitura sta ekskluzivna poslovna partnerja. Naročanje vzmetnice ali ležišča znamke Meblo Jogi v prvi spletni trgovini s pohištvom v Sloveniji ima številne prednosti:

  • enoletna garancija na vse Meblo Jogi izdelke,
  • možnost vračila izdelka v roku 365 dni,
  • brezplačno svetovanje strokovno usposobljenega osebja,
  • hiter, varen in ekonomičen nakup.

Hiter, varen in učinkovit nakup izdelkov Meblo Jogi preko spleta

V Salonu pohištva Furnitura lahko nakup katerega koli Meblo Jogi ležišča ali vzmetnice hitro in varno opravite kar preko spleta. Prednost nakupa v Furnituri je tudi edinstvena možnost ogleda izdelkov pred končno potrditvijo naročila, in sicer v živo v t. i. showroomu v BTC-ju v Ljubljani, ki vaš spletni nakup dela še bolj gotov. Furniturine izkušene prodajalke in prodajalce lahko za nasvet glede nakupa vrhunskega Meblo Jogi ležišča oziroma vzmetnice vedno pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 ali jim pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Lahko pa se prijavite tudi na Furniturine e-novičke in ste vedno prvi obveščeni o najboljših ponudbah s področja opremljanja celotnega doma ali vrta.

Zaslužite si kraljevski spanec! Privoščite si ga na vzmetnici ali ležišču Meblo Jogi! Ne bo vam žal!