Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Otroške vzmetnice in ležišča

Otroške vzmetnice in ležišča

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroška ležišča in vzmetnice

EOM0% - Otroško pohištvo EOM0% - Otroško pohištvo

Izdelki v kategoriji otroške vzmetnice in ležišča

14 izdeklov

14 izdeklov

Najpogostejša vprašanja pri izbiri otroškega ležišča in vzmetnice

Kakšna vzmetnica je primerna za otroke?

Za ležišče, ki ga bodo uporabljali mlajši otroci navadno priporočamo penasto ležišče, ki ni pretrdo in ima snemljivo pralno prevleko. Ustrezna podlaga bo poskrbela za udobje in pravilni razvoj hrbtenice, pralna prevleka pa bo prišla prav ob kakšni nezgodi, ki je neizogibna :)

Imam otroško posteljico manjših dimenzij, imate v ponudbi tudi manjše dimenzije vzmetnic?

Seveda! Imamo posebne modele, ki so namenjeni prav mlajšim otrokom zato so dimenzije že v osnovi manjše. V poljubni dimenziji pa vam lahko izdelamo tudi katerokoli vzmetnico priznanega slovenskega proizvajalca MebloJogi. Za več informacij nas lahko kadarkoli pokličete na 070 458 517 in z veseljem vam bomo pomagali.

Kako hitro lahko otroško ležišče dobim? Jih imate na zalogi?

Večina modelov ima izjemno hitri rok dobave 5-10 dni, nekaj modelov pa imamo tudi na zalogi. Pokličite nas na 070 458 517 in takoj bomo za vas preverili stanje zaloge :)

OTROŠKE VZMETNICE

Otroške vzmetnice so namenjene za otroško posteljo. Tu je nekaj stvari, ki jih velja vedeti o otroških vzmetnicah:

  1. Velikost: Otroške vzmetnice so običajno manjše od vzmetnic za odrasle. Dimenzije se razlikujejo glede na velikost otroške posteljice in otrokove starosti. Standardne dimenzije otroških vzmetnic so 60x120 cm in 70x140 cm.

  2. Materiali: Otroške vzmetnice so običajno izdelane iz materialov, ki so varni za otroke, kot so bombaž, lateks ali pene. Pomembno je, da izberete kakovostno vzmetnico, ki nudi dobro podporo in udobje otroku.

  3. Trdota: Otroške vzmetnice so lahko bolj trde od vzmetnic za odrasle, saj otrok potrebuje večjo podporo za hrbtenico, ki se še razvija. Pomembno je, da izberete vzmetnico, ki je primerna za starost in težo vašega otroka.

  4. Higiena: Otroške vzmetnice morajo biti enostavne za čiščenje, saj se lahko otroci v postelji umažejo. Mnoge otroške vzmetnice imajo prevleke, ki jih lahko snamete in operete v pralnem stroju.

  5. Certifikati: Pri izbiri otroške vzmetnice je pomembno, da preverite iz kakšnih materialov je in ali ima vzmetnica ustrezne certifikate, ki zagotavljajo, da je varna in primerna za uporabo v otroških posteljah. Na primer, certifikat Oeko-Tex Standard 100 zagotavlja, da materiali, uporabljeni v vzmetnici, niso škodljivi za zdravje.

  6. Cena: Cena otroške vzmetnice je odvisna od materialov, kakovosti in blagovne znamke. Pomembno je, da izberete vzmetnico, ki je primerna za vašega otroka in vaš proračun. Vendar pa je pametno investirati v kakovostno vzmetnico, saj otroci preživijo veliko časa v postelji in potrebujejo dobro podporo, udobje za zdrav razvoj in kakovosten spanec.

Spanec je bistven dejavnik, ki lahko vpliva na našo vsakodnevno energijo in razpoloženje – enako velja tudi za otroke. Otroci se med spanjem psihično in fizično razvijajo, zato je pomembno, da jim zagotovimo čim boljše pogoje za dober spanec.

Otroške vzmetnice in ležišča: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev