VELIKA POLETNA RAZPRODAJA
Izkoristite popuste do -80% in EKSPRESNO dostavo.
Več o ponudbi >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Samostoječe in viseče kopalniške omarice

Samostoječe in viseče kopalniške omarice

Product was successfully added to your shopping cart.

Kopalniške omarice

Izdelki v kategoriji samostoječe in viseče kopalniške omarice

10 izdeklov

10 izdeklov

Kopalniško pohištvo oziroma kopalniško omarico uporabljamo v kopalnicah za shranjevanje različnih predmetov, kot so kozmetika, brisače, milo, zobne ščetke itd. Obstaja veliko različnih vrst in barv kopalniških omaric, ki se razlikujejo glede na material, velikost, obliko in funkcionalnost.

Materiali, ki se najpogosteje uporabljajo za izdelavo kopalniških omaric, so les, kovina, steklo, plastika in keramika. Lesene omarice so med omaricami najbolj priljubljene za v vaš prostor, ravno zaradi svoje naravne lepote, medtem ko so kovinske omarice bolj trpežne in enostavne za čiščenje. Steklene omarice so elegantne in dodajo sodoben videz kopalnici, medtem ko so plastične in keramične bolj cenovno dostopne med omaricami.

Pri izbiri je potrebno upoštevati predvsem to, kako prostorna je vaša kopalnica. Velikost kopalniških omaric se lahko razlikuje od majhnih, ki so primerne za majhen prostor, do velikih omaric s številnimi predali in policami, ki so primerne za večji prostor. Oblike omaric se lahko razlikujejo od klasičnih kvadratnih ali pravokotnih do bolj nenavadnih oblik, kot so okrogli ali ovalni modeli.

Kopalniško pohištvo in njena funkcionalnost je lahko zelo raznolika. Nekatere omarice imajo na primer vgrajena ogledala, ki so uporabna za pripravo pred odhodom od doma. Druge imajo vgrajeno LED osvetlitev, ki omogoča boljšo osvetlitev kopalnice. Obstaja tudi kopalniška omarica, ki je namenjena posebej za shranjevanje brisač, kozmetike ali zobnih ščetk.

Poleg tega pa je lahko kopalniška omarica tudi zelo estetska in prispeva k celotnemu videzu kopalnice. Zato je pomembno, da izberete kopalniško omarico, ki ustreza vašim potrebam in okusu.

Izdelkov je na izbiro veliko, zato ne odlašajte in pohitite v našo poslovalnico kjer vam bomo pokazali katalog izdelkov med katerimi se boste lahko odločali in kupili tisto, ki se najbolje poda v vaš prostor.

Najpogostejša vprašanja pri izbiri kopalniške omarice

Všeč mi je vaš kopalniški blok, ampak bi želel dodatno omaro. Ali je to možno?

Seveda! Večina naših kolekcij kopalnic je modularnih in se jim lahko dodajo elementi. Po telefonu ali mailu nam lahko sporočite svoje želje in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

Ali so vaše omarice stenske ali samostoječe?

Večina kopalniških omaric na naši spletni strani je stenskih, imamo pa v ponudbi tudi samostoječe omarice na nogicah. Omarice na nogicah so ponavadi bolj rustikalnega oziroma klasičnega dizajna.

V katerih barvah so na voljo za omarice?

Večina modelov je na voljo v klasični beli barvi in vsaj enem odtenku lesa. Barva je sicer odvisna od kolekcije, ampak večina modelov je na voljo v več različnih barvah - mat in visoki sijaj.

Samostoječe in viseče kopalniške omarice: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev