Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Komode in omare za čevlje

Komode in omare za čevlje

Product was successfully added to your shopping cart.

Omara za čevlje

Izdelki v kategoriji komode in omare za čevlje

Izdelki 1 - 36 od skupno 68 izdelkov

  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 - 36 od skupno 68 izdelkov

  1. 1
  2. 2

Omara za čevlje, najpogostejša vprašanja

Kakšna omara za čevlje je boljša, s predali ali policami?

Odgovor na to vprašanje je popolnoma odvisen od vrste čevljev, ki jih najraje nosite. Če preferirate superge, nizke čevlje in podobno obutev, potem boste z nekoliko manj globoko omaro s spustnimi predali pridobili veliko dodatnega prostora v predsobi, še vedno pa boste imeli vso obutev lepo urejeno. Po drugi strani pa, če nosite veliko gležnarjev, visokih škornjev in podobne obutve, so police odlična izbira za vas, saj boste imeli dovolj prostora za višino same obutve.

Kakšna je globina omar za čevlje?

Povprečne omarice za čevlje so globoke med 20 in 40cm, s tem da obstajajo tudi ožji ali širši modeli.

Kakšni so dobavni roki?

Večina artiklov je vedno na zalogi in dobavljiva v roku enega tedna. Preostali izdelki so dobavljivi v nekoliko daljšem dobavnem roku (20-40 dni).

Omare za čevlje so pohištveni kos, ki je namenjen shranjevanju čevljev. Z omaro bo vsak tvoj par čevljev našel svoj dom. Omara za čevlje se lahko odlično poda v vsak prostor, odvisno od velikosti, materiala, oblike in funkcij.

Nekatere omarice za čevlje so preproste in zasnovane samo za shranjevanje čevljev, medtem ko imajo druge dodatne funkcije, kot so ogledala, predali, ključavnice in svetlobne elemente.

Omarice za čevlje so lahko narejene iz različnih materialov, vključno z lesom, kovino, plastiko in steklom. Lesene omarice so običajno najbolj trpežne in elegantne, medtem ko so plastične in kovinske omarice bolj praktične in lažje za vzdrževanje.

Omara za čevlje in njen nakup je predvsem odvisen od števila čevljev, ki jih želite shraniti. Obstajajo majhne omarice, ki lahko sprejmejo le nekaj parov čevljev, medtem ko z večjo omaro za čevlje pridobite več prostora za shranjevanje.

Za shranjevanje čevljev je pomembno imeti kakovosto omaro za čevlje, saj omogočajo urejenost in poskrbijo za dolgo življenjsko dobo vaših najljubših čevljev. Omara za čevlje je torej nekaj, kar potrebuje vsak, ki si želi optimizirati prostor v svojem domu.

V naši spletni trgovini si izberite pohištvo, ki ste si ga vedno želeli. Če pa v trgovini najdete nekaj, kar želite pogledati v živo, pa lahko vedno obiščete naš manjši showroom v Ljubljani na Letališki cesti 32j.

Komode in omare za čevlje: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev