Tukaj je VIKEND AKCIJA!
Izkoristite GRATIS dostavo za vsa naročila.
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Moderne otroške sobe

Moderne otroške sobe

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroške sobe

Otroško pohištvo do -40% Otroško pohištvo do -40%

Izdelki v kategoriji moderne otroške sobe

Izdelki 1 - 36 od skupno 53 izdelkov

  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 - 36 od skupno 53 izdelkov

  1. 1
  2. 2

Živahne, privlačne in moderne otroške sobe

Soba v domu predstavlja mesto neustavljive igrivosti, sproščenosti, pa tudi nagajivosti, učenja, raziskovanja in počitka. Ko se otrok v njej res dobro počuti, tudi lažje vsakodnevno opravlja svoje šolske naloge, domače zadolžitve in prostočasne aktivnosti. Soba se z otrokovimi leti počasi spreminja, tako kot se spreminjajo otrokove potrebe, ko skoraj čez noč iz dojenčkovih plenic stopi v čevlje najstnika.

Kakšna je funkcionalna otroška soba?

Dobro zasnovana soba otroka popolnoma podpira pri vseh dejavnostih, ki se odvijajo znotraj nje, ne glede na otrokovo starost. V zgodnejših letih v prvi vrsti poskrbi za prijetno igranje podnevi, ponoči pa za varno in udobno spanje, kasneje pa še za učenje, raziskovanje, ustvarjanje in prijetno sanjarjenje. Kakšna točno naj bi bila otroška soba, je v veliki meri odvisno od starosti otroka, njegovih zanimanj, dimenzij prostora zanjo ter okusa otrok oziroma staršev. Vsem otroškim sobam pa so skupni pohištveni elementi, brez katerih si življenja ne znamo več predstavljati.

Kaj v otrokovi sobi ne sme manjkati?

Osnovna zasnova otroške sobe sestoji iz treh pomembnih kosov pohištva. To so udobna in varna otroška postelja ali pograd, prostorna garderobna omara ter kakovostna pisalna miza s stolom oziroma zaboj za igrače in igre, če gre za mlajšega otroka.

Poleg tega otroška soba pogosto vsebuje pohištvo za dodatno shranjevanje, ko so na primer priročna otroška nočna omarica, komoda oziroma predalnik za shranjevanje različnih stvari, poličnik za knjige in šolske zvezke, police za različne dodatke (igrače, knjige, lončnice...).

Udobna otroška postelja je osnova za dobro počutje otroka

Tudi ob vselitvi bo otroško sobo najprej zasedla otroška postelja, potem pa šele vse ostalo. Na voljo je res pestra ponudba otroških postelj različnih dimenzij, barv in dizajnov. Enojne postelje, z ograjico ali brez, praktičen pograd za otroško sobo, postelje s predalom, v katerem je prostor za shranjevanje igrač, oblačil, posteljnine, šolskih potrebščin in drugih otrokovih stvari, postelja z izvlečnim ležiščem ter celo pograd z izvlečnim ležiščem, ki omogoča hkrati udobno in varno spanje kar trem otrokom.

Najbolj priljubljene so še vedno klasične postelje dimenzije 200x90 centimetrov v minimalističnem in nevtralnem dizajnu, ki omogočajo res dolgotrajno uporabo. Izredno iskani so tudi masivni pogradi, sploh taki, ki jih je mogoče po potrebi razdeliti na dve posamezni postelji.

Da je postelja primerna za uporabo, mora biti varna, trpežna, iz kakovostnih materialov ter ustrezne velikosti glede na otrokovo starost in velikost otroške sobe.

Otroške garderobne omare za shranjevanje

Ne glede na to, ali gre za različico poceni otroške sobe ali model za zahtevnejše kupce, je za red, preglednost in urejenost otroške sobe ključnega pomena kakovostna otroška garderobna omara, v kateri je dovolj prostora za shranjevanje vseh otrokovih stvari. Pomembno je, da ima otrokova garderobna omara čim več polic in predalov, da bo vsebina omare lahko čim dlje ostala pospravljena in urejena, s tem pa tudi otroška soba.

Druge rešitve za shranjevanje otrokovih stvari

Poleg garderobne omare so shranjevanju namenjeni tudi praktični predalniki oziroma otroške komode, poličniki, police, nočne omarice in različni lični zaboji za shranjevanje igrač in drugih stvari. Včasih se med njimi najde celo tabure s pokrovom, pod katerim se skriva še prostor za nekaj malenkosti.

Praktično rešitev za dodatno shranjevanje potrebščin predstavlja tudi otroška postelja z izvlečnim podposteljnim predalom, včasih pa to ponujajo tudi domiselno zasnovani pogradi, ki imajo stopnice, v katerih so predali...

Pisalna miza za lažje ustvarjanje in učenje

Nepogrešljiv dodatek za vsako otroško sobo je otroška pisalna miza. Dobro je, če jo ima otrok že pred vstopom v šolo, najkasneje pa ob vstopu. Priporočljiva je dovolj velika pisalna miza, ki vsebuje več predalov ali omarico, v kateri lahko otrok shrani šolske potrebščine.

V naši ponudbi je tudi domiseln in funkcionalen pograd, ki vsebuje izvlečno pisalno mizo, ki sploh prav pride, kadar je v sobi manj prostora ali pa je potreba po dodatni mizi večja. Le-ta je del barvite otroške sobe Colombini Volo C107, ki je na voljo v številnih barvnih odtenkih, dimenzijah in velikostih. Pravzaprav jo lahko dobite po meri prostora in čisto po svojem okusu. Seveda zraven ne gre pozabiti za udoben otroški pisarniški stol.

Kompleti otroških sob za vsak okus in žep

Otroška soba bo najlepša, če bo v njej komplet otroške sobe, ki vključuje več osnovnih in dodatnih kosov pohištva v istem slogu. To bo sobi za otroke dodalo privlačnost in celovitost. V ponudbi so krasne klasične otroške sobe, ki združujejo visoko funkcionalnost in nevtralen brezčasen dizajn, poleg tega pa so na voljo tudi otroške sobe, ki so zaradi svojih barv in detajlov bolj primerne za dekleta oziroma fante.

Čudovite otroške sobe za punčke

Sobe za dekleta imajo včasih še dodano pravljično dekliško noto, ki že takoj ob vstopu v sobo dajo vedeti, kdo v njej biva. Dekliške sobe so pogosto roza ali vijolične barve z dodanimi ljubkimi detajli, kot so na primer srčki. Deklice obožujejo lepoto, urejenost ter nežno barvitost, zato bodo večinoma nad takšno sobo še posebej navdušene.

Primer nežne dekliške sobe predstavlja otroška soba Bella, ki je v belo-sivo-roza kombinaciji ter z nevpadljivimi zvezdnimi detajli, krasna pa je tudi bela otroška soba Jessy, ki jo poživljajo srčki. Sicer pa ima vsaj pol otroških sob v naši ponudbi možnost izbire barve po želji – tudi v rožnatem oziroma vijoličnem odtenku.

Živahne otroške sobe za fante

Fantje imajo običajno radi malce bolj razigrane detajle in drugačne barve kot dekleta. Med tremi najbolj priljubljenimi barvami so modra, zelena in siva, zato ni čudno, da je rdeča nit fantovskih sob pogosto teh barv. Dečkom je izjemno privlačna otroška soba Kiki Joy, ki je zaradi igrive kombinacije barv pogosto všeč tudi deklicam, medtem ko je siva otroška soba Kelly bolj fantom pisana na kožo.

Kakšna naj bo otroška soba glede na otrokovo starost?

Kakovostna in sodobna soba se prilagaja otrokovim potrebam, ki se spreminjajo z otrokovimi leti. Dojenček potrebuje čisto drugačno otroško sobo, če sploh jo, kot pa malček, šolar ali mladostnik. Vsako otrokovo obdobje ima svoje značilnosti, kar se močno odraža tudi v videzu otroške sobe.

Najlepše otroške sobe za dojenčka in malčka

Dojenček pogosto ne potrebuje svoje sobe, temveč le kakovostno in varno otroško posteljico ter omaro za oblačila, plenice in igrače, medtem ko bo malček že potreboval več za svoje dobro počutje. Malček je popolnoma pripravljen na to, da dobi svojo otroško sobico, ki vsebuje otroško posteljo z ustreznim otroškim ležiščem, garderobno omaro in seveda obilo prostora za igranje in shranjevanje.

Otroška soba za šolarja oziroma šolarko

Šolarji in šolarke v svoji sobi poleg omar in postelje potrebujejo tudi prostorno pisalno mizo, ki bo omogočala udobno učenje, pisanje domačih nalog in ustvarjanje. Pisalna miza naj bo postavljena tako, da bo otrok pri sedenju za njo deležen čim več svetlobe.

Mladinske sobe potrebujejo drugačen pristop

Moderne mladinske sobe združujejo oba pola: otroškega in odraslega. Gre pravzaprav za sobe, ki so primerne tudi za odrasle, vendar so jim dodane živahnost, posebnost in unikatnost, brez katerih med prehodom v odraslo dobo navadno ne gre.

Primer res dobre mladinske sobe, ki se jo z nekaj potezami lahko spremeni v dnevni prostor za posedanje s prijatelji in prijateljicami, predstavlja otroška soba Trio Coffee z osvetlitvijo, ki je primer izredno uporabne, čudovite in brezčasne mladinske sobe. Gre za mladinsko sobo v rjavi kombinaciji (krem, pesek in rjava), ki je v koraku s časom, zato jo imajo mladi še raje.

Otroške sobe po meri manjšega ali večjega prostora

Glede na velikost prostora otroške sobe je pomembno, da lahko pohištvo izbirate po meri, tako bosta predvsem pisalna miza in postelja omogočala maksimalno optimizacijo prostora. Pisalna miza je eden pomembenejših kosov pohištva v otroški sobi, saj mu omogoča delovni in kreativni prostor. Otroško sobo je mogoče naročiti kot že določen sestav, lahko pa se naroči vsak element posebej in se s tem dobi izključno tiste elemente, ki se jih potrebuje. Večina otroških sob oziroma otroškega pohištva je na voljo v različnih barvah, dimenzij posameznih elementov pa ni mogoče spreminjati.

Manjša soba za dva ali več otrok bo s pogradom pridobila precej prostora, medtem ko si večja otroška soba lahko privošči krasne, a bolj razkošne in klasično zasnovane kose pohištva, ki ne potrebujejo toliko domiselnih rešitev za shranjevanje, spanje ali učenje, kot jih zahteva oprema manjše otroške sobe.

Pri izbiri mladinske sobe upoštevajte tudi otrokove želje

Če je otrok dovolj star, je dobro ob nakupu mladinske sobe upoštevati tudi njegove želje. Včasih je dovolj pisalna miza, kjer bo imel računalnik in delovni prostor ali pa si sam izbere barvno kombinacijo mladinske sobe. To mu bo dodalo dober občutek na poti k samostojnosti, krepitvi lastnega mnenja in odločitev, hkrati pa se bo v sobi počutil še bolj domače in ponosno, saj jo je pomagal izbrati sam.

Kakovostna otroška soba bo z nekaj kliki lahko vaša že čez nekaj trenutkov

Najkakovostnejše sodobne otroške sobe vseh barv, dimenzij in dizajnov po garantirano najnižji ceni so na voljo v Salonu pohištva Furnitura, ki je prvi in vodilni spletni trgovec modernega in trpežnega pohištva.

Hitro, varno, ugodno in udobno lahko otroško sobo kupite še danes samo z nekaj kliki. Nakup v Salonu pohištva Furnitura se vedno splača zaradi več razlogov. Dostopne cene, pogoste akcije, možnost plačila na obroke, možnost vračila v roku 365 dni, pogosta brezplačna dostava, brezplačno svetovanje, možnost 3D izrisa posameznih prostorov ter druge ugodnosti zagotovo prepričajo! Furniturina posebnost pa je možnost ogleda posameznega pohištva, materialov in katalogov v živo v Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, kar bo končni nakup zagotovo olajšalo, sploh kadar so prisotni dvomi ali odločitev še ni povsem gotova. Furniturina ekipa vam bo v živo strokovno svetovala, vedno pa jo lahko pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma ji pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si.

Privoščite svojemu otroku najlepšo otroško sobo, ki ga bo še dolgo spominjala na razigrane otroške dni, vam pa bo ustvarjala čudovite družinske spomine.

Najpogostejša vprašanja pri izbiri in nakupu otroške sobe

Za svojega otroka želim kupiti “bolj moderno” sobo, imate kaj takega v ponudbi?

Za bolj moderne sobe strankam priporočamo pohištvo italijanskega proizvajalca Colombini. V ponudbi je široka paleta različnih dizajnov in barv s katerimi bo otroška soba vizualno izstopala. Ker gre za sestav po naročilu nas prosimo kontaktirajte na 070 458 517 ali prodaja@salonpohistva.si. Vašemu otroku bomo pripravili čudovit sestav.

Ravno opremljamo otroško sobo, koliko časa je potrebno čakati na dobavo?

Večina naših izdelkov iz ponudbe ima kratke dobavne roke za sestave po naročilu pa je potrebno počakati 20-40 dni. Dostava naročil v skupni vrednosti nad 500 eur je brezplačna :) Po vsej Sloveniji seveda.

Nam lahko pripravite tudi izris sestava modernih otroških sob?

3D izris vam lahko pripravimo za sestave po naročilu italianskega proizvajalca Colombini. V izris lahko vključimo vse izbrane kose v vseh barvnih različicah, ki so na voljo.Tako boste dobili boljšo prostorsko predstavo o končnem izgledu naročenega sestava. Za povpraševanje nam pišite na prodaja@salonpohistva.si.

Moderne otroške sobe: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev