VELIKA POLETNA RAZPRODAJA
Izkoristite popuste do -80% in EKSPRESNO dostavo.
Več o ponudbi >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Moderni dnevni regali

Moderni dnevni regali

Product was successfully added to your shopping cart.

Regali za dnevno sobo

Dnevni regal je ključen kos pohištva, saj je to prva stvar, ki jo vidiš ob vstopu v dnevno sobo in ponavadi prvi vtis največ šteje. Pri nas najdete široko paleto najrazličnejših regalov, omaric, vitrin, klubskih mizic in polic za klasično ali sodobno opremljene dnevne sobe.

Večino dnevnih regalov je možno naročiti tudi po posameznih elementih kar vam daje ustvarjalno svobodo, da si prostor uredite po vaših željah.

Da vaša izkušnja nakupovanja z nami postane še bolj prijetna, ponujamo BREZPLAČNO dostavo za vsa naročila nad 500€ in možnost vračila v roku 365 dni od nakupa.

Jela dnevne Jela dnevne

Izdelki v kategoriji moderni dnevni regali

Izdelki 1 - 36 od skupno 45 izdelkov

  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 - 36 od skupno 45 izdelkov

  1. 1
  2. 2

Moderni dnevni regali in regali za dnevno sobo

Dnevna soba je osrednji prostor doma, ki je namenjen predvsem sprostitvi, druženju in počitku. Poleg udobne sedežne garniture, ki je kraljica dnevne sobe, pa njeno funkcionalnost in estetsko dovršenost v večji meri oblikuje tudi dnevni regal.

Pri nas so na voljo kakovostni dnevni regali, ki so najrazličnejših dimenzij, barv in oblik, s katerimi bo vsak dnevni prostor lahko popolnoma zaživel in kar se da dobro opravljal svoje poslanstvo. Premišljeno izbran dnevni regal za dnevno sobo bo v dom prinesel več reda in harmonije, tako da bo tudi gledanje televizije, poslušanje glasbe, druženje z družino ali prijatelji, branje najljubše knjige ali pitje najljubše pijače postalo boljše in bolj izpopolnjujoče.

Kakšen je popoln dnevni regal?

Čeprav je težko določiti, kateri dnevni regal bi lahko nosil naziv popolnega, je mogoče ob upoštevanju nekaj usmeritev priti do takega, ki bo pravi za vas. Popoln dnevni regal ima naslednje lastnosti:

  1. V prvi vrsti vam mora biti všeč. Običajno je pravi tisti, ki se zgodi po načelu »ljubezen na prvi pogled«.
  2. Je primernih dimenzij glede na velikost prostora, v katerem bo stal. Ni vsak – čeprav moderen in dovršen – dnevni regal pravi. Če je premajhen ali prevelik glede na prostor, bosta tudi njegova lepota in funkcionalnost nekoliko zmanjšani.
  3. Je iz kakovostnega materiala. Najbolje je zaupati preverjenim trgovcem, za katerimi stojijo preverjeni in sledljivi proizvajalci, ki izdelujejo pohištvo za dnevne sobe in druge prostora doma.
  4. Je sodobnega dizajna. Lahko je brezčasen ali pa ima zimzelen pridih v moderni različici.
  5. Je cenovno dostopen. Seveda ne na račun kakovosti. Pri preverjenih ponudnikih je mogoče tudi za dobro ceno dobiti izjemno kakovosten dnevni regal, ki bo imel dolgo življenjsko dobo in vam bo zato res dolgo časa služil.

Sicer pa so moderni dnevni regali običajno sestavljeni iz TV-omarice, nizkih ter visokih omar različnih dimenzij, lahko tudi vitrin, večkrat so del njih tudi viseče police in klubska mizica, komoda ali predalnik v istem slogu. Razkošen regal za dnevno sobo običajno vključuje prav vse našteto. Pogosto so tudi omare za dnevno sobo del praktično zasnovane dnevne sobe.

Vrste dnevnih regalov za popolno urejenost dnevne sobe

Dnevno sobo je mogoče urediti s pomočjo različnih rešitev glede na posameznikove želje, potrebe in zahteve. Na voljo so dnevni regali po meri, nizki regali za dnevno sobo, manjši in večji dnevni regali, ki lahko vključujejo tudi police za dnevno sobo. Mogoče je izbrati klasičen regal iz trpežnega sodobnega materiala ali masivni regal za dnevno sobo … Posebno področje v dnevni sobi si zaslužijo dnevni regali za knjige, ki so del mnogih dnevnih sob, kjer domujejo knjižni molji in ljubitelji literature.

Sicer pa se med regali najdejo tudi takšni, ki spadajo v druge prostore doma, na primer regali za kopalnico, regali za čevlje in regali za shrambo. Del otroške sobe pa je pogosto regal za igrače, ki poskrbi, da je soba po igranju lahko vedno brezhibno pospravljena.

Najlepši dnevni regali za dnevne sobe

Najlepši dnevni regali dnevno sobo harmonizirajo in ustvarjajo v njej prijetno atmosfero ne glede na to, kakšna aktivnost se v njej odvija. Ker je dnevni regal osnovna oprema vsake dnevne sobe in del tistega pohištva, ki se ga ob vstopu v dnevni prostor najprej opazi, je smotrno, da v svoj nakup ne vložimo le denarja, temveč pred nakupom tudi nekaj časa, da v miru raziščemo ponudbo z najrazličnejših regalov, omar, omaric, vitrin ter polic, med katerimi so tudi nepogrešljive moderne komode za TV-sprejemnike ter včasih moderno dodana nežna LED-osvetlitev.

Manjše dnevne sobe potrebujejo drugačno rešitev kot večje

Da bo dnevni prostor lahko ves čas dihal in oddajal prijetno energijo, je pomembno, da se pred nakupom regala in drugega pohištva dnevno sobo natančno izmeri ter se skicira želeno končno postavitev. Le tako se je mogoče izogniti t. i. impulzivnem nakupu na prvo žogo, ki mnogokrat – kljub kakovosti in krasnemu videzu izbranega pohištva – ne prinese pravega zadovoljstva.

Manjša dnevna soba bo zaživela le ob nekoliko manjšem sestavu za dnevne sobe, medtem ko zna večji dnevni prostor s premajhnim dnevnim regalom izgledati prazen in kot da je le delno urejen. Čeprav znameniti rek pravi, da je manj več, se je pri opremljanju dnevne sobe bolje držati načela »ravno prav«. Dnevni regali v naši ponudbi ponujajo odlične rešitve pri opremljanju majhnih in velikih dnevnih prostorov.

Na voljo tudi po meri po sistemu »sestavi si sam«

Dnevni regal je najboljša rešitev za pospravljeno in lepo organizirano dnevno sobo. Včasih je želja, da si jo uredimo čisto po svoje večja od tega, da bi kupili točno določen sestav, včasih pa jo želimo le malce osvežiti s prenovo ali zamenjavo določenega kosa pohištva. V takšnih primerih je najbolj smiselno in cenovno ugodno poljubno kombiniranje različnih elementov, po možnosti z vnaprej določeno rdečo nitjo oziroma enakim oziroma sorodnim dizajnom.

Katera barva je za dnevni regal najbolj priporočljiva?

Seveda je to tista, ki vam je najbolj všeč. A če niste popolnoma odločeni, vam lahko namignemo, da so že več let zapovrstjo najbolj priljubljeni dnevni regali v popolnoma beli barvi ali takšni, ki kombinirajo bel odtenek z lesenim dekorjem. Izjemno priljubljena je kombinacija z dekorjem hrasta.

Najbolj priljubljeni proizvajalci regalov

Zaradi svoje kakovosti, estetske dovršenosti, trpežnosti in funkcionalnosti so izjemno iskani dnevni regali proizvajalcev Jela, Helvetia in BRW.

Cenovno najbolj dostopni so dnevni regali BRW, bolj zahtevne kupce pa bodo očarali dnevni regali znamke Helvetia. Prav posebno mesto zaradi svojega tehnično dovršenega dizajna predstavljajo regali priljubljene znamke Jela.

Najbolj iskani so dnevni regali znamke Jela

Dnevni regali Jela, ki so narejeni iz trpežnih nemških materialov, so izredne kakovosti, sploh pa v kombinaciji z resnično dostopno ceno. Posebnost, ki jo je težko najti pri ostalih regalih, je mehko zapiranje vseh predalov in vratc, kar še podaljša življenjsko dobo dnevnega regala, hkrati pa povečuje zadovoljstvo ob dnevni uporabi.

Primeri kakovostnih regalov za vsak okus in žep

Da bo odločitev ob nakupu novega dnevnega regala lažja oziroma, da je ne boste kmalu obžalovali in ga prav kmalu razočarano naprej ponujali z besedami: »Prodam regal za dnevno sobo …«, vam podajamo nekaj primerov izjemno sodobnih regalov, ki jih krasijo čudovite linije, moderne barve in krasen dizajn.

Dobre rešitve za manjše dnevne prostore

Dnevna soba Stockholm bo z moderno kombinacijo barv, ki vključuje belo in les, čudovito popestrila manjšo moderno dnevno sobo. Njen minimalističen in eleganten videz bo navdušil vsakogar! Ta dnevna soba vključuje veliko TV-omarico ter priročno nizko vitrino, ki omogočata obilo prostora za shranjevanje ter dobro organizacijo.

Dnevna soba Sarah je na voljo v malem (210 centimetrov) in velikem (280 centimetrov) setu, tako da jo je mogoče funkcionalno postaviti v različno velikih prostorih. Gre za edinstveno dnevno sobo čistih linij in praktičnega dizajna. Posebne zastekljene stenske omarice ustvarjajo čudovito atmosfero, sploh kadar so osvetljene. RGB LED-osvetlitev z možnostjo nastavitve barve svetlobe je mogoče naročiti posebej. Sicer pa mali set zajema prostoren regal za TV-sprejemnik, dve polici ter dve stenski omari s steklom, veliki set pa zraven še dve stenski omari.

Dnevna soba Karmen bo v manjših dnevnih prostorih zagotovo pritegnila pogled, saj jo krasi najmodernejši dizajn. Na voljo je v treh barvah, in sicer v beli, rjavi ter barvi sonoma hrasta. Sklop pohištva je sestavljen iz komode za TV-sprejemnik, unikatne stenske vitrine, vitrine na tleh ter police. Prodaja se samo v kompletu.

Odlične rešitve za prostornejše dnevne sobe

Čudovita in izredno bogata je dnevna soba Radda Onyx priljubljene znamke Jela, ki zajema kar osem različnih elementov, ki ponujajo ogromno prostora za shranjevanje in organizacijo knjig, družabnih iger ter ostalih predmetov in drobnarij. Vse omarice imajo funkcijo tihega zapiranja, premazane pa so z odpornim UV-lakom, ki ustvarja visoki sijaj, hkrati pa preprečuje nastajanje prask, poškodb in morebitnih nevšečnosti zaradi vlage. UV-lak omogoča, da pohištvo dlje časa izgleda kot novo. Gre za dnevno sobo, ki se popolnoma prilega željam posameznika, kar omogoča tudi njena različna postavitev. Poleg tega je na voljo v kombinaciji dveh barv, in sicer v antracit sivi v visokem sijaju ter v barvi pacifiškega oreha, prav tako v visokem sijaju. Set vsebuje tudi klubsko mizico v istem dizajnu.

Dnevna soba Radda Nica z osvetlitvijo (znamke Jela) je še ena od izjemno kakovostnih možnosti, s katero bo dnevi prostor postal čudovit in navdihujoč kraj. Vašo dnevno sobo bo zaokrožila v harmonično celoto in bo nepogrešljiv element vsakega doma. Narejena je v kombinaciji klasičnega in modernega videza, ki nudi veliko prostora za shranjevanje. Bež barva v visokem sijaju v kombinaciji z orehovim lesom jo dela izjemno priljubljeno, posebne valovite vijuge pa res nekaj posebnega. Steklo na omaricah je kaljeno, vsa vrata imajo tiho zapiranje, LED-osvetlitev pa je vključena pri omari, komodi, vitrini ter pri regalu za TV-sprejemnik. Preprosto čudovita je!

Dnevna soba Ibiza je na voljo v velikem ali malem setu, tako da bo odlična rešitev tudi za manjše dnevne sobe. Edinstven videz, moderne barve ter različne možnosti kombiniranja med seboj jo delajo še privlačnejšo. Posebej je mogoče naročiti tudi klubsko mizico Ibiza, ki dnevnemu prostoru le še povečuje praktičnost.

Posamezna cena regala za dnevno sobo je zaradi pogostih akcijskih ponudb v Salonu pohištva Furnitura lahko še dostopnejša, kar kakovostno pohištvo približuje širokemu krogu kupcev.

Kje kupiti sodoben, kakovosten dnevni regal hitro in po dostopni ceni?

Kakovosten, čudovit in trpežen dnevni regal je po garantirano najnižji ceni vedno najbolje kupiti pri nas v Salonu pohištva Furnitura, ki smo prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji. 12-letna tradicija, ogromno praktičnega znanja in izkušenj k nam po vedno nove rešitve glede opremljanja dnevnih sob ter drugih prostorov naše zveste stranke vsakokrat znova vabi po novih nakupih. Naše strokovno usposobljeno osebje vam bo z mnogimi idejami, predlogi in praktičnimi namigi prišlo nasproti, tako da boste kar najhitreje prišli do najboljše rešitve za dom, vrt ali pisarno.

Naš Salon pohištva Furnitura se od ostalih spletnih trgovcev loči tudi po izjemni možnosti ogleda večine izdelkov, materialov in katalogov v živo v Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, kar nakupu še dodaja vrednost, hkrati pa zmanjšuje možnost zgrešenega nakupa. Poleg tega nakup v naši spletni trgovini ponuja mnoge ugodnosti, kot so možnost plačila na obroke, 365-dnevni rok vračila, ekspresna dostava ter pogosto brezplačna dostava. Če iščete najlepši in najkakovostnejši dnevni regal ali drugo pohištvo, nas lahko za nasvet ali ponudno vedno pokličete po telefonu (070 458 517) ali nam pišete (prodaja@salonpohistva.si). Pri nas ste vedno dobrodošli!

Najpogostejša vprašanja pri izbiri in nakupu dnevnega regala

So posamezni modeli dnevnih regalov na voljo v več dimenzijah?

Večina modelov dnevnih regalov iz naše ponudbe je na voljo v različnih širinah. Tako si lahko izberete kose, ki se bodo vašemu prostoru popolnoma prilegali.

Imate tudi različice v mat barvi? (brez visokega sijaja)

Seveda, v ponudbi imamo tudi modele v mat različici. Če potebujete pomoč pri iskanju kontaktirajte naše prijazne svetovalce na 070 458 517 in z veseljem vam bodo pomagali.

Lahko iz iste kolekcije izberem tudi druge kose pohištva za opremo dnevne sobe?

Dnevni regali so v veliki večini primerov del obsežnejše kolekcije pohištva. Znotraj kolekcij lahko najdete vitrine, stenske police, klubske mizice… Kontaktirajte nas na prodaja@salonpohistva.si in sestavili vam bomo primerno ponudbo za opremo celotne dnevne sobe.

Moderni dnevni regali: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev