Mesec BREZPLAČNE dostave!
Velja za vsa naročila pohištva.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Komode in predalniki

Komode in predalniki

Product was successfully added to your shopping cart.

Komode in predalniki

Vzmetnice do -50% Vzmetnice do -50%

Izdelki v kategoriji komode in predalniki

Izdelki 1 - 36 od skupno 139 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Izdelki 1 - 36 od skupno 139 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Praktične komode in čudoviti predalniki za vsak dom

Dom za svojo urejenost in funkcionalnost potrebuje številne rešitve za shranjevanje ter odlaganje različnih predmetov oziroma stvari. Komode in predalniki so najboljša izbira takoj za prostornimi garderobnimi omarami, ki so namenjene shranjevanju na veliko. Čudovita komoda oziroma predalnik v dom prinese več urejenosti, praktičnosti, hkrati pa prostorom doda moderen pridih.

Moderna komoda, omarica in predalnik ustvarjajo lepoto in red

Komode, omarice in predalniki ponujajo prostor za odlaganje in shranjevanje manjšim stvarem, kot so na primer knjige, družabne igre, dokumenti, spodnje perilo, modni dodatki ter različne drobnarije. Ko so stvari skrbno zložene in pospravljene v komodo, omarico ali predalnik, je dom takoj bolj urejen in prijetnejši za bivanje. Določen red znotraj doma je nujen za brezskrbno življenje, saj zmanjšuje iskanje predmetov, olajša čiščenje prostorov, hkrati pa prostorom daje prijeten občutek urejenosti, prostornosti in tudi svežine.

Kakšna je razlika med komodo in predalnikom?

Bistvena razlika med komodo in predalnikom je v tem, da ima predalnik samo predale in je načeloma manjši, komoda pa ima običajno le vratca oziroma kombinacijo vratc in predalov. Komoda je navadno prostornejša rešitev za shranjevanje. Kaj raje izbrati – komodo ali predalnik – pa je odvisno od več dejavnikov.

Kdaj je komoda najboljša izbira?

Kdaj raje izbrati komodo? Komoda je primernejša za shranjevanje nekoliko večjih stvari, kot so na primer družabne igre, knjige, vsakodnevna oblačila, čajni servisi itd. Komoda je dobra izbira v večjih prostorih, najpogosteje se znajdejo v sodobnih spalnicah in modernih dnevnih sobah. Pri nas je v redno osveženi ponudbi mogoče najti nizke in visoke komode.

Kdaj raje izbrati predalnik?

Za shranjevanje nekoliko manjših stvari, kot so na primer pomembni dokumenti ter drobnarije (baterije, žarnice, položnice, modni dodatki, spodnje perilo), pa je navadno primernejši predalnik. Predalnik se lepo poda v manjše spalnice in funkcionalno urejene dnevne sobe.

Kakšne so kakovostne komode in predalniki?

Kakovostna komoda oziroma predalnik ima naslednje lastnosti:

 1. Sodoben in všečen izgled, ki se slogovno sklada s preostalim pohištvom, ki je postavljeno zraven.
 2. Izdelana naj bosta iz trpežnega sodobnega materiala, saj jima le-ta podaljšuje življenjsko.
 3. Priporoča se izbor predalnika oziroma komode z mehkim ali tihim zapiranjem, saj bo tako vsakodnevna uporaba lažja, pohištvo pa bo dlje časa ostalo ohranjeno.
 4. Najboljši je nakup komode ali predalnika pri preverjenem ponudniku, ki običajno ponuja tudi različne ugodnosti.

Funkcionalne komode za dnevno sobo

Komode so poleg knjižnih omar, polic in poličnikov pogost in uporaben kos pohištva v dnevnem prostoru. Poskrbijo za boljšo in lepšo možnost shranjevanja in odlaganja različnih predmetov.

Primer čudovite komode v visokem sijaju je komoda Baros, ki omogoča res dovolj prostora za vse dragocenosti. Njen sodoben dizajn preprosto navdušuje! Kombinacija čistih linij in barve v visokem sijaju bo v dnevni prostor vnesla pridih elegance, edinstvenosti in prestiža! Dodatno je mogoče naročiti tudi večbarvno LED-osvetlitev, ki bo brez dvoma popestrila vzdušje v dnevni sobi.

Odličen minimalističen – a stilsko dovršen – izbor predstavlja komoda Radda Piano, ki ji je dodana LED-osvetlitev, ki v prostoru ustvari res posebno vzdušje. Njena izredna prostornost in funkcionalnost se bosta zelo dobro obnesli tudi v drugih delih doma, ne le v dnevnem prostoru.

Elegantna masivna komoda Stockholm v kombinaciji sive barve in lesa bo ponudila ogromno prostora za shranjevanje ter dobro organizacijo v modernem minimalistično zasnovanem domu, medtem ko bo masivna rustikalna komoda Mexico 3 poskrbela za zimzelen videz turističnih nastanitev oziroma domov, ki imajo raje naraven videz in energijo masivnega borovega lesa.

Dnevna komoda za televizijski sprejemnik

V dnevnem prostoru je pogosta tudi komoda za TV oziroma komoda, nad katero je nameščen televizijski sprejemnik. Pravzaprav je izredno težko najti dom brez komode za TV, saj si marsikdo utrujene večere krajša prav z gledanjem različnih televizijskih vsebin.

Krasna viseča komoda, nad katero je mogoče pritrditi televizijski ekran, je komoda Kalla Gala, ki ni samo izjemno estetska, temveč tudi prostorna in uporabna. Njena bež barva v visokem sijaju v kombinaciji s pacifiškim orehom jo postavlja med najmodernejše kose pohištva.

Čudovite komode in predalniki za spalnico

Komoda za spalnico se od komode za dnevni prostor običajno minimalno razlikuje v svojem dizajnu. Pogosto gre za preprostejše komode bolj umirjenega videza. Bela komoda ali komoda z drsnimi vrati brez dodane osvetlitve v spalnico vnese mir in občutek umirjenosti, iz katerih se rodi globok ter krepčilen spanec.

Primer čudovite komode za spalnico je preprosta moderna komoda Galant, ki je je na voljo v pepel barvi, ki se krasno poda v vsako spalnico. Vsebuje veliko shranjevalnega prostora za oblačila, nogavice, spodnje perilo in ostale stvari, ki jih je v spalnici dobro imeti na dosegu roke.

Krasno se bo v vsako spalnico podal tudi eleganten predalnik Kalla Gala s štirimi prostornimi predali z mehkim zapiranjem, ki nudijo obilo prostora za shranjevanje raznih oblačil ter modnih dodatkov. Zunanji deli predalnika so premazani z UV-lakom, ki pohištvo naredi odpornejše na vlago, praske ter poškodbe, kar predalniku podaljšuje krasen izgled in življenjsko dobo.

Nežna funkcionalna komoda Vera je idealna za spalnice, ki iščejo kombinacijo naravnega ter modernega pridiha hkrati. Na voljo je v številnih barvnih kombinacijah, in sicer v kombinaciji svetlo sivega in temno sivega bora, v barvi artisan hrasta v kombinaciji s črno, v barvi samostanskega hrasta in črni barvi, v temni kombinaciji črne in oreha ter v priljubljeni beli barvi ter naravnem odtenku hrasta. Je čistih linij in izjemno prostorna.

Praktičnost pa bo v vsako spalnico prinesla visoka komoda Pori, ki je pravzaprav komoda predalnik. Minimalističen videz v visokem sijaju ter prostorni predali najvišje kakovosti bodo v spalni prostor vnesli red, mir in lepoto.

Komoda je vsestransko uporabna v vsakem prostoru doma

Sicer pa je večina sodobnih komod, predalnikov in omaric zasnovana univerzalno, kar omogoča njihovo postavitev praktično v vsak prostor doma. Tovrstni kosi pohištva se ne obnesejo lepo le v dnevni sobi ali spalnici, temveč s svojo funkcionalnostjo odlično popestrijo tudi hodnike, predsobe, otroške sobe, pisarne ter celo kopalnice.

Komode za hodnik

Komoda ali predalnik bosta v vsak hodnik, predprostor ali prehodno zasnovan prostor vnesla občutek urejenosti, hkrati pa mu odvzela zgolj prehodno funkcijo. Naj tudi hodnik oživi in opravlja kakšno od pomembnih funkcij doma. Shranjevalna vedno pride prav!

Ena od zelo praktičnih komod za hodnik je minimalistično zasnovana komoda Evora v kombinaciji abisko pepelnate barve in barve hrasta. Gre za izjemno prostorno komodo, ki vsebuje veliko število predalov za shranjevanje različnih stvari. Hodnik bo s takšno omarico lahko postal in ostal urejen. Tudi komoda Beta je ena od dobrih rešitev pri opremljanju različnih hodnikov in predprostorov. Ta bo s svojim naravnim videzom v kombinaciji s dizajnom po zadnji modi v prostor vnesla urejenost in lepoto.

Majhne komode za predsobo

Kombinacija praktičnosti, lepote in udobja je najboljša formula, kadar se opremlja dom. Vse elemente te formula imajo tudi majhne komode za predsobo, ki razveseljujejo in pričarajo odlično počutje takoj ob vstopu čez domača vrata.

Primera majhne in večfunkcijske komode za predsobo sta komoda Milla Rio in mini komoda Milla Piano, ki hkrati omogočata shranjevanje copat ali drugih stvari ter sedenje med obuvanjem obutve. Soroden model – le barvno oziroma dizajnersko drugačen – prestavljata tudi komoda Milla Onyx v moderni sivi barvi ter rustikalna komoda Milla Tara, ki je na voljo v klasični beli ter sivi grafit barvi. Te vrste komod si lahko ogledate v kategoriji pohištva za predsobe pod razdelkom z naslovom Omarice za čevlje.

Tudi v otroški sobi ne gre brez komode ali predalnika

Otroška soba je običajno najbolj razmetan prostor doma, vsaj če nad njo ves čas ne bedi budno starševsko oko. S primerno postavitvijo otroških omar, poličnikov, predalnikov in komod za otroško sobo pa bo tudi ta poleg svoje igrivosti lahko ohranila urejenost ter dovolj prostora za brezskrbno igranje – in to brez morebitnega nerganja odraslih!

Barvita razigrana komoda Mavrica 1 je odlična rešitev za vsako otroško sobo. Pet prostornih predalov v enostavnem modernem dizajnu bo otroški sobi prineslo radoživost in več priložnosti za urejenost. Ta čudoviti izdelek je na voljo v kar šestih različnih barvah, in sicer v beli, rdeči, rumeni, vijolični, zeleni ter v barvi sonoma hrasta. Čudovito se bo v otroški ali dojenčkovi sobi obnesla tudi komoda Jasen, ki je izdelana v modernem skandinavskem videzu.

V pisarni je komoda sploh zaželena

Pisarna – pa naj bo klasična ali domača – je eden od prostorov, ki najbolj hrepeni po brezhibni urejenosti, saj le redoljubno okolje omogoča hitro, kakovostno in učinkovito delo brez nenehnega iskanja dokumentov, pripomočkov in drugih stvari.

Primer premične funkcionalne komode za pisarno na vrtljivih koleščkih predstavlja preprosta in prostorna komoda Adron 415. Ta bo s svojo vsebino vedno lahko tam, kjer bo najbolje služila zahtevam dela. Praktična in lepa rešitev obenem!

Atraktivna – sploh za direktorske pisarne – je tudi moderna črna komoda Amber, ki bo v prostor vnesla dih formalnosti, reda in urejenosti. Prijetna, nekoliko stroga in sodobna hkrati!

Kaj pa komoda ali predalnik v kopalnici?

Zakaj pa ne? Sploh prostorni predalniki so primerni tudi za kopalnice in druge prostore, na primer za skrbno urejene kletne prostore. Vendar je pri tem potrebno izbirati med pohištvom posebej prilagojenim za kopalnice, ki je odporno na vodo in povečano vrednost vlage v zraku.

Rešitve za manjše in večje prostore

Komode in predalnike je mogoče najti v majhnih, srednjih in velikih izvedbah, kar omogoči vsakemu domu, da si z njimi uredi in nadgradi svoje prostore kar najbolje. Majhne komode za predsobe spadajo med najmanjše različice tovrstnega pohištva, medtem ko je za dnevne sobe mogoče najti tudi ogromne, razkošne in skoraj kraljevske komode. Pred nakupom nove komode, predalnika ali omarice je pomembno res dobro izmeriti prostor, da ne bo kasneje kljub kakovostnemu nakupu pohištva prišlo do razočaranj.

Kakšne barve naj bo komoda oziroma predalnik?

Bistveno pri izbiri barve je ujemanje s preostalimi pohištvenimi elementi v prostoru oziroma ustrezna uskladitev z rdečo nitjo prostora. Za otroške sobe se priporočajo živahnejše barvne kombinacije, v pisarnah čim bolj nevtralne, v spalnicah nežnejše in naravnejše, v dnevnih sobah pa se najbolj priporoča kombinacija bele barve in naravnega odtenka lesa, lahko tudi z dodano LED-osvetlitvijo, ki v prostoru pričara res čudovito vzdušje.

Primer krasne moderne komode predstavlja na primer široka komoda Sintra, ki bo dnevni prostor zagotovo lepo poživila. Ta komoda vsebuje prostorne odlagalne površine, kamor je mogoče odložiti revije, časopise, družabne igre in druge stvari. Na voljo je v barvi hrasta in bele barve v visokem sijaju.

Komoda in predalnik sta že danes lahko vaša – vas zanima kako?

Čudovita komoda in praktičen predalnik sta z nekaj kliki že danes lahko vaša, če ju hitro, varno in brez skritih pasti naročite preko spleta v Spletnem salonu Furnitura. Smo zaupanja vreden prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji z več kot 12-letno tradicijo!

Nakupi na naši spletni strani prinašajo mnoge ekskluzivne prednosti in ugodnosti, med drugim možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, 3D-izris prostorov, brezplačno svetovanje, pogoste akcijske ponudbe, brezplačno dostavo in še kaj.

Poleg redno osvežene ponudbe vrhunskega modernega pohištva se od drugih spletnih trgovcev ločimo po izredno pomembni stvari: večino naših izdelkov, materialov in katalogov si je mogoče ogledati v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J). Z nami je pot do krasne komode, predalnika ali drugega kosa pohištva hitra, varna, zanesljiva in preprosta!

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko: 070 458 517 ali nam pišite na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Veseli bomo vašega klica, sporočila ali obiska!

Komode in predalniki: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev