Mesec BREZPLAČNE dostave!
Velja za vsa naročila pohištva.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Kompleti spalnic

Kompleti spalnic

Product was successfully added to your shopping cart.

Kompleti spalnic

Vzmetnice do -50% Vzmetnice do -50%

Izdelki v kategoriji kompleti spalnic

18 izdeklov

18 izdeklov

Čudoviti moderni kompleti spalnic za vsak okus

Prva asociacija na besedo spalnica je običajno postelja. A spalnica je mnogo več, kot so štiri stene, med njimi pa postelja. Za spalnico je značilno, da je sestavljena iz pohištvenih elementov, ki spanje, jutranje vstajanje in večerno umirjanje naredijo prijetnejše ter bolj praktično. Spalnice so različne, tako kot smo različni ljudje. Na voljo so majhne, velike, moderne, minimalistične, razkošne, rustikalne, barvite, umirjene, sestavljene iz posameznih pohištvenih kosov ali pa kot komplet spalnic.

Zakaj raje izbrati komplet spalnice?

Le komplet spalnica lahko v spalnem prostoru na res preprost in hiter način spalnemu prostoru prinese slogovno ujemanje, s katerim se v prostoru ustvari rdeča nit. Enak dizajn vseh pohištvenih elementov bo v spalnici pričaral res dobro vzdušje in s pravimi barvami poskrbel za več ravnovesja. Tudi spalnice, kjer se izbere posamezno pohištvo različnih linij, znajo sicer biti lepe, če je pri tem prisotna visoka stopnja dobrega občutka za estetiko, a vendarle nič ne more nadomestiti čudovitega kompleta spalnic, ki vedno delujejo celovito.

Kaj naj vsebuje komplet spalnica?

Kompleti spalnic so običajno sestavljeni iz postelje, garderobne omare – z ogledalom ali brez, nočne omarice oziroma nočnih omaric pa tudi drugih elementov. Koliko različnih kosov pohištva bo soustvarjalo spalni prostor, je predvsem odvisno od velikosti prostora, pa tudi od želja, potreb, zahtev in življenjskega sloga njenega lastnika oziroma uporabnika.

Pogosto komplet spalnic sestavljajo tudi komode, predalniki ter drugi dodatki, kot je na primer stol za odlaganje oblačil itd.

Manjši in razkošnejši kompleti spalnic

Lepota in funkcionalnost načeloma nista pogojeni z velikostjo spalnega prostora. Pri opremljanju spalnice je predvsem pomembno, da se izbere tak komplet spalnic, ki se ujema s prostorom tudi s svojimi dimenzijami, ne samo s svojim slogom. Pri tem gre lahko za poceni komplet spalnice ali pa za sestav za najzahtevnejše kupce.

Pri opremljanju manjših spalnic velja pravilo, da je manj več, saj bi prevelika gneča v spalnici ustvarjala občutek zasičenosti in nemira. Opremljanje ali prenova večjega spalnega prostora pa ima druge značilnosti. Pomembno je, da je v njem dovolj velik komplet spalnic, da slučajno ne bo ob vstopu v spalnico prišlo do občutka, da gre za nepopolno opremljen prostor. Ravno v velike spalnice se odlično podajo komode in predalniki, včasih pa je v spalnici prostor celo za udoben počivalnik ali kak drug kos uporabnega pohištva.

Tudi v naši vedno osveženi ponudbi je mogoče najti manjše in večje modele komplet spalnic, ki vas bodo očarale s svojo modernostjo, praktičnostjo in kakovostjo.

Komplet spalnice za manjši spalni prostor na primer predstavlja prekrasna spalnica Stela z osvetlitvijo, ki vsebuje prostorno posteljo, moderno garderobno omaro in dve nočni omarici. Vsi pohištveni elementi te spalnice imajo funkcijo mehkega zapiranja, kar celotnemu sestavu doda vrednost, saj mu omogoča prijetnejšo uporabo ter podaljšuje življenjsko dobo. Na voljo je tudi velik set te spalnice, ki se bo lepo podal v prostornejše spalnice. Poleg tega je vse elemente za komplet spalnice Stela, ki je del izjemne pohištvene linije Jela, mogoče kupiti tudi posamezno ter tako spalni prostor dopolnjevati po svojih željah.

Najbolj priljubljen komplet spalnic je znamke Jela

Zadnjih nekaj let in še vedno so najbolj priljubljeni kompleti spalnic znamke Jela, za katero je značilna vrhunska izdelava iz kakovostnih nemških materialov, vedno svež in sodoben dizajn ter – kljub izredni lepoti in trpežnosti – tudi širokemu krogu kupcev dostopna cena.

Na voljo je veliko število modelov komplet spalnic Jela, ki so najrazličnejših dimenzij, barv in dizajnov. Mogoče je izbirati med dvo- in celo šestdelnimi omarami (z ogledalom ali brez) ter različnimi postavitvami pohištvenih elementov. Za vse modele spalnice Jela je značilno mehko zapiranje vratc in predalov, ki izboljša uporabniško izkušnjo in poskrbi za njihovo daljšo uporabo. Ti kompleti spalnic imajo resnično odlično razmerje med ceno in kakovostjo, kar pa je med drugim tudi razlog za njihovo veliko priljubljenosti.

Da bo vaš komplet spalnice lažje izbran, smo za vas izbrali nekaj različnih setov spalnic Jela, ki vas ne bodo pustili ravnodušnih.

Spalnica Piano v visokem sijaju (različica 1 ali 2) je izredno elegantna spalnica v beli ali bež barvi v visokem sijaju, ki bo v spalni prostor vnesla še več svetlobe. Spalnica vključuje dve nočni omarici, zakonsko posteljo ter veliko garderobno omaro. Kot vso pohištvo znamke Jela imajo vsa vratca in predali funkcijo tihega zapiranja ter kromirane ročaje in nogice. Verzija 1 in 2 se razlikujeta po tipu garderobne omare. Verzija 1 vsebuje 3-delno garderobno omaro z ogledalom, verzija 2 pa izjemno veliko 6-delno garderobno omaro.

Komplet spalnice Kalla Gala spada med bolj priljubljene barvne kombinacije pohištva za spalnice. Gre za spalnico, ki vključuje 5-delno omaro z dekorativnim okvirjem in osvetlitvijo, udobno oblazinjeno posteljo ter dve priročni nočni omarici. Zunanji deli elementov so premazani z UV-lakom, ki omogoča pohištvu, da je bolj odporno na vlago, praske in poškodbe kot klasično lakirano pohištvo. Barvna kombinacija pacifiškega oreha in bež barve v visokem sijaju ta komplet spalnic uvršča med najbolj zaželene!

Siva spalnica Kalla Tara – grafit spada med klasičen in funkcionalen komplet spalnic. Njen brezčasen temnejši dizajn v kombinaciji grafita in oreha omogoča eleganten videz, ki ustvarja prijetno vzdušje za spanje. Vsebuje posteljo z dvema priročnima predaloma, dve nočni omarici ter 5-delno garderobno omaro, ki nudi dovolj prostora za shranjevanje vseh oblačil, modnih dodatkov ter drugih stvari. Njena podposteljna predala sta zelo uporabna, saj nudita dodaten prostor za shranjevanje, ki sploh v manjših spalnih prostorih oziroma domovih pride še kako prav. Na voljo je tudi v beli barvi.

Brezčasni komplet spalnice Kalla Evergreen je primeren za ljubitelje klasike in udobja najvišje stopnje. Na voljo je v barvi nežne slonove kosti in bora. Vsebuje zakonsko posteljo s posteljnim podom, dve nočni omarici in 4-delno garderobno omaro. Ta komplet spalnice ne bo nikoli zastarel, saj gre za zimzeleno klasiko.

Cenovno ugodnejši, a kakovostni kompleti spalnic

Naš salon pohištva pa ponuja še nekoliko cenovno dostopnejše komplete spalnic.. Tako vam ne bo nikoli potrebno čakati, da bo vaša izbrana komplet spalnica v akciji. Z nekaj dobrega načrtovanja in če poznate dobre ter preverjene ponudnike pohištva, je včasih spalni prostor mogoče opremiti res hitro in poceni, hkrati pa tako, da izžareva sodoben pridih.

Spalnica Vera (bela-hrast) – veliki ali mali set – je primer čudovite dostopnejše spalnice. Komplet spalnice sestavljajo velika postelja, prostorna omara z ogledalom ter dve nočni omarici, velikemu setu pa je dodana tudi funkcionalna komoda. Gre za spalnico iz kakovostnega in trpežnega materiala, ki je nezahteven za vzdrževanje in izjemno odporen na različne poškodbe. Pri izdelavi pohištva te spalnice je namreč uporabljen iveral, ki je oplemeniten z melaminsko folijo.

Spalnica Lins predstavlja krasen primer opreme manjšega spalnega prostora, ki zaradi premišljeno zasnovanega pohištva lahko diha in ustvarja energijo pretočnosti. Ta komplet spalnica vsebuje čudovito posteljo, moderno 2-delno garderobno omaro ter nočno omarico za odlaganje pijače, knjige, očal in drugih stvari, ki jih pred, med ali po spanju pogosto uporabljamo.

Spalnica Elle je primer prostorne in sodobne spalnice, ki vsebuje zakonsko posteljo standardnih dimenzij, dve nočni omarici in kar dve dvodelni garderobni omari, kar omogoča spalnemu prostoru več prostora za shranjevanje, hkrati pa tudi hitro osvežitev spalnice, če se pohištvo malo prestavi. Na voljo je v priljubljeni barvni kombinaciji, ki so sestavljata bela barva ter barva hrastovega lesa.

Kakšne barve so najbolj iskani kompleti spalnic?

Pravzaprav so v naši ponudbi le takšni kompleti spalnic, ki so izredno priljubljeni in iskani. Končni izbor barve naj bo le prepuščen vašemu okusu neglede na to, kaj zapovedujejo modni trendi. Če kupujete svoj komplet spalnice pri zaupanja vrednem trgovcu, se nimate česa bati.

Sicer pa je med drugim priljubljen naslednji nabor barv: od bele ali bež v visokem sijaju, kombinacije bele barve in naravne barve lesa, do antracit sive in tako naprej.

Predlagamo, da pri izbiri barve res prisluhnete svojemu srcu – seveda se pred nakupom prepričajte, da se izbran komplet spalnice tudi slogovno prilega vašemu domu. Če si spalnico delite s partnerjem, seveda ob tem upoštevajte tudi njegovo mnenje. Le tako boste lahko imeli resničen mir med spanjem.

Da ne bo slabe volje ...

Da slučajno ne bo razočaranja, je pred nakupom spalnice ali večine postelj dobro vedeti, da vzmetnice nikoli niso vključene v ceno, posteljni pod pa običajno tudi ne. Nakup vzmetnice oziroma ležišča ter letvenega dna se navadno vedno opravi posebej. Za popolno kakovost spanca je pred tem dobro preučiti lastnosti in ponudbo vseh omenjenih elementov.

Kje so hitro, varno in po dobri ceni na voljo res dobri kompleti spalnic?

Najlepši kompleti spalnic vas čakajo prav v spletni trgovini našega Salona pohištva Furnitura! To pa ni čudno, saj imamo več kot 12-letno tradicijo in se ponašamo z nazivom prvega spletnega trgovca pohištva v Sloveniji! Najlepša komplet spalnica je v naši spletni trgovini lahko vaša izredno hitro, varno in po garantirano najnižji ceni. Spletni nakup pri nas namreč omogoča mnoge prednosti, kot so možnost obročnega odplačevanja ter vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava ter dostava, pogoste akcijske ponudbe in večkrat tudi brezplačna dostava. Za spalnice, kuhinje in druge prostore vam nudimo tudi možnost 3D-izrisov, prav tako pa smo vam za nasvet vedno na voljo preko spleta, telefona ali v živo. Naša ekskluzivna prednost pred drugimi spletnimi trgovci pohištva je brez dvoma to, da si lahko nekatere naše izdelke, materiale in kataloge ogledate tudi v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, kjer vam je za dodatne ideje, iskanje rešitev in informacije o ponudbi na voljo naša strokovno usposobljena ekipa. Pokličite nas na telefonsko številko: 070 458 517 ali nam pišite na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si – z veseljem bomo med vsemi kompleti spalnic, ki jih redno osvežujemo, poiskali takšnega, ki se bo najbolje prilegal potrebam vašega doma. Sicer pa ne pozabite, da pri nas najdete popolno opremo za dom, pisarno in vrt! Dobrodošli pri nas!

Najpogostejša vprašanja pri izbiri in nakupu kompleta spalnice

Kaj vse dobim v kompletu spalnice?

Vse vključene elemente z navedenimi dimenzijami najdete pod opisom izdelka na spodnji polovici strani. Če niste prepričani ali imate dodatna vprašanja so vam na telefonski številki 070 458 517 na voljo naši izkušeni svetovalci.

Kako hitro prejmem naročen komplet spalnice?

Če je izdelek možno naročiti je pod ceno izdelka vedno naveden tudi rok dostave. V primeru, da izdelek ni na zalogi lahko kontaktirate naše svetovalce, ki bodo hitro preverili razpoložljivost. Pokličite nas na 070 458 517 ali pa nam pišite na prodaja@salonpohistva.si.

Je v setu možno naročiti tudi posteljo druge dimenzije?

Veliko modelov spalnic dopušča možnost izbire več dimenzij postelj kar je navedeno tudi spodaj pod sliko, v opisu spalnice. Če niste prepričani pokličite naše prijazne svetovalce na 070 458 517.

Lahko poleg lesenega dela zraven naročim tudi vzmetnico?

Seveda! Zakaj bi v svoji novi spalnici zadržali staro vzmetnico - zaslužite si novo! Oglejte si našo ponudbo kvalitetnih hitro dobavljivih vzmetnic na katerih se boste kvalitetno naspali. Za pomoč pri izbiri pokličite našo strokovno ekipo na 070 458 517.

Kompleti spalnic: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev