Slediti trendom pri opremljanju stanovanja je včasih kar precej naporno delo, saj se ti nenehno spreminjajo. A če dom želite imeti opremljen po zadnjih merilih, si je pač zato potrebno vzeti čas. Sledenje trendom seveda ni nujno potrebno, vseeno pa na takšen način lahko hitro dobite kakšno novo idejo.

V tem hipu vam lahko postrežemo z zadnjimi novostmi pri opremljanju spalnice. Vsem tistim, ki ste v fazi izbiranja pohištva in drugih elementov za tovrstni prostor, bo tale prispevek prišel še kako zelo prav. Vsekakor ni nujno, da se držite prav vseh smernic. Morda bodo med vsemi za vas prišle v poštev nekatere ali pa samo ena. Najpomembneje je, da je spalna soba opremljena po vaših željah in potrebah.


Moderen in čist izgled

Da bo izgled spalnice dovolj moderen in čist, so lahko garderobne omare opremljene brez ročajev; samo z utopnimi rezi, za boljši oprijem vrat omare.

Stene spalnice naj bodo za svetel izgled kombinirane v beli barvi in svetlejšem vijoličnem ali pa roza odtenku. Dvojna, zakonska postelja naj bo postavljena prečno na vhodna vrata v spalnico. Posteljni okvir in vzglavje sta v beli barvi – oba elementa sta oblazinjena.

Nočni omarici dvignjeni od tal

Trenutne smernice narekujejo, da sta nočni omarici v spalnici izdelani v estetskem izgledu garderobne omare. Od tal sta dvignjeni in opremljeni vsaka s po enim izvlečnim predalom. Predala sta globoka in nekoliko višja. Imata prijemalni ročaj, in sicer na vrhnji strani ličnice. Tako kot to velja za celotni korpus omaric, sta tudi predala obogatena v beli barvi, ki je visokega sijaja. Piko na i na omarici dajeta nočni lučki, ki sta beli ter izjemno modernega izgleda.

Vstopite v prihodnost z drsnimi garderobnimi vrati

Marsikdo je navajen na klasične omare z navadnimi vrati, a v zadnjih nekaj letih so garderobne omare z drsnimi vrati postale vse pogostejše priporočilo proizvajalcev in notranjih oblikovalcev. Glavna prednost zagotovo ni zgolj konec udarjanju z ročko v steno ob odpiranju, temveč poleg enostavnejšega odpiranja tovrstne omare posledično ustvarijo več prostora pred sabo. Slednje je zelo priročno, ko se boste odločali, kaj tokrat obleči za službo ali večerjo s prijatelji. Omare vam namreč ne bo treba večkrat odpirati in zapirati, da bi se pogledali v ogledalu. Za popoln pregled nad oblačili jo boste morali odpreti samo enkrat in se lažje odločili za popolno kombinacijo.

Poskrbite, da bo vaša garderobna omara imela dovolj pregrad in poličk, tako boste vedno imeli dovolj prostora za vse vaše jakne, srajce in obleke. Predvsem pa boste imeli prostorno, pregledno omaro ter potrebovali manj časa za likanje, saj bodo oblačila vedno lepo zložena in obešena.

Prepričani smo, da vam je vsaj ena od smernic dovolj mikavna, da jo boste uporabili v svoji spalnici.

--

Če želite, da vam pri kreiranju vaše spalnice še bolj pomagamo, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!