Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

BLOG

Izbira pravega pohištva je ključnega pomena za ustvarjanje prijetnega in funkcionalnega bivalnega prostora. Ne sledite slepo trenutnim trendom, temveč poslušajte svoje potrebe in želje.

Preberi več
27. 09. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe, Spalnice, Kuhinje, Zanimivosti,

Izberite si kvalitetno in predvsem moderno kuhinjo, ki vas bo očarala. Vsak model kuhinje ponuja vrhunske lastnosti, vključno z odličnimi materiali, mehkim zapiranjem predalov in vrat ter hitro dobavo. Strankam je na voljo tudi brezplačen 3D-izris za lažjo predstavo o končnem izgledu.

Preberi več
20. 09. 2023 08.24 Salonpohistva.si Kuhinje,

Kako lahko prava izbira pisarniškega pohištva transformira vaš delovni prostor v oazo udobja in funkcionalnosti? Na voljo so elementi, kot so ergonomski pisarniški stoli, ki zagotavljajo optimalno podporo in preprečujejo bolečine med dolgotrajnim sedenjem in pisarniške mize, ki omogočajo delo v stoje.

Preberi več
13. 09. 2023 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo,

Otroška soba je osrednje mesto za igro, učenje in spanje, zato je pomembno, da jo pred novim šolskim letom posodobimo z funkcionalnim pohištvom in barvitimi dodatki. Spletna pohištvena trgovina Furnitura ponuja široko izbiro pohištva za otroke z možnostjo ogleda v svojem showroomu v Ljubljani.

Preberi več
23. 08. 2023 08.24 Salonpohistva.si Otroško pohištvo, Akcije,

JELA pohištvo je primerno tudi za najzahtevnejše kupce, ki od notranje opreme pričakujejo le najboljše. Če si tudi vi želite svoj dom opremiti s pohištvom visoke kakovosti, zanj pa ne odšteti cele gore denarja, potem ste na pravem mestu.

Preberi več
9. 08. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe, Spalnice, Kuhinje, Predsobe, Zanimivosti, Akcije,

Odkrijte popolno sprostitev in prenovite svoje spalno okolje z vrhunskimi vzmetnicami Perfect Matras, ki jih ponuja Furnitura. Z našo izjemno ponudbo in strokovnim svetovanjem, prilagojenim vašim edinstvenim potrebam, boste zagotovili kakovosten spanec, ki si ga zaslužite.

Preberi več
19. 07. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice, Zanimivosti, Vzmetnice, Akcije,

Eleganca in udobje: Vrhunski seti spalnic Helvetia

Spalnice Helvetia se odlikujejo po svoji kakovosti, estetski dovršenosti in funkcionalnih rešitvah, kar jih naredi privlačne za kupce. Helvetia spalnice so prepoznane kot idealna izbira za tiste, ki iščejo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Preberi več
28. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice,

Kakovostne in večnamenske sedežne garniture

Eden najpomembnejših elementov vaše dnevne sobe je sedežna garnitura. Na njej lahko ob gledanju napetega filma ali branju knjige preživite odličen večer, organizirate zabavno druženje ali pa se po napornem dnevu v službi udobno zleknete vanjo.

Preberi več
21. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe, Zanimivosti,

Moč tradicije in inovativnost dizajna: top izbor kuhinj

Ne glede na to, ali iščete veliko moderno kuhinjo, kuhinjo z otokom, zimzeleno rustikalno kuhinjo ali opremljate manjši kuhinjski prostor, so sodobne kuhinje vedno zasnovane tako, da so en korak pred vašimi željami.

Preberi več
14. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Kuhinje, Zanimivosti,

Vroča novost: Popolno stilsko pohištvo za vaš dom

Ker je dnevna soba prostor druženja, dnevnega počitka in prostočasnih aktivnosti, je smiselno, da je opremljena tako, da kar najbolj ustreza željam ter potrebam tistega, ki jo uporablja.

Preberi več
7. 06. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe, Kuhinje, Zanimivosti,

Uresničite si želje po novem pohištvu in plačajte kasneje!

Kakovostno moderno pohištvo ter druge izdelke je mogoče nakupovati preko sistema LeanPay, ki omogoča inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke ter kupa nadležne dokumentacije.

Preberi več
31. 05. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti,

Sodoben in stilsko opremljen vikend: kje najti opremo za vašo oazo?

Vikend ali počitniška hišica marsikomu predstavlja čisto pravo oazo miru, kamor ob koncu tedna pobegne od vsakodnevnih skrbi in stresa.

Preberi več
24. 05. 2023 08.24 Salonpohistva.si Vrtno pohištvo, Zanimivosti,

Izberite udobno in funkcionalno vrtno pohištvo!

Da ne boste izgubljali svojega dragocenega časa, smo vam po najbolj iskanih sklopih pripravili primere odličnega in funkcionalnega zunanjega pohištva.

Preberi več
17. 05. 2023 08.24 Salonpohistva.si Vrtno pohištvo, Zanimivosti,

Najboljši nasveti za opremo vašega novega doma

Pri doseganju funkcionalnosti in estetike prostorov je namreč potrebno upoštevati kar nekaj zakonitosti in pravil, ki jih pogosto poznajo le izkušeni strokovnjaki za notranje opremljanje.

Preberi več
10. 05. 2023 08.24 Salonpohistva.si Zanimivosti,

Sezona piknikov je končno tukaj

Da bodo vsa druženja na prostem lahko res dobro uspela, pa je sedaj ravno pravi čas, da se pregleda domačo opremo in pripomočke za pripravo res dobrega piknika ter se jo po potrebi dopolni.

Preberi več
26. 04. 2023 08.24 Salonpohistva.si Vrtno pohištvo, Zanimivosti,
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5