Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

BLOG SALONPOHISTVA.SI – NAJVEČJA TRGOVINA S POHIŠTVOM V SLOVENIJI

Blog Salon Pohištva – nasveti pri izbiri in nakupu pohištva, vzdrževanju izdelkov ter novosti in trendi v pohištvu.


Opremljanje spalnice še nikoli tako preprosto kot pri Furnituri

Avtor: Toni Kolenc (26. apr. 2018 15.02.48)

Ko se prvič srečamo z opremljanjem svojega doma, je to za nas zelo velik projekt, pri katerem je pomemben vsak detajl. Enako velja tudi za opremljanje spalnice.

Preberi več

Vzmetnice – kdaj je čas za novo?

Avtor: Toni Kolenc (13. feb. 2018 11.56.37)

Menjava vzmetnice

Eden izmed najbolj logičnih kriterijev, po katerih se odločate, ali je potrebno zamenjati vzmetnico, je njena starost. Ene so kakovostnejše in jih lahko uporabljate desetletje ali še več, spet druge pa so takšne, ki se bodo že po nekaj letih povesile in postale neudobne.

Preberi več

Brezplačno do novega ležišča

Avtor: Toni Kolenc (21. jun. 2017 15.20.16)

Če se ravno v teh dneh odločate za nakup nove vzmetnice, je spletna trgovina www.salonpohistva.si edini in pravi naslov za vas. Samo do konca junija izkoristite do 30% popuste na ekskluzivne modele mebloJOGI. Poleg tega pa lahko v mesecu juniju sodelujete v nagradni igri in prejmete brezplačno vzmetnico.

Preberi več

Brezplačno do nove kuhinje v Salonu Pohištva

Avtor: Salonpohistva.si (11. nov. 2016 10.52.53)

Če se ravno v teh dneh odločate za nakup novega kosa pohištva, je spletna trgovina www.salonpohistva.si edini pravi naslov za vas. Samo v novembru vam nudijmo izjemno ponudbo kuhinj po najbolj ugodnih cenah, ob nakupu pa vam jo tudi brezplačno dostavimo. Poleg tega pa lahko v mesecu novembru sodelujete v nagradni igri in prejmete brezplačno kuhinjo.

Preberi več

7 dejavnikov, ki vplivajo na življenjsko dobo vašega ležišča

Avtor: Salonpohistva.si (25. okt. 2016 10.16.22)

Veste kdaj je čas za menjavo ležišča? Poznate dejavnike, ki vplivajo na življenjsko dobo ležišča? Pri večini izdelkov je potreba po menjavi precej očitna, saj so na njih vidni očitni znaki obrabe (npr. čevlji, kavč, stol ipd.), pri ležiščih pa temu ni tako. Kljub temu, da ležišče ne zagotavlja več ustrezne podpore našemu telesu, je namreč na občutek udobno, saj je obraba postopna. Ker je spanje tako zelo pomembno za našo sposobnost, delovanje in počutje, je pomembno, da znamo oceniti kdaj je kvaliteta spanca ogrožena in je čas za novo ležišče.

Preberi več

4 koraki kako se znebiti moljev v omari

Avtor: Salonpohistva.si (25. okt. 2016 10.13.12)

Molji so pogost problem v garderobnih omarah in največkrat nam uničijo nam najljubše kose oblačil. Če ste na svojem puloverju opazili sledi moljev (drobne luknjice), najprej preglejte še ostala oblačila, saj so se molji najverjetneje lotili tudi teh. V Salonpohistva.si smo za vas pripravili nekaj nasvetov kako se znebiti moljev v omari v 4-ih preprostih korakih.

Preberi več
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij