BTC Ljubljana je ena največjih nakupovalnih destinacij v Sloveniji, kjer lahko najdete vse, kar potrebujete, vključno z vrhunskimi vzmetnicami. Če iščete novo vzmetnico, je BTC pravi kraj za vas. Tukaj je vodič po najboljših trgovinah z vzmetnicami v BTC Ljubljana, kjer boste zagotovo našli popolno vzmetnico za vaše potrebe.

Furnitura

Furnitura je ena izmed vodilnih spletnih trgovin v Sloveniji, s showroomom na Letališki cesti 32J, ki se nahaja le nekaj minut stran od BTC Ljubljana. Ponujajo širok izbor vzmetnic za vse potrebe in okuse. Njihova ponudba vključuje žepkaste vzmetnice, bonell vzmetnice in penasta ležišča, ki zagotavljajo optimalno podporo in udobje. Furnitura je znana po dostopnih cenah in odlični kakovosti, kar jo naredi priljubljeno izbiro med kupci v BTC.

Katere vrste vzmetnic imamo v salonu?

1.Žepkaste vzmetnice:

Te vzmetnice so znane po svoji izjemni prilagodljivosti in podpori, saj so posamezne vzmeti neodvisno nameščene v ločene žepke. To omogoča točkovno porazdelitev teže in zmanjšuje prenos gibanja, kar je idealno za pare.

2.Bonell vzmetnice

Tradicionalne vzmetnice z bonell vzmetmi nudijo trdno podporo in so zelo vzdržljive. So odlična izbira za tiste, ki iščejo klasično ležišče z dolgo življenjsko dobo.

3.Penasta ležišča

Izdelana iz visokokakovostne pene, penasta ležišča nudijo izjemno udobje in prilagodljivost. Idealna so za tiste, ki iščejo ležišče, ki je nekoliko mehkejše in primerno tako za otroke kot za odrasle.

V showroomu Furnitura lahko preizkusite različne modele in se posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali izbrati vzmetnico, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Furnitura je znana po svoji kakovosti in inovativnih rešitvah za boljši spanec, zato je odlična izbira za tiste, ki iščejo udobje in podporo. Obiščite njihov showroom in se prepričajte o kakovosti njihovih izdelkov.

Dormeo BTC

Dormeo BTC je dobro poznana trgovina, ki ponuja širok izbor vzmetnic za vse potrebe in okuse. V njihovi trgovini lahko najdete vzmetnice različnih trdot in materialov, od klasičnih vzmetnic do naprednih penastih in hibridnih modelov. Dormeo je znan po svoji kakovosti in inovativnih rešitvah za boljši spanec, zato je odlična izbira za tiste, ki iščejo udobje in podporo.

Harvey Norman

Harvey Norman ponuja široko paleto vzmetnic različnih blagovnih znamk, vključno z luksuznimi in cenovno dostopnimi možnostmi. Njihova ponudba vključuje vzmetnice iz spominske pene, lateksa in tradicionalne vzmetnice, kar omogoča, da najdete popolno rešitev za svoje potrebe.

Vitapur

Vitapur ponuja širok izbor vzmetnic, vzglavnikov in posteljnih dodatkov. Njihove vzmetnice so izdelane iz visokokakovostnih materialov, vključno s spominsko peno in lateksom, kar zagotavlja udobje in podporo skozi celo noč.

JYSK

JYSK ponuja širok izbor vzmetnic po dostopnih cenah. Njihova ponudba vključuje vse od osnovnih modelov do luksuznih vzmetnic iz spominske pene in lateksa. JYSK je odlična izbira za tiste, ki iščejo vzmetnice po ugodnih cenah.

V BTC Ljubljana boste zagotovo našli vzmetnico, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam. S širokim izborom trgovin, ki ponujajo različne tipe in modele vzmetnic, je BTC idealen kraj za nakupovanje vzmetnic. Ne pozabite obiskati Furnituro, Salonpohistva.si, Dormeo BTC, Harvey Norman, Vitapur in JYSK ter si zagotoviti popolno vzmetnico za vaš dom.