Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Otroški pisarniški stoli

Otroški pisarniški stoli

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroški pisalni stoli

Izdelki v kategoriji otroški pisarniški stoli

12 izdeklov

12 izdeklov

Otroški pisarniški stoli so oblikovani posebej za otroke, zato imajo številne prednosti v primerjavi s splošnimi pisarniškimi stoli:

 1. Prilagodljivost: Otroški pisarniški stoli so običajno prilagodljivi glede na višino in težo otroka. To pomeni, da se lahko prilagodijo velikosti otroka in zagotavljajo optimalno udobje in podporo med sedenjem.

 2. Ergonomija: Otroški pisarniški stoli so zasnovani z ergonomskimi funkcijami, kot so udoben sedež, naslonjalo za hrbet, ročaji za podporo rok, ki pomagajo zmanjšati stres in napetost v mišicah.

 3. Varnost: Otroški pisarniški stoli so narejeni z varnostjo otrok v mislih. Ti stoli so običajno opremljeni z zavorami za kolesa, da preprečijo, da bi stol zdrsnil ali se prevrnil.

 4. Funkcionalnost: Otroški pisarniški stoli imajo lahko dodatne funkcije, kot so predali ali police za shranjevanje šolskih potrebščin, knjig ali igrač.

 5. Udobnost: Otroški pisarniški stoli so običajno narejeni iz mehkih in udobnih materialov, ki zagotavljajo optimalno udobje med sedenjem.

 6. Barvne in oblikovne možnosti: Otroški pisarniški stoli so na voljo v različnih barvah in oblikah, kar omogoča otrokom, da izrazijo svojo ustvarjalnost in izberejo stol, ki jim najbolj ustreza.

 7. Spodbujajo pravilno držo: Otroški pisarniški stoli spodbujajo pravilno držo med sedenjem, kar lahko pomaga preprečiti težave s hrbtenico in drugimi težavami s skeletom.

 8. Spodbujajo učenje: Otroški pisarniški stoli so lahko koristni tudi pri spodbujanju učenja. Z udobnim in prilagodljivim stolom se lahko otrok osredotoči na učenje, kar lahko izboljša njegove šolske dosežke.

Najpogostejša vprašanja pri nakupu otroškega pisarniškega stola

Kakšen pisarniški stol priporočate za otroke v nižjih razredih osnovne šole?

Stol mora biti primerne velikosti, torej ne prevelik. Nuditi mora zadostno podporo hrbtenici obenem pa ne sme biti pretrd. Rokonaslonov se v primeru nižje mize in manjšega prostora izogibajte saj se taki stoli ne morejo pospraviti pod mizo.

Na spletni strani imate navedenih več barv, ko pa jih želim dodati v košarico jih ni na voljo?

V košarico lahko dodate samo barve, ki so trenutno na zalogi. Če vas zanima kdaj bo posamezna barva ponovno na zalogi nas prosimo pokličite na 070 458 517 in takoj lahko preverimo predviden prihod.

Katere so lastnosti dobrega pisarniškega stola?

Ne glede na uporabnika obstaja nekaj splošnih značilnosti dobrega pisarniškega stola:

 • Po višini nastavljivo sedišče
 • Kovinsko podnožje
 • Nastavljivi rokonasloni
 • Relax mehanizem
 • Gumirana kolesca (tudi če jih model nima jih je možno dokupiti)

Za svetovanje pri izbiri nas lahko pokličete na 070 458 517 in z veseljem vam bomo pomagali izbrati popoln pisarni stol za vaše potrebe. :)

Otroški pisarniški stoli: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev