NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Za vas smo pripravili nekaj odličnih nasvetov, ki vam bodo pomagali v temnejšim prostorih vašega doma ali katerega koli drugega objekta vdahniti nekoliko več svetlobe.

Preberi več
24. 03. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pohištvo iz kakovostnega lesa, Nasveti Pohištvo Zanimivosti

Pohištvo iz vrhunskega lesa ponuja številne prednosti. Ne le, da ga lahko imate dalj časa, lahko se celo obnavlja. Preverite kaj vse so še prednosti takšnega pohištva in kako ga ločiti od pohištva nižje kakovosti.

Preberi več
17. 03. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pohištvo iz kakovostnega lesa, Nasveti Pohištvo Zanimivosti

Ker imajo barve na končni videz prostorov pa tudi na vaše počutje lahko kar precej velik vpliv, smo pripravili nekaj vrhunskih nasvetov.

Preberi več
9. 03. 2021 08.24 Salonpohistva.si Barve doma v letu 2021, Nasveti Pohištvo Zanimivosti

V nadaljevanju predstavljamo 3 izjemno koristne sobne rastline, ki jih lahko postavite tudi na kakšen kos pohištva ali v neposredno bližino za še večji estetski doprinos.

Preberi več
24. 02. 2021 08.24 Salonpohistva.si Gojenje rastlin doma, Nasveti Zanimivosti

Zaupali vam bomo, kako samo v treh korakih poskrbeti, da bo vaše stanovanje videti kot novo in popolnoma sveže.;

Preberi več
16. 02. 2021 08.24 Salonpohistva.si osvežitev doma, generalno čiščenje, Nasveti Zanimivosti

Recimo, da ste našli svoje "sanjsko" domovanje, kjer pa je edina črna pika vaša majhna kopalnica. Bi se morali zaradi tega preseliti? Zagotovo ne! Verjetno potrebuje vaša kopalnica samo nekaj izboljšav in že se v njej lahko počutite neprimerno bolje!;

Preberi več
10. 02. 2021 08.24 Salonpohistva.si Prenova manjše kopalnice, Nasveti Kopalnice Zanimivosti

Pravzaprav ima jedilni prostor v našem domu izjemno pomembno vlogo. Zato je še kako pomembno, kako je jedilnica zasnovana in opremljena. Za vas smo pripravili 4 TOP nasvete.;

Preberi več
2. 02. 2021 08.24 Salonpohistva.si Jedilna miza po meri, Nasveti Kuhinje Zanimivosti

Razbarvano pohištvo naprimer ne izgleda prav nič privlačno, poleg tega morda izgubi še na svoji funkcionalnosti. Pri izbiri novega pohištva za svoj dom torej na prvo mesto postavite kakovost, ki pa jo seveda morate tudi negovati. Kaj vam svetujemo ... ;

Preberi več
27. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Nega pohištva, Nasveti Pohištvo Zanimivosti

Že res, da verjetno sorodnikov in prijateljev doma ne gostimo več tako pogosto, oziroma nažalost skoraj nič, a tudi to se bo enkrat spremenilo in takrat ne želite biti kot riba na suhem. Sedaj lahko izkoristite čas, upoštevajte naših 6 nasvetov in naredite vrhunsko zasnovano sobo za vaše bodoče goste. ;

Preberi več
19. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Klubske mizice, Nasveti Spalnice Zanimivosti

Za vas smo tokrat pripravili kar nekaj odličnih nasvetov za novoletno okraševanje doma in zunanjih prostorov. Preverite tukaj.;

Preberi več
15. 12. 2020 08.24 Salonpohistva.si dekoracija doma, Nasveti Zanimivosti

Posedanje na vrtu, balkonu ali terasi je lahko prav poseben užitek. Še toliko udobneje pa se boste v objemu narave počutili, če boste vrt opremili s primernim pohištvom. Na trgu vam je na voljo pohištvo za vrt v nešteto različicah. Kupci se najpogosteje odločajo za nakup pohištva iz ratana in lesenega vrtnega pohištva. Katera izbira je boljša, pa se boste na koncu prispevka odločili sami.

Preberi več
13. 05. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Vrtno pohištvo Zanimivosti

O vrstah ležišča je veliko napisanega in tudi o tem, katere so prednosti in slabosti posamezne vrste. Preden se odločite za nakup ležišča je izjemno pomembno, da si preberete čim več informacij, na podlagi katerih boste zagotovo kaj hitro ugotovili, katera vrsta ležišča bi vam najbolj ustrezala, katera nekoliko manj in katera sploh ne.

Preberi več
29. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

V toplejšem času leta mnoge premami misel, da bi imeli na svojem vrtu ali terasi žar, na katerem bi lahko pekli različne dobrote. Vendar pa se lahko kaj hitro zgodi, da v entuziastičnem zanosu kupimo žar, ki ni primeren za naše potrebe. Na kaj je treba še posebej paziti pri nakupu novega žara?

Preberi več
22. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Vrtno pohištvo Zanimivosti

V izrednih razmerah je običajno potrebno delo opraviti doma. Toda, ali so vse domače pisarne opremljene tako kot poslovne, v skladu z uradnimi priporočili? Zagotovo ne, še posebno v posebnih razmerah, ko je potrebno domače pisarne urediti čez noč in se je potrebno prilagoditi tistim razmeram, ki jih v danem trenutku tudi imamo.

Preberi več
15. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Če je delo na domu stvar že utečenega delovnega procesa, potem je tudi časa za smiselno ureditev domače pisarne veliko več; v izrednih situacijah, ko pa je potrebno delo na domu reorganizirati čez noč, pa običajno tega časa ni. In kaj je najbolje storiti v takšnem primeru?

Preberi več
8. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Če kupujete otroško posteljo, potem se zagotovo sprašujete, kakšno posteljo izbrati, da bo zadovoljila otrokovim željam, hkrati pa bo bila tudi dovolj funkcionalna, varna in praktična. Danes vam je na voljo pestra ponudba otroških postelj v obliki hiše, avtomobila ali pa celo gradu, zato se verjetno sprašujete, katera bi bili najprimernejša za vašo deklico.

Preberi več
1. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Otroško pohištvo Zanimivosti

Ni lepšega kot se zjutraj prebuditi naspan in brez bolečin v vratu in hrbtu. Spanje v zdravem in tihem okolju izboljša tako telesno kot duševno počutje, lažje se spopademo s stresom in z napetostmi, ki nas pestijo v vsakdanjem življenju. Preverite, kako vam pri tem lahko pomagajo različna ležišča in kaj so njihove prednosti.

Preberi več
25. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Kako na najboljši možni način poskrbeti za udoben spanec, je vprašanje, ki sega že daleč v preteklost. Pri tem imajo pomembno vlogo vzmetnice, ki so pritrjene na posteljni okvir, vendar vedno temu ni bilo tako.

Preberi več
10. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

18 izdeklov