Pravijo, da je dom tam, kjer je kuhinja. To drži kot pribito, saj je kuhinja središče, kjer se srečujejo družina in prijatelji, ter prostor, kjer nastajajo okusni obroki in nepozabni trenutki.

Če ste pred prenovo ali sploh prvim nakupom kuhinje, je jesen odličen čas za to! Najbolj kakovostni modeli sodobnih kuhinj so namreč spet na zalogi, prav tako pa nakupe kuhinjskega pohištva nadgrajujejo res lepi popusti! Seveda je pri tem najpomembnejše, da izberete kuhinjo, ki ustreza prav vam! Pri izbiri pohištva za kuhinjo, ki je srce doma, res poslušajte svoje potrebe ter sledite svojemu okusu. Široka paleta čudovitih kuhinj za vsak okus in žep vam bo pomagala uresničiti vaše sanje o popolni kuhinji še danes. Vsaj če si boste najprej vzeli čas, da se posvetite vsem potrebnim dejavnostim za to (pregled ponudbe, meritve, načrtovanje, nakup)!

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

Kakšna kuhinja je sanjska za vas?

Kar je za nekoga sanjsko, je za drugega lahko brez veze ali kič, za tretjega pa nedosegljivo. Naše kuhinje so zasnovane tako, tako združujejo najboljše lastnosti, zato so všeč res širokemu krogu kupcev. V kategorijah »klasika«, »rustikalne kuhinje, »mini kuhinje«, »kuhinje z otokom«, »kotne ali L-kuhinje«, »kuhinje po meri« boste zagotovo našli točno tak model, ki se bo prilegal dimenzijam vašega kuhinjskega prostora ter vaših zahtevam hkrati.

1. Klasika nikoli ne gre iz mode

Za tiste, ki cenite tradicionalen slog in eleganco, so na voljo čudovite klasične moderne kuhinje priljubljene in izjemno kakovostne znamke JELA. Leseni elementi, natančni detajli in bogata paleta barv so značilnosti, ki se bodo odlično podale vsakemu domu. Klasične kuhinje (najbolj priljubljena je znamka Jela) ponujajo več kot le funkcionalen prostor za kuhanje, temveč gre za premišljene in dovršene izdelke pohištvene industrije. Katera vam je najbolj všeč: kuhinja Riva, kuhinja Highline ali kuhinja Tara?

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

2. Mini Kuhinje: Pametna rešitev za manjše prostore

Med najlepšimi sodobnimi kuhinjami so zaradi svoje praktičnosti priljubljene in zelo iskane prav mini kuhinje, saj se prilegajo tudi najmanjšim prostorom, pogosto pa so odlična izbira pri opremljanju različnih počitniških objektov. Ne glede na to, ali živite v stanovanju ali manjši hiši, bodo mini kuhinje omogočile, da izkoristite prav vsak centimeter dragocenega prostora. Naša ponudba mini kuhinj je prilagojena potrebam sodobnega urbanega življenja – kateri slog vam je najbližje: v beli, bež ali naravni barvi hrastovega lesa? Kaj pa dvobarvna kombinacija?

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

3. Kuhinje z otokom: Središče družinskega in družabnega življenja

Kuhinja z otokom je postala simbol sodobnega življenjskega sloga – sploh v domovih z več prostora, a tudi v manjših, ki so funkcionalno zasnovani. Kuhinjski otok je izredno privlačen zato, ker je hkrati družabno in ustvarjalno središče. Ob njem se zbirajo, družijo in pripravljajo razne specialitete družinski člani pa tudi prijatelji. Med modeli kuhinj z otokom sta še posebej priljubljena kotna kuhinja Invictus in kotna kuhinja Infinity.

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

4. Rustikalno, retro, starinsko?

Kateri izraz vam je najbližje: rustikalno, retro ali starinsko? Vse rustikalne kuhinje, ki jih dobite pri nas, hkrati tudi dišijo po novem, funkcionalnem in kakovostnem ter na prvi pogled združujejo nemogoče. Na voljo so v številnih postavitvah, barvah in s mnogimi domačnimi detajli, ki kuhinjo naredijo še prijetnejšo.

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

5. Kuhinje po meri so sedaj dosegljive vsakomur

Včasih so bile kuhinje po meri večini nedosegljive, a danes ni več tako. Nov način načrtovanja in proizvodnje sodobnega pohištva je poskrbel, da so tudi kuhinje po meri dostopne vsem. Ker je mogoče izbirati med res velikim številom modelov, barv, dimenzij posameznih kuhinjskih elementov, različnih praktičnih dopolnitev in detajlov, si je kuhinjo po meri mogoče pričarati tudi izjemno hitro.

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

Česa pred nakupom kuhinje ne smete pozabiti?

Pred nakupom nove kuhinje nikar ne pozabite preveriti nakupnih pogojev! Kakšne prednosti in zagotovila vam ponuja izbrani trgovec, res ni vseeno. V Salonu pohištva Furnitura vedno poskrbimo, da so naši nakupni pogoji najboljši daleč naokoli. Tako to jesen poleg različnih prednosti ponujamo tudi ekskluzivne popuste in ugodnosti, s pomočjo katerih bo prenova oziroma prva postavitev vaše kuhinje še enostavnejša ter prijetnejša tudi za vaš proračun.

Kaj pa kakovost, svetovanje in 3D-izris?

Pri nakupu nove kuhinje je kakovost vedno ključnega pomena. V spletnem pohištvenem salonu Furnitura se zavedamo, kako pomembno je, da je vaša kuhinja trpežna in funkcionalna, zato sodelujemo le z vrhunskimi proizvajalci pohištva, ki uporabljajo samo najboljše materiale ter najnovejše tehnologije. Tako lahko vsakemu kupcu zagotovimo, da bo v svoji kuhinji užival in kraljeval vrsto let.

Poleg tega vam pred nakupom brezplačno svetujemo in za vas poiščemo najboljšo rešitev. Naša ekipa je vedno na voljo preko telefona, spleta ali v živo. Svoje dileme ji lahko brez skrbi zaupate in pričakujete najboljši predlog. Pri nakupu izjemno priljubljenih kuhinj Jela, ki so na voljo v kompletih ali po meri, pa vam omogočamo tudi možnost brezplačnega 3D-izrisa.

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

Najboljše kuhinje do A do Ž po odličnih cenah so na voljo le v spletnem Salonu pohištva Furnitura

Zdaj že veste, da so najboljše kuhinje na voljo na spletu, a ne kjerkoli, ampak v Salonu pohištva Furnitura! Nakup nove kuhinje je vedno velik korak, zato želimo, da se v celotnem procesu nakupa počutite varno ter prepričani v svojo odločitev. Naša strokovno usposobljena ekipa vam je ves čas pripravljena svetovati in vam pomagati izbrati takšno kuhinjo, ki bo ustrezala vašim potrebam in željam.

Prenova ali nakup kuhinje? Ne zamudite najboljših jesenskih priložnosti in popustov!

Pri nas boste poleg neverjetnih popustov in pogostih akcijskih ponudb deležni mnogih prednosti. Možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava ter pogosto brezplačna dostava, poglobljeno brezplačno svetovanje, možnost 3D-izrisa nekaterih prostorov je le nekaj naših bombončkov! Poleg tega se od ostalih spletnih trgovcev pohištva razlikujemo po ekskluzivni prednosti, saj si je nekatere naše izdelke, materiale in kataloge mogoče ogledati v živo v Showroomu v Ljubljani. Pred nakupom kuhinje ali drugega pohištva za dom, pisarno in vrt nas lahko pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 ali nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Saj veste: Vaša popolna kuhinja je le klik stran!