Končno je tukaj november, ki pri nas v Salonu pohištva Furnitura ne bo prav nič turoben in siv, temveč prav vesel in poskočen. Na vratih je namreč že Črni petek oziroma Black Friday!

To je čas neverjetnih nakupov, odličnih priložnosti in prav idiličnih cen! Zato ga je pametno izkoristiti in si dom še pred novim letom urediti po svoji meri. Žep vam bo hvaležen, vaši bližnji pa tudi – saj vam bo prav zaradi Črnega petka ostalo še dovolj sredstev, da boste lahko brez težav nakupili vsa božično-novoletna darila in pozornosti.

Kaj sploh je Črni petek?

Črni petek oziroma Black Friday je izraz, ki se uporablja za opis posebnega nakupovalnega dogodka, ki vsaj v Združenih državah Amerike, od koder tudi izvira, običajno poteka dan po zahvalnem dnevu. Dan zahvalnosti vsako leto poteka četrti četrtek v novembru, torej bo letošnji Črni petek padel na 24. 11.! Ta dan sicer ne le v Ameriki, temveč na mnogih koncih sveta, označuje začetek praznične nakupovalne sezone in je znan po neverjetnih popustih.

Zgodovina Črnega petka izvira iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, in sicer iz finančnega sveta. Trgovci na Black Friday ponujajo velike popuste oziroma promocijske cene na številne izdelke, vključno z izdelki dražjega tipa, kot so sodobna elektronika, pohištvo ter druga oprema za dom. Značilno je, da so ta dan popusti tako nori, da skoraj ni verjeti lastnim očem!

Značilno je, da so na Črni petek trgovine preplavljene s potrošniki, ki čakajo v dolgih vrstah že pred odprtjem vrat. Vsaj v Ameriki je tako. A pri nas v Salonu pohištva gre to drugače! Naš Black Friday vas bo presenetil zaradi več stvari, ne samo zaradi cen!

Black Friday v Salonu pohištva Furnitura ne bo trajal le en dan

Ker res nismo pristaši ustvarjanja pritiska in ker smo svojim strankam radi na voljo 365 dni v letu z vso svojo dodano vrednostjo (brezplačno svetovanje, možnost 3D-izrisa nekaterih prostorov, pogosto brezplačna dostava, hitra dobava itd.), se bo pri nas Black Friday pričel nekoliko prej, trajal pa bo malce dlje, kot ste navajeni. Super, kajne?

Zakaj smo se odločili tako? Preprosto zato, ker želimo, da prav vsaka naša stranka pride v miru do svojega pohištva za dom, pisarno ali vrt! Nakup pohištva res ni enak nakupu malice med potjo v službo – za nakup novega pohištva si je treba vzeti čas! Mi vam kljub norim akcijskim ponudbam Črnega petka ta čas podarjamo, saj si želimo, da vse dobro premislite, načrtujete, nas pokličete ali obiščete v našem Showroomu – in šele nato opravite svoj težko pričakovan nakup! Naše zadovoljstvo je odvisno od vašega, zato nam je v interesu, da na Black Friday uživamo vsi!

S spletnim nakupom se izognete veliki gneči

Črni petek navadno spremlja ogromna gneča, mnogi ljudje pa na ta dan znajo biti tudi malo neučakani in nestrpni. A tega pri nas ne boste doživeli, saj smo poskrbeli za udobno nakupovanje brez pritiskov, stresa, stanja v gneči in naelektreni energiji. Pri nas boste do svojega sanjskega pohištva po neverjetnih cenah prišli le z nekaj kliki. Naš Black Friday bo v celoti potekal preko spleta – udobno, ugodno in sproščeno!

Vse za dom, pisarno in vrt po cenah, ki jih še niste videli

V obdobju Black Friday nakupov boste pri nas deležni popustov, o katerih lahko sicer samo sanjate!

Končno boste lahko lahkotno, brezskrbno in brez večjih odpovedovanj preuredili ali pa na novo opremili prostore svojega doma in pisarne! Pa tudi vrt – čeprav se ta trenutek ne zdi tako, bo pomlad prav hitro spet tukaj!

Sicer pa predlagamo, da najprej poskrbite za osvežen videz spalnice, dnevne sobe, kuhinje, otroške sobe, predsobe ali kopalnice. Pri tem nikar ne pozabite za drobne vsakdanje podrobnosti, ki lahko v dom z malo vložka in truda vnesejo čudovito atmosfero. Zanimiv tabure, lepo ogledalo ali unikatna stenska ura na zidu lahko naredijo čudeže.

Do modernega sodobnega in kakovostnega pohištva tudi na Črni petek le z nekaj kliki

Zakaj na Black Friday nakupovati prav pri nas? Sicer smo vam podrobno to napisali že zgoraj, a naj vam podamo še povzetek:

1. Smo zaupanja vreden spletni trgovec pohištva z največ odličnimi ocenami, največjo ponudbo ter največ zadovoljnimi kupci! Zasedamo tudi mesto prve spletne trgovine pohištva v Sloveniji – saj smo vam na voljo že več kot 13 let!

2. Black Friday nakupi pri nas imajo dodano vrednost in ponujajo vrsto ugodnosti (kot so na primer: možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, možnost brezplačnega 3D-izrisa kuhinj, ekskluzivna prednost ogleda nekaterih izdelkov, katalogov in materialov v živo v našem Shoowroomu v BTC-ju v Ljubljani).

3. Brezplačno svetovanje naše strokovno usposobljene ekipe vam je tudi ob spletnih nakupih Črnega petka ves čas na voljo (telefon: 070 458 517, e-naslov: prodaja@salonpohistva.si oziroma preko kontaktnega obrazca.

4. Pri nas boste deležni daleč največjih popustov, vrtoglavih akcijskih ponudb in najboljših nakupnih pogojev!

5. Nakupovanje bo tudi na Black Friday pri nas umirjeno, preudarno, varno in prijetno.

Seveda pa z nakupovanjem ne čakajte preveč časa. Zaloge so tudi pri nas omejene in tudi pri nas velja pravilo, da kdor prvi pride, prvi melje. Lahko meljete tudi zadnji, samo ujemite ta izjemen čas gigantskih prihrankov in norih popustov!