Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

4 velike prednosti uporabe nastavljive pisalne mize

Ker se velik del službenih obveznosti seli tudi v vaše domove, smo pri Furnituri za vas pripravili pester izbor kakovostnih dvižnih miz, s katerimi lahko primerno uredite tudi domači delovni kotiček.

Preberi več
4. 05. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Prava pisarniška oprema je gonilo vašega dela

Poskrbite, da bo vaša pisarna prijetna in udobna, s tem pa bo vaše delo dobro opravljeno. Dovolite uspehom prosto pot s pisarniško opremo. V prispevku razkrivamo, na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu pisarniške opreme ter kako izbrati pravo pisarniško pohištvo.

Preberi več
13. 04. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Udobni pisarniški stoli za zdravo hrbtenico

Za zagotavljanje udobnega sedenja v domači pisarni ali na delovnem mestu je ključnega pomena ergonomsko oblikovan pisarniški stol

Preberi več
16. 02. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Dvižne mize

Poskrbite, da bo v delovnem kotičku kraljevala dvižna miza, ob njej pa ustrezen pisarniški stol.

Preberi več
16. 11. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

pisarna

Svoj pisarniški prostor lahko zasnujemo tako, da združimo delo, počitek in svoj življenjski slog. Naj to ne bo povsem navadna pisarna, temveč ambient, ki je sestavljen iz elementov, ki vzbujajo prvovrstno počutje. Kako se tega lahko lotimo takoj, preverite v prispevku.

Preberi več
6. 10. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Legendarni stol Rex je luč sveta ugledal v 50. letih 20. stoletja. S svojim izjemnim udobjem in uporabnostjo se je priljubil številnim uporabnikom po celem svetu. Preverite, zakaj je tako priljubljen.

Preberi več
20. 04. 2021 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Pisarniško pohištvo

Malo je notranjih prostorov, ki so se skozi svojo zgodovino tako zelo spremenili, kot so to pisarne in pisarniška oprema. Pisarniški prostori v takšni obliki, kot jih poznamo danes, so prvotno nastala šele v 18. stoletju.;

Preberi več
5. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Če večino časa presedimo na stolu, je zelo pomembno, da to počnemo pravilno, saj to konec koncev vpliva tudi na delovno učinkovitost. Kakšno je torej pravilno sedenje na pisarniškem stolu?

Preberi več
14. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Otroško pohištvo

V izrednih razmerah je običajno potrebno delo opraviti doma. Toda, ali so vse domače pisarne opremljene tako kot poslovne, v skladu z uradnimi priporočili? Zagotovo ne, še posebno v posebnih razmerah, ko je potrebno domače pisarne urediti čez noč in se je potrebno prilagoditi tistim razmeram, ki jih v danem trenutku tudi imamo.

Preberi več
15. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Če je delo na domu stvar že utečenega delovnega procesa, potem je tudi časa za smiselno ureditev domače pisarne veliko več; v izrednih situacijah, ko pa je potrebno delo na domu reorganizirati čez noč, pa običajno tega časa ni. In kaj je najbolje storiti v takšnem primeru?

Preberi več
8. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

V svetu so opravili že številne študije, ki so potrdile, da barve v prostoru ne vplivajo le na razpoloženje, ampak imajo tudi pomembno funkcijo na delovno produktivnost in kreativnost. Zato je zelo pomembno, da se pri oblikovanju delovnih prostorov upošteva tudi ta vidik.

Preberi več
24. 12. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Ali veste, da so pisarniški stoli kos pohištva, ki so na mestu takoj za vzmetnico, ko govorimo o vplivu pohištva na kakovost življenja? Pisarniške stole na trgu dobite v različnih kakovostih, dizajnih in cenah, zato pri morebitnem nakupu novega stola dobro premislite, kaj od njega želite in koliko časa boste sedeli na njem.

Preberi več
17. 12. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

Ali veliko delate od doma, pa vas neprestano motijo? Nimate kam odložiti svoje dokumentacije? Potem je skrajni čas, da razmislite o ureditvi domače pisarne. Za vas smo pripravili nekaj zelo uporabnih nasvetov.

Preberi več
16. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti