Super INVENTURNA RAZPRODAJA!
Oglejte si pohištvo s popusti do -80%!
Več o ponudbi >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Opremljanje pisarne

Odkrijte popolno darilo za vsakega ljubitelja notranje opreme v našem ekskluzivnem vodniku! Od ikoničnega Rex pohištva, ki prinaša dotik elegance in zgodovine v vsak dom, do inovativnih in stilskih dodatkov, kot so unikatne klubske mizice, umetniške stenske ure in razkošne sobne preproge.

Preberi več

V naši spletni trgovini praznujemo Black Friday z izjemnimi popusti, ki bodo privabili vsakega ljubitelja notranje opreme. Ne zamudite priložnosti za izjemen popust na našo ponudbo pohištva, samo ta vikend! Zagrabite to ekskluzivno priložnost in prenovite svoj dom s stilskim pohištvom po izjemno znižanih cenah.

Preberi več

Veseli november je čas za Black Friday popuste!

Ne zamudite naše Black Friday akcije! Odkrijte najboljše cene za kavče, mize, stole, kuhinje in mnogo več. Vrhunska kakovost, sodoben dizajn, vse za vaš dom – samo enkrat na leto. Pripravite se na nakupovalni praznik, ki vam bo nudil izjemne cene in edinstvene ponudbe za omejen čas.

Preberi več
8. 11. 2023 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Spalnice Pisarniško pohištvo

Opremljanje doma je ključno za ustvarjanje prostora, ki ne le izpolnjuje funkcionalne potrebe, ampak tudi odraža osebnost in stil lastnikov. Dobro izbrano pohištvo in dodatki lahko znatno izboljšajo kakovost življenja, saj vplivajo na udobje, organizacijo in celo na psihološko počutje.

Preberi več

Kako lahko prava izbira pisarniškega pohištva transformira vaš delovni prostor v oazo udobja in funkcionalnosti? Na voljo so elementi, kot so ergonomski pisarniški stoli, ki zagotavljajo optimalno podporo in preprečujejo bolečine med dolgotrajnim sedenjem in pisarniške mize, ki omogočajo delo v stoje.

Preberi več
13. 09. 2023 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Odlično in hitro dobavljivo pohištvo za pisarno in dom

Med čudovitim pohištvom kakovostne izdelave in hitre dobave izstopa pohištvo Fort, ki vas nikoli ne bo mesece in mesece pustil čakati.

Preberi več
7. 12. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Poznate razliko med računalniško in pisalno mizo?

Pisarne brez pisalne mize ni mogoče najti, prav tako ne otroške oziroma mladinske sobe. Pogosto pa je zaradi porasta dela od doma pisalna miza tudi nepogrešljiv kos pohištva.

Preberi več
5. 10. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

4 velike prednosti uporabe nastavljive pisalne mize

Ker se velik del službenih obveznosti seli tudi v vaše domove, smo pri Furnituri za vas pripravili pester izbor kakovostnih dvižnih miz, s katerimi lahko primerno uredite tudi domači delovni kotiček.

Preberi več
4. 05. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

Prava pisarniška oprema je gonilo vašega dela

Poskrbite, da bo vaša pisarna prijetna in udobna, s tem pa bo vaše delo dobro opravljeno. Dovolite uspehom prosto pot s pisarniško opremo. V prispevku razkrivamo, na kaj je potrebno biti pozoren pri nakupu pisarniške opreme ter kako izbrati pravo pisarniško pohištvo.

Preberi več
13. 04. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Udobni pisarniški stoli za zdravo hrbtenico

Za zagotavljanje udobnega sedenja v domači pisarni ali na delovnem mestu je ključnega pomena ergonomsko oblikovan pisarniški stol

Preberi več
16. 02. 2022 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Dvižne mize

Poskrbite, da bo v delovnem kotičku kraljevala dvižna miza, ob njej pa ustrezen pisarniški stol.

Preberi več
16. 11. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Zanimivosti

pisarna

Svoj pisarniški prostor lahko zasnujemo tako, da združimo delo, počitek in svoj življenjski slog. Naj to ne bo povsem navadna pisarna, temveč ambient, ki je sestavljen iz elementov, ki vzbujajo prvovrstno počutje. Kako se tega lahko lotimo takoj, preverite v prispevku.

Preberi več
6. 10. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Legendarni stol Rex je luč sveta ugledal v 50. letih 20. stoletja. S svojim izjemnim udobjem in uporabnostjo se je priljubil številnim uporabnikom po celem svetu. Preverite, zakaj je tako priljubljen.

Preberi več
20. 04. 2021 08.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe Pisarniško pohištvo

Malo je notranjih prostorov, ki so se skozi svojo zgodovino tako zelo spremenili, kot so to pisarne in pisarniška oprema. Pisarniški prostori v takšni obliki, kot jih poznamo danes, so prvotno nastala šele v 18. stoletju.;

Preberi več
5. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo

Če večino časa presedimo na stolu, je zelo pomembno, da to počnemo pravilno, saj to konec koncev vpliva tudi na delovno učinkovitost. Kakšno je torej pravilno sedenje na pisarniškem stolu?

Preberi več
14. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo Otroško pohištvo
  1. 1
  2. 2