Oprema pisarne in doma se zna včasih zaradi čakanja na pohištvo zavleči mnogo bolj, kot sprva načrtujemo. Upravičena neučakanost zna prinesti tudi nekaj nejevolje in nezadovoljstva.

Da se to ne bo zgodilo, je smiselno pred nakupom pohištva poleg estetskega izgleda in dobre kakovosti preveriti tudi dobavljivost pohištva. Med čudovitim pohištvom kakovostne izdelave in hitre dobave izstopa pohištvo Fort, ki vas nikoli ne bo mesece in mesece pustil čakati. S pohištvom Fort boste lahko opremili oziroma posodobili svoje poslovne ali domače prostore z največjim veseljem ter zadovoljstvom. In to hitro!

img alt=

Nova pisarna en, dva, tri

Pisarno je izredno hitro, preprosto in lepo mogoče opremiti, prenoviti ali osvežiti s pohištvenimi elementi za pisarno znamke Fort. Na voljo vam je pohištvo za opremo celotne pisarne oziroma računalniškega kotička, kjer ne sme manjkati udoben pisarniški stol, prostorna pisalna miza ter pohištveni elementi za shranjevanje. Med pisalnimi stoli s svojo funkcionalnostjo izstopajo naslednji modeli: črn pisarniški stol Wolf, pisarniški stol Merida v rdeči barvi, barviti pisalni stoli Lili, pisalni stol Nil z naslonjali za roke, med konferenčnimi pa konferenčni stol Just ter udoben konferenčni stol Iso.

img alt=

Naj kuhinja in jedilnica hitro zaživita v osveženi energiji

Da bosta osrednja prostora, kjer se pripravlja in uživa hrano – kuhinja in jedilnica, lahko hitro postali prostora s toplo, prijetno in dišečo atmosfero, je priporočeno vanju namestiti ustrezno pohištvo, hkrati pa poskrbeti tudi za ustrezno barvno kombinacijo sten in pohištva.

Za funkcionalno opremo kuhinje in jedilnice je na voljo res ogromno različnih rešitev in idej, zato je pred nakupom najbolje skrbno načrtovati vsako podrobnost.

Če iščete nove jedilniške stole ali jedilno mizo

Barviti jedilni stoli Dinna, eleganten in moderen stol Amino, barski stol Sherlockbar predstavljajo le nekaj čudovitih možnosti izbire, ki se bodo čudovito podali okoli jedilne mize Lara oziroma druge mize po vašem okusu. Vsi našteti elementi so izredno hitro lahko v vašem domu, saj zanjo stoji kakovostni, ažurni in sodobni dobavitelj Fort, za katerega je značilen izreden posluh za želje kupcev.

img alt=

Na voljo je res veliko število različnih modelov v različnih barvah in dizajnih. Že kar nekaj časa pa so med jedilnimi stoli izredno priljubljeni takšni, ki so oblazinjeni.

Dnevna soba naj bo živahna in barvita

Pohištvo in dekorativni elementi dnevne sobe naj bodo barviti, udobni, sodobni in domačni. Z malo truda bo z dnevnim regalom Elena vaša dnevna soba postala zavidljivo lepa in funkcionalna, če pa se v dnevnem prostoru srečujete z nekoliko manj prostora, bo pravo izbiro predstavljala TV-omarica Romi. Obe sta na voljo v najbolj priljubljeni barvi: beli v visokem sijaju!

img alt=

Če razkošna in udobna sedežna garnitura v dnevni sobi predstavlja središče počitka in popoldanskega užitka, potem najbolj družabno točko zagotovo predstavlja klubska mizica. Najbolje jo je izbrati po svojem okusu, a naj le ne bo premajhna ali prevelika glede na prostor. Če so vam všeč zimzelene rustikalne rešitve, potem vam bo zagotovo všeč klubska mizica Nevada 3 iz masivnega lesa, če pa ste bolj trendovske narave, vam bo bolj všeč klubska mizica Palmer, ki je izredno modernega videza.

Za udoben in miren spanec odraslih in otrok

Da je spanec lahko miren in krepčilen, mora biti prej poskrbljeno za kar nekaj dejavnikov. Med drugim tudi za ustrezno opremo in urejenost spalnice oziroma otroške sobe. Preprosta bela minimalistična postelja Meda, ki je na voljo v treh dimenzijah in treh barvah , se bo krasno podala v vsako spalnico ali mladinsko sobo, prav tako postelja Lisa, ki je na voljo v kar petih različnih dimenzijah ter dveh barvnih odtenkih.

img alt=

V otroški sobi, kjer nikoli ni dovolj prostora za igranje, pa se bo čudovito obnesel pograd Even iz masivnega bukovega lesa oziroma izvirno zasnovan kotni pograd Nero L, ki mu je dodan tudi praktičen poličnik. Oba sta na voljo v dveh priljubljenih barvah: beli ter naravnem odtenku lesa.

Kako je hitro dobavljivo pohištvo Fort lahko vaše še hitreje?

Moderno pohištvo za pisarne in dom znamke Fort je ekspresno lahko vaše, če ga naročite preko spleta v Salonu pohištva Furnitura, ki predstavlja prvo spletno trgovino pohištva v Sloveniji in se ponaša z najdaljšo tradicijo ter največ izkušnjami na področju spletne prodaje pohištvene opreme. Vabljeni na našo spletno stran ter v naš Showroom v BTC-ju v Ljubljani, kjer si lahko ekskluzivno nekatere izdelke, materiale in kataloge pred nakupom ogledate v živo.

img alt=

Ponujamo vam tudi posebne ugodnosti v obliki akcijskih popustov, obročnega odplačevanja in drugih storitev z dodano vrednostjo. Za nasvete, ideje in informacije o vsak dan osveženi ponudbi nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Naša strokovno usposobljena ekipa vam bo z veseljem svetovala in za vaš dom, pisarno ali vrt poiskala najboljšo rešitev!