Še pred leti se ljudje nismo kaj dosti ukvarjali z vprašanjem o kakovosti in primernosti okolja na delovnem mestu.

Danes pa že večina strokovnjakov opozarja, kako pomembno je ustrezno in zdravju prilagojeno delovno okolje. Kot odlična rešitev za doseganje kar najbolj optimalnega sedenja so se izkazale ergonomske nastavljive dvižne mize. Z njihovo pomočjo vaša službena pisarna postane primer zdravega in vam popolnoma prilagojenega okolja.

Ker pa se velik del službenih obveznosti seli tudi v vaše domove, smo pri Furnituri za vas pripravili pester izbor kakovostnih dvižnih miz, s katerimi lahko primerno uredite tudi domači delovni kotiček.

img alt=

Aktivno preživljanje delovnega časa

Naj se sliši še tako neverjetno, vendar boste ob uporabi nastavljive pisalne mize iz službe hodili spočiti in polni energije. Glavna prednost tega odličnega pisarniškega pohištva, ki ga ne zagotavlja nobena druga miza, je omogočanje dela v aktivnem stoječem položaju. Slednje pa dokazano pozitivno vpliva na vaše razpoloženje in splošno počutje. Zahvaljujoč večji dinamiki med opravljanjem dela, se znižuje nivo stresa in utrujenosti, vi pa ste polni energije in elana.

Prav tako pa boste na račun kakovostne dvižne pisarniške mize pomembno pripomogli k boljšemu položaju hrbtenice med sedenjem. Ker smo ljudje med seboj različno visoki, fiksna pisarniška miza ne omogoča optimalnega položaja za zdrav način dela. Z nastavljivo mizo pa boste lahko le to popolnoma prilagodili vašim potrebam v sedečem položaju. Vaš pogled naj bo usmerjen naravnost v monitor, kolena in komolci pa morajo biti pod kotom 90 stopinj.

Ker dolgotrajno sedenje povzroča otopelost, vam svetujemo, da svojo delovno uro nekoliko prilagodite. Če boste 45 minut sedeli in le 15 minut stali, boste lahko opazili bistveno razliko v vaši produktivnosti in funkcionalnosti. Prav to pa vam dvižna miza tudi omogoča. Za še večjo udobje izberite takšno, ki je električno nastavljiva. V zgolj nekaj sekundah boste tako preuredili svoj delovni prostor, pri tem pa ostali maksimalno zbrani in kar se da učinkovito izkoristili svoj čas.

img alt=

Izberite pravega ponudnika

Izbira ustrezne nastavljive mize bo ključno prispevala k zdravju vaše hrbtenice, pravilnejši drži, izboljšani prekrvavitvi telesa ter vplivala na vaše dobro počutje med delom. Le kakovostno in vrhunsko izdelano pisarniško pohištvo je namreč dovolj prilagodljivo, da ga lahko primerno nastavite in tako sprostite svojo hrbtenico in zgornji del telesa. Zato je izbira pravega ponudnika, ki vam pri nakupu zna tudi svetovati, še kako pomembna.

Furniturina strokovna ekipa svetovalcev vam bo bistveno olajšala sam nakup pisarniškega pohištva. Svojo sanjsko dvižno mizo lahko kupite kar iz udobja domačega naslanjača. Ker se že vrsto let ukvarjamo s spletno prodajo pohištva, ki vam prinaša številne prednosti, smo temu prilagodili tudi našo pomoč strankam. Tako znamo v vsakem trenutku prepoznati potrebe posameznika, s svojimi praktičnimi nasveti pa vam pomagati do zares ugodnega nakupa.

Ekskluzivne nastavljive mize po ugodnih cenah

Vabimo vas, da si ogledate našo bogato in skrbno zasnovano ponudbo dvižnih miz, katerih nakup še nikoli ni bil tako ugoden. Naša spletna trgovina se lahko namreč pohvali s številnimi prednostmi.

Na enem mestu boste lahko našli različne modele dizajnersko in ergonomsko zasnovanih nastavljivih pisarniških miz. Zamudni obiski številnih trgovin bodo tako postali le še preteklost, vi pa boste svojo idealno pisarniško mizo prejeli v zgolj nekaj dneh.

img alt=

Izbirate lahko med dvižnimi mizami z različnimi uporabnimi funkcijami, ki vam bodo povrnile veselje in vnemo do dela. Sodobna oblika in pestra paleta barv vam omogočata, da najdete mizo, ki se bo kar zlila z vašim pisarniškim ali domačim okoljem. Za še večje udobje pa smo v svoj izbor vključili tudi električno nastavljive modele.

Dovolite nam, da vas navdušimo z zares ekskluzivnim pohištvom po akcijskih cenah. Naše dvižne pisarniške mize so vam po znižanih cenah na voljo do 30.6.2022! Zato ne odlašajte in si še pravočasno zagotovite svojo novo najljubšo delovno pomočnico.

Do vrhunske dvižne mize s pomočjo Furniturinih svetovalcev

Za vas smo torej pri Furnituri pripravili kar najbolj ugodno ponudbo kakovostnih nastavljivih miz. Garantiramo vam najnižje cene pisarniških dvižnih miz in ostalega ergonomsko oblikovanega pohištva, s katerim bo vaša pisarna postala udobna delovna oaza. Poleg rednih visokih popustov in privlačnih akcij, vam je pri nas omogočen tudi nakup notranje opreme na obroke. Naše pohištvo je tako dostopno prav vsakomur.

img alt=

Zavedamo se, da je vaš čas dragocen. Zato vas vabimo, da si zares pestro ponudbo ogledate kar na naši spletni strani. Tako boste zagotovo najhitreje prišli do svoje popolne nastavljive mize.

Seveda pa si lahko naše pohištvo vedno ogledate tudi v živo. Naša svetovalna ekipa vas pričakuje v Showroom-u v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00.

Zase zahtevajte le najboljše, zato si oglejte našo akcijsko ponudbo nastavljivih miz

--

V primeru, da želite še kakšen nasvet, ali pa brezplačno pomoč pri izbiri prave dvižne mize za vas, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si in na telefonski številki 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!