November je tu, z njim pa eden in edini Black Friday ali Črni petek po domače! Mi smo z njim kar že začeli!

Le kdo bo čakal do konca meseca! Ker si želimo, da bi bili vsi domovi lepo urejeni, posodobljeni in prenovljeni do novega leta, smo z norimi akcijskimi ponudbami našega modernega in kakovostnega pohištva za dom, pisarno in vrt pričeli že sedaj! Se dobro držite? Poglejte, kaj vse smo vam letos pripravili!

Ste pripravljeni? Primite se – naši popusti gredo v nebo!

Do kar 60-odstotni popusti vas bomo te dni čakali na pohištvo za otroško sobo, spalnico, jedilnico, kuhinjo, pisarno, predsobo in druge kotičke doma. Ujemite neverjetno priložnost, kajti zaloge so omejene. Kdor prvi pride, prvi melje in kdor melje, si bo po neverjetnih cenah lahko svoj dom uredil moderno, izvirno, funkcionalno in – bomo kar napisali, tako kot je – za male pare. ;)

V velikanski akcijski ponudbi bo pohištvo vseh kategorij, a največjih popustov bodo deležni enkratni posamezni kosi pohištva iz kategorij »zadnji kosi«, »eksponati« in »poškodovani izdelki« Pohitite in si poglejte ponudbo, saj so zaloge omejene!

Kaj vse točno bo mogoče dobiti po norih cenah?

Po neverjetnih in odštekanih cenah boste lahko našli več kot 500 izdelkov za opremo doma, med njimi pa bomo izpostavili samo pomembnejše, da boste lažje in hitreje našli točno tisto, kar iščete.

Da bo pospravljeno in urejeno – omare z drsnimi vrati

Krasne in funkcionalne omare z drsnimi vrati znamke ADRK je novembra ekskluzivno mogoče dobiti po cenah, ki jih ponuja Black Friday. In takšnih cen spet dolgo več ne bo … Katera od petih močno znižanih garderobnih omar vam je najbolj všeč: Oliver, Bergen, Dalmatia, Salto ali Benisso?

Mini kuhinje dobite z maksimalnim popustom

Mini blok kuhinje proizvajalca Stolkar (Mela, Natalia, Vita) so te dni znižane skoraj za polovico! Tako si boste lahko svojo domačo ali počitniško kuhinjsko nišo opremili lahkotno, moderno in z zelo prijetnim občutkom. V njej pa bo lahko še pred prazniki zadišalo po domačem, dobrem in okusnem!

Otroška soba po mikro cenah od A do Ž

Otroško sobo boste lahko prenovili ali preuredili od A do Ž ali od tal do stropa! Ponudba čudovitega in barvitega otroškega pohištva Happy Kids je namreč na voljo po cenah, ki bi jo zmogli poravnati tudi malo bolj založeni otroški hranilniki! Več kot sto kosov kakovostnega, natančno izdelanega in otrokom prilagojenega pohištva je po super ceni na voljo v ponudbi Črnega petka.

Brez tople odeje in udobnega vzglavnika ni pravega počitka

Da boste še lažje zaspali in sanjali, je Črni petek poskrbel, da so izdatno znižani tudi izdelki znamke Odeja. Vzglavnik, odejo – navadno ali merino ali posteljni nadvložek - kaj trenutno najbolj potrebujete?

Pohištvo in dekor za različne prostore doma

Med izdelki vrednimi ogleda in nakupa, med katerimi je mogoče najti vse od komode, vitrine, poličnika, klubske mizice, garderobne omare, predsobe pa do postelje, pisalne ali jedilne mize, pisarniških stolov, preprog in predpražnikov, je v času akcije Black Friday (pa seveda tudi sicer!) zagotovo pohištvo znamke BRW, pohištvo proizvajalca Anatalya in pohištveni elementi znamke Fort. Priporočamo natančen ogled vseh znižanih kosov omenjenih ponudnikov – zagotovo boste nad njihovim znižanim asortimanom pohištva presenečeni in navdušeni hkrati!

Spletni nakupi pohištva se pri nas najbolj splačajo v novembru!

Sodobno, estetsko in kakovostno zasnovano pohištvo za dom, pisarno in vrt se v Salonu pohištva Furnitura seveda najbolj splača kupiti novembra, ko je čas najbolj norih nakupov pod taktirko akcije Black Friday! Ker smo ne le najboljša in najcenejša (seveda ne na račun kakovosti!) spletna trgovina pohištva v Sloveniji, temveč tudi prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji, se pri nas nakupi pohištva in opreme za dom z razlogom splačajo!

Veste zakaj smo res nekaj posebnega? Poleg mnogih dodatnih ugodnosti (med njimi so: možnost nakupa na obroke, možnost vračila izdelka v roku 365 dni, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, brezplačno svetovanje, izredna kakovost, dobra cena, možnost brezplačnega 3D-izrisa kuhinj) se od ostalih spletnih trgovcev pohištva ločimo po veliki prednosti! Ponujamo vam namreč tudi ogled nekaterih izdelkov, materialov in katalogov v živo v svojem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani (Letališka cesta 32J)! Sliši se skoraj neverjetno, a je res do prve do zadnje črke! To možnost vam ponujamo zato, ker vemo, kako negotovi znajo biti spletni nakupi, mi pa želimo, da ste pred nakupom svojega najljubšega kosa pohištva mirni in povsem prepričani v svojo izbiro!

Če imate še kakšna vprašanja glede naše vsak dan osvežene ponudbe, vam bo nanje odgovorila ter različne rešitve in ideje za vas v živo v salonu, preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) ali telefonske številke (070 458 517) poiskala naša prijazna in strokovno usposobljena ekipa. Čeprav Black Friday traja le en dan, pa ga bomo mi razvlekli kar na večji del novembra!

Naj bo to nepozabni in dobrih nakupov polni Black November! Izkoristite ga, kajti naslednji se bo zgodil šele čez eno leto!