Ne dolgo nazaj je večina med vami strogo ločila družinsko življenje od poslovnega. Razmere pa so vas prisilile tudi v to, da ste kar nekaj službenega dela preselili v svoje prostore. Za udobno in prijetno delo morate v prvi vrsti poskrbeti sami. Če ste računalnik postavili kar na jedilno mizo, ob kateri se odvijajo še druge številne aktivnosti, vaša produktivnost in učinkovitost še zdaleč ne moreta dosegati najboljših rezultatov. Trpelo bo tudi vaše zdravje.

Priporočamo vam, da si najprej doma odmerite poseben kotiček ali prostor, ki bo namenjen samo opravljanju vašega poslovnega dela. Če je vaše stanovanje manjše, se boste morali še toliko bolje znajti. Volja, vztrajnost, odločnost ter nekaj kreativnosti vas bodo pripeljale do želenih učinkov. Poskrbite, da bo v delovnem kotičku kraljevala dvižna miza, ob njej pa ustrezen pisarniški stol, na katerem boste lahko ustvarjali ure in ure, ne da bi vas pri tem kar koli bolelo ali motilo.

Naša ekipa iz Furniture je trdno prepričana, da je prav dvižna miza osnova za vzpostavitev ergonomije na delovnem mestu. Kaj pa učinkovita ergonomija omogoča, lahko izveste v nadaljevanju.


Površina dvižne mize je prilagojena glede na posameznika

Dvižna miza torej predstavlja osnovo za vzpostavljanje ergonomije v pisarniškem ali katerem koli drugem prostoru. Ključno je, da je njena površina prilagojena posamezniku – na določeno višino – fiksno ali dinamično.

Električna dvižna miza omogoča tudi delo stoje

Odlična izbira je električna dvižna miza, saj omogoča, da lahko po določenem času neprekinjenega sedenja uporabnik vstane s stola, nato nastavi želeno višino mize ter svoje delo nadaljuje kar stoje. Na voljo so tudi takšne, ki zagotovijo že več različnih prednastavljenih višin, ki so primerne za takšno delo. Tako uporabnik ne izgublja časa za vsakokratno nastavljanje.

Nastavljiva pisarniška miza ponuja precej boljšo držo pri delu

Ena od ključnih prednosti tovrstnih miz je tudi ta, da omogoča precej boljšo držo pri delu. Zagotavlja namreč dinamičnost položaja telesa – tako pri delu sede ali stoje. Posledično to pripelje do boljše produktivnosti. In kar je še pomembneje: do boljšega zdravja.

Finalistka med nastavljivimi pisarniškimi mizami

Zlati gumb v izboru naših dvižnih miz v salonu Furnitura si zagotovo zasluži dvižna pisalna miza BJORN ERGO (HRAST, BELA, SIVA). Ta omogoča, da vam delo v pisarni nikoli več ne bo neudobno. Višina mize se lahko nastavlja med 71 in 117 centimetri, kar v praksi pomeni, da je ustrezna za uporabo v sedečem ali stoječem položaju. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami dvižne mize, tako bo vaša pisarna bolj ergonomična ter bolj sodobna.

Več informacij lahko najdete na teh povezavah o dvižnih mizah in akustičnih stenah lahko najdete TUKAJ >>

Dvižne mize izjemno dobrodošle za vsa podjetja

Seveda dvižna miza ni primerna samo za vaše domače okolje. Strokovnjaki tovrstno pisarniško pohištvo priporočajo za prav vsa podjetja. Mnoge študije dokazujejo, da ima večurno neprekinjeno sedenje zelo negativen vpliv na nas in naše zdravje. V podjetju se nastavljive mize obnesejo več, kot odlično, saj omogočajo delo tako sede, kot stoje.

--

Če želite pridobiti še več informacij ter učinkovitih nasvetov za uporabo dvižne mize ali jo želite kupiti, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si in na telefonski številki 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!