Zimska idila se je naselila v naša mesta in domove. Kljub mrazu in temi je zelo prijetno ter vsak dan bolj praznično.

Udobje in toplina doma se v prostih popoldnevih in vikendih vse pogosteje objemata z vonjem cimeta, lučkami, novoletno dekoracijo in prijetnim razpoloženjem veselega decembra. To pa je tudi idealen čas, da svoj dom do zadnjega kotička oblečemo v udobje, ugodje in mehkobo. Naj bo december čas za nas, naše bližnje in prijetno vzdušje za dušo in telo. Prijetna domača praznična atmosfera pa je zagotovo del tega.

Dnevna soba je prostor, kjer se prazniki najbolj poznajo

Kje začeti z dodajanjem prazničnega udobja in topline, če ne v dnevni sobi. Le-ta namreč predstavlja sproščujoče središče življenja posameznika ali družine. Seveda je bogato okrašena smrečica le pika na i vsemu temu. Preden jo postavite, preverite, če vaša dnevna soba res izžareva prijetno vzdušje in če je v njej ustrezno pohištvo, ki omogoča vesela druženja in brezskrbna poležavanja po službi, študiju ter drugih vsakdanjih obveznostih.

Katero pohištvo v dnevni sobi ne sme manjkati?

Sedežna garnitura je kraljica užitka in počitka

Da se boste med prazniki in tudi sicer lahko lepo greli in skupaj posedali, bo poskrbela dobro izbrana sedežna garnitura. Ali boste izbrali kotno, retro, manjšo, večjo, v skandinavskem dizajnu ali bolj razkošno, je seveda odvisno od vašega okusa ter velikosti dnevnega prostora. Pri tem velja nenapisano pravilo: velika dnevna – velika sedežna garnitura, manjši dnevni prostor – manjša sedežna garnitura oziroma kavč ali dvosed.

Klubska mizica – majhna, a nepogrešljiva

Da bo poležavanje na sedežni garnituri še prijetnejše, bo poskrbela klubska mizica, ki naj bo izbrana v slogu preostalega pohištva dnevne sobe oziroma celotnega doma. Lesene, steklene ali kovinske – izbira je pestra. Klubska mizica prostoru dodaja funkcionalnost – nanjo je mogoče odložiti skodelico božičnega čaja, dobro knjigo ali druge vsakdanje uporabne predmete.

TV-omarica – praktična in lepa

Dnevna soba je med drugim tudi prostor za prostočasne aktivnosti. Sploh v zimskih dneh je gledanje dobrih filmov pogosta dejavnost. Čeprav se navadno zdi samoumevna in neopazna, vsaj kadar je dobro izbrana, bo pa popolno udobje med gledanjem te ali one vsebine poskrbela moderna TV-omarica, ki bo običajno poskrbela tudi za večjo urejenost. TV-omarica namreč ne služi le kot funkcionalna opora ekranu, temveč predstavlja tudi prostor za shranjevanje in dekorativne elemente. Izberite sodobno zasnovano TV-omarico, ki bo združila funkcionalnost in estetiko ter hkrati dopolnila ambient praznične dnevne sobe s svojo neopazno lepoto.

Udobje pod nogami

Da bodo noge sproščene, bo v dnevnem prostoru poskrbel tabure, da bo pod nogami mehko, toplo in prijetno, pa preproga po vašem okusu, ki je hkrati tudi dekorativni element. Boste izbrali moderno, nevtralno, okroglo ali bolj barvito? Če želite biti sproščeni od glave do nog, je treba najprej poskrbeti za noge.

Nič ne prispeva k udobju prostora in telesa tako kot dobra preproga – še posebej v zimskih mesecih. Med preprogami so najbolj iskane preproge Asir oziroma Antalya, ki združujejo visoko kakovost, mehkobo in estetski videz. Dodajte jo k svoji sedežni garnituri in si ustvarite čarobno ter užitkarsko vzdušje.

Kako lepo in okusno okrasiti dnevni prostor?

Da bodo praznični dnevi v dnevni sobi res opazni in prijetno doživeti, bodo poskrbeli drobni detajli. Do sredine meseca lahko v lepo posodo posadite božično žito in z njim popestrite klubsko mizico, na TV-omarico lahko postavite praznično okrasje, tihožitje ali svečo, sedežno garnituro pa lahko dopolnite z bolj razkošnim pregrinjalom ali blazinami s prazničnimi motivi. Če živite z otroki, jih prosite za pomoč pri okraševanju, saj so vedno polni dobrih in zanimivih idej in nasvetov.

Do praznične in udobne dnevne sobe varno, hitro in ugodno kar preko spleta

Da ne boste zapravljali dragocenega časa z iskanjem pohištva za dnevno sobo ali druge prostora doma, nakupujete preko spleta, svoj čas pa raje namenite svojim najdražjim in seveda tudi sebi.

Pri preverjenih ponudnikih so spletni nakupi vedno varni, hitri ter cenovno dostopni. Najhitreje bodo nova dnevna soba ali pohištveni elementi zanjo vaši, če jih naročite kar pri nas v Salonu pohištva Furnitura. Kot prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji smo ocenjeni z največ pozitivnimi ocenami, hkrati pa imamo največjo ponudbo ter največ zadovoljnih strank. Imamo več kot 13-letno tradicijo, pri nas je naročilo uspešno oddalo že več kot 60.000 strank, ves čas pa imamo v ponudbi več kot 25.000 sodobnih in kakovostnih pohištvenih elementov ter dodatkov za dom, pisarno in vrt. Sliši se skoraj neverjetno, kajne?

Nakupi pri nas so decembra – pa tudi vse druge mesece – zelo praznični in polni presenečenj ter dodanih vrednosti! Ves čas namreč ponujamo vrsto ugodnosti, kot so na primer: pogoste akcijske ponudbe z norimi popusti, možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, hitra dobava, pogosto brezplačna dostava, možnost brezplačnega 3D-izrisa nekaterih prostorov ter ekskluzivna prednost ogleda nekaterih izdelkov, katalogov in materialov v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani.

Naša strokovno usposobljena ekipa vam bo tudi v teh prazničnih dneh poglobljeno in z veseljem svetovala v živo, po telefonu (070 458 517), preko e-naslova (prodaja@salonpohistva.si) oziroma preko kontaktnega obrazca. Z največjim veseljem opremljamo vaš dom, pisarno in vrt! Še posebej med prazniki!