Spalnica velja za enega od najpomembnejših prostorov našega doma. Ta soba je najbolj prežeta z našo osebno energijo. In če je v njej nestabilna, slaba oziroma negativna energija, se to nedvomno izraža v našem osebnem življenju pa tudi v zvezi.

Odlična novica pa je ta, da energijo spalnice lahko ozdravimo – vanjo postavimo nekaj predmetov, ki simbolizirajo novi začetek, prehod v nekaj boljšega in tranzicijo.


Postelja v ne preveč veliki dimenziji

Ste vedeli, da king size postelje v spalno sobo vnašajo razdor in spore? To pomeni, da se prevelikim posteljam izognite. V spalnico postavite ležišče maksimalne velikosti 200 x 140 centimetrov.

V nasprotnem primeru ste preveč odmaknjeni od svojega partnerja. S tem zmanjšujete vajino bližino, skupnost ter pripadnost.

Učno-okolje

Kristala za zaščito in harmonijo

V vse štiri kote spalnice postavite črni turmalin, na sredino sobe pa kameno strelo oziroma čisti kremen. Ta dva kristala v duetu učinkovito ustvarjata zaščito in harmonijo.

Črni turmalin učinkovito skrbi za vašo prizemljitev, obenem čisti prostor, odstranjuje namreč elektromagnetne sile, ki slabo vplivajo na naše zdravje in spanje. Dodajte še dva kosa rožnatega kremena. To je kamen ljubezni in bo zato v vaš dom pritegnil čustveno zdravje, zaupanje, ljubezen in harmonijo v ljubezenskem življenju.


Naravna tkanina v nevtralni barvi in zelena rastlina

Pred spanjem računalnik, televizor in druge elektronske naprave v spalnem prostoru (čeprav tja ne sodijo) pokrijte z naravno tkanino v nevtralnem barvnem odtenku. Tako se boste najučinkoviteje zaščitili pred negativno energijo na vaše spanje.


Ker so rastline na sploh tiho zdravilci našega telesa pa tudi duha, je kakšna zelena rastlina še toliko bolj dobrodošla v spalnici. V prostor bo prinesla obnavljajočo se energijo, saj ustvarja kisik ter odstranjuje škodljive snovi iz zraka.


Eterično olje in cvetna esenca

V spalnico na primerno mesto namestite difuzor za eterična olja, ki ne oddajajo samo čudovitega vonja, temveč omogočajo zdravilne lastnosti in sproščajo po napornem delavniku. Za spalno sobo sta še posebej primerni eterični olji cedre in sivke. Sicer pa izberite olje, ki vam najbolj odgovarja.

Ko se v spalnici ne počutite najbolje, si na učinkovit in hiter način lahko pomagate tudi s cvetno esenco. Nanesite jo na zapestje ali na vrat. Energija in vonj cvetja preverjeno umirjata.

--

Če želite, da vam pri kreiranju energije v spalnici pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!