Vaša spalnica vam mora predstavljati osebni pobeg, zavetje, sprostitev in intimo, ki hkrati izraža vaše najljubše barve, občutke in izbrane kose pohištva.

V nadaljevanju vam predstavljamo Jeline kolekcije spalnic, ki bodo v vaš prostor prinesle svežino, eleganco in, najpomembneje – dober in miren spanec.


Elegantni in umirjeni spalnici Kalla Kan in Kalla Gala

Izbira vaše sanjske spalnice je pomembna, zato bodite izbirčni in si oglejte več spalnic, da zares ugotovite, katera ustreza vašemu slogu in stilu.

Spalnica Kalla Kan je s svojo nežnostjo in svetlobo znana po prijetnem ambientu, ki vas sprosti in umiri. Narejena je iz oplemenitene iverne plošče ter prekrita s folijo visokega sijaja za še večji videz elegance. Je v subtilni kombinaciji bež ter nebraska hrastove barve, ki poskrbita za videz umirjene elegance in maksimalnega udobja, barvna kombinacija pa vaši spalnici daje še dodaten luksuzen videz. Spalnica je tudi izjemno funkcionalna, ima mehke robove, ki vas in ostale zaščitijo pred neprijetnimi udarci, je prostorna in vedno moderna. V kompletu spalnice dobite veliko posteljo s posteljnim podom, dve nočni omarici in veliko garderobno omaro.

Kalla Kan

Elegantna spalnica Kalla Gala vključuje kar 5-delno omaro z dekorativnim okvirjem ter prefinjeno osvetlitvijo, veliko posteljo ter dve nočni omarici. Vsa vratca in predali te spalnice se prav tako zapirajo mehko, tiho in nežno ter tako poskrbijo za dolgotrajno varnost in preprečujejo nastajanje poškodb, da vam spalnica dolgoletno služi. Spalnica je na voljo v unikatni barvni kombinaciji bež barve visokega sijaja, ki se ji pridruži pacifični oreh za še več elegance in toplote v vaši spalnici.

Kalla Gala


Moderne spalnice Piano in Kalla ONYX ter STELA z osvetlitvijo

Da bo vaše stanovanje v središču pozornosti, poskrbi spalnica Piano, ki je izjemno elegantna, v bež barvi z visokim sijajem, visoko in dolgo pohištvo pa še bolj poudari pridih modernosti in svežine minimalizma.

Velika prednost Piano spalnic je ta, da nudijo ogromno prostora za shranjevanje vaših osebnih stvari, ker je svetla, pa bo vaš prostor še dodatno osvetlila in ga optično povečala, videti bo tudi še bolj čista in svetleča. Spalnica vključuje set dveh nočnih omaric, velike postelje in garderobno omaro, v kateri so palice za obešanje ter številne velike police. Celotna spalnica Piano je izdelana iz oplemenitene iverne plošče ter eko usnja.

Piano

Spalnici Kalla in Stela nudita še modernejšo in dodatno funkcijo osvetlitve vaše spalnice, da ta izgleda izjemno moderno in prefinjeno. Nočni omarici imata montirano LED osvetlitev in napajanje, kar poskrbi za mehko svetlobo v vašem prostoru.

Elegantno spalnico Kalla ONYX najdete v sodobni in drzni barvni kombinaciji antracita in pacifičnega oreha, ker so vse zunanje površine spalničnega seta premazane z UV lakom, pa je visoki sijaj pohištva še bolj v ospredju, obenem je s premazom vaša spalnica dolgotrajno zaščitena pred praskami, raznimi poškodbami in vlago.

Onyx

Spalnice Stela prav tako vsebujejo osvetlitev, ki jo dodate po želji in potrebi. Tako lahko poleg dveh osvetljenih nočnih omaric s predali tudi veliki garderobni omari dodate okvir z LED osvetljavo, ki jo vedno lahko po želji enostavno odstranite.

Stella


Evergreen brezčasna klasična spalnica

Če raje prisegate na klasiko in obenem sledite tudi modnim trendom, je za vas prava izbira spalnica Kalla Evergreen, saj poudarja klasični stil in ima skrbno izbrane detajle. Na voljo vam je v izbrani kombinaciji slonokoščene barve in bora, vsebuje pa 4-delno garderobno omaro, veliko posteljo ter dve nočni omarici.

Evergreen


Spalnica Kalla Evergreen izstopa po svojem klasičnem, a brezčasnem dizajnu, ki nikoli ne bo zastarel. S to izbiro bo vaša spalnica svetlejša, toplejša, večja in prefinjeno klasična.


Še nekaj nasvetov za popoln izgled vaše spalnice

Barve naj bodo prefinjene in po vašem okusu, ob izbiranju kosov pohištva in števila le-teh pa se najprej prepričajte, da se v spalnici sploh lahko premikate. Nato razmislite o teži pohištva, možnih selitvah in prerazporejanju pohištva. Pomembna je tudi osvetlitev, razporedite jo tako, da bo svetloba ustrezala vašim potrebam.

Ne pozabite na male podrobnosti in mehke blazine, ki še dodatno omehčajo vaš spalni prostor ter razmislite o kotičku, ki bo urejen samo za vas in za vaše branje knjige, ličenje ali pomerjanje oblek. Važno je še, da ne pozabite na strop, saj lahko barve in ustrezna izbira svetil optično povečata vašo spalnico.

In pravilo, ki je najpomembneje – sledite svojim željam ter svojemu osebnemu slogu!

--


Če želite, da vam pri izbiri spalnice pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!