Spalnica je prostor, v katerega zelo pogosto odlagate stvari, ki praviloma ne sodijo v prav nobeno drugo sobo vašega doma. Ravno zato je še toliko pomembneje, da najdete preproste rešitve tudi za shranjevanje predmetov. Nizke škatle pod posteljo in košare vam omogočijo prostor za rezervne odeje in brisače. Če so vse stvari na svojem mestu, je v spalni sobi zagotovo vlada veliko mirnejša pa tudi prijetnejša atmosfera.

Poleg postelje je izjemno pomemben kos spalniškega pohištva tudi garderobna omara. V njej najpogosteje hranite obleke pa tudi obutev. Če omari dodate še plastične škatle ali omare, ustvarite še preprostejši način organiziranja. Nekateri modeli omar pa imajo že sami po sebi na voljo najrazličnejše dodatke, ki jih lahko kupite tudi ločeno. To so na primer predalniki, košare za odlaganje oblačil, obešalniki za srajce.

Tudi v tem prostoru doma nikakor ne smete pozabiti na prednosti večnamenskega pohištva, kot je na primer tabure ali pa klop s prostorom za shranjevanje. Če potrebujete dodatni prostor za shranjevanje, je slednje več kot odlična rešitev.

Če pa v tem hipu premišljujete o nakupu povsem nove spalnice, vam v Furnituri priporočamo, da se ustavite tudi pri vrhunskih sestavih za spalnice, ki so nastali pod okriljem odličnega proizvajalca JELA. Predstavljamo vam dva Jelina vrhunska sestava za spalnice, ki vas ne boste pustila ravnodušnih. Ob nakupu spalniškega sestava vam tako ne bo treba razmišljati še o številnih dodatkih, ki jih tovrstni sestavi lahko že vključujejo.


Spalnica Piano v visokem sijaju

Sanjate o prostorni spalnici z udobno oblazinjeno posteljo? Potem je spalnica Piano odlična izbira. Poleg postelje dimenzije 160x200 centimetrov vključuje še dve izjemno priročni nočni omarici ter kar 6-delno garderobno omaro, ki vam zagotavlja ogromno prostora za shranjevanje oblačil, modnih dodatkov, posteljnine ter še ostalih številnih predmetov.

Spalniški sestav je na voljo v prečudovitem bež barvnem odtenku v visokem sijaju. V vašo sobo za spanje takšen sestav prinese veliko svetlobe pa tudi elegance. Omare se ponašajo s soft-close mehanizmom, ki učinkovito preprečuje prehitro obrabo pohištva ter vam zagotovi tiho zapiranje. Spalnica ima kromirane ročke in nogice. Za še večjo funkcionalnost garderobne omarice pa so vam pri nas na voljo še dodatni elementi za nakup, na primer vgradni predalnik, velika polica, izvlečni obešalnik. Za piko na i poskrbi dekorativni okvir, ki je na voljo z osvetlitvijo ali brez. Več o spalnici Piano si lahko preberete tukaj >


Elegantna spalnica Kalla ONYX z osvetlitvijo

Če sanjate o prefinjeni in hkrati izjemno funkcionalni spalnici, je spalnica Kalla Onyx zagotovo ena od boljših izbir. Tovrstni spalniški sestav vključuje izjemno udobno oblazinjeno posteljo, dve nočni omarici, dva predalnika in večjo garderobno omaro. Slednja vam ponuja ogromno prostora za shranjevanje ter organizacijo vaših oblačil in modnih dodatkov.

Vsa vrata in predali imajo funkcijo tihega zapiranja. Zunanji deli pohištva so premazani z UV lakom, ki je odlično odporen na vlago, praske ter poškodbe. Vaše pohištvo bo tako ostalo dlje časa lepo ohranjeno. Spalnico je možno naročiti tudi po elementih ter si jo maksimalno prilagoditi po svojih željah ter potrebah. Več o spalnici Kalla Onyx si lahko preberete tukaj >

--


Če želite, da vam pri izbiri spalnice pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!