Kopalnica ima pomembno vlogo v našem življenju in brez nje si našega vsakdana preprosto ne zmoremo več predstavljati. Kopalnica je navadno prvi prostor, v katerega stopimo na začetku dneva, in pogosto zadnji prostor, ki ga obiščemo pred nočnim počitkom. V njej opravimo zadnje zaključne popravke svojega videza, preden se odpravimo ven s prijatelji, in se v njej osvežimo ter sprostimo, ko se po napornem dnevu vrnemo domov. V kopalnici preživimo veliko več časa, kot se morda zavedamo. Ali ni torej smiselno, da jo opremimo tako, da bo prijeten kraj za bivanje?

Poleg obvezne kopalniške opreme, kot so tuš kabina oz. kad, umivalnik in ogledalo, sodijo v kopalnico tudi omarice za shranjevanje kopalniških in drugih higienskih pripomočkov, ki jim rečemo kopalniški bloki.

V nadaljevanju predstavljamo prednosti viseče omarice (kopalniškega bloka) za vašo kopalnico, njeno funkcionalnost ter varčevanje s prostorom, sploh če je vaša kopalnica manjše kvadrature.


Prednosti viseče omarice

Viseča omarica, ali kopalniški blok, je v vsaki, večji ali manjši kopalnici nepogrešljiv kos opreme, saj je praktična in funkcionalna, obenem pa lahko izbirate med njenimi različnimi oblikami, velikostmi in materiali, da ustreza vašim željam ter tudi velikosti vaše kopalnice. Ker je viseča, jo lahko nastavite na poljubno višino, tako jo lahko uporablja vaš otrok, samo vi ali pa celotna družina.

Eleganten videz viseče omarice in njena preprosta barvna shema sta razlog, da se viseča omarica krasno prilega vsaki kopalnici. Viseča omarica linije EASY vam obenem nudi veliko prostora za shranjevanje raznih kopalniških in higienskih pripomočkov, kot so brisače, šamponi, odstranjevalci ličil, kreme, čistila in drugo. Omarica EASY ima ABS robove in funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje ter nastajanje poškodb, zato vam bo služila dolga leta, obenem pa je njeno počasnejše zapiranje prijazno tudi za otroke.


Sodobni dizajn viseče omarice

Viseče omarice EASY so prefinjenega in preprostega videza ter zato primerne za vsako kopalnico, če želite ohraniti eleganten in sodoben videz ali pa v vašo barvno ter pisano kopalnico vnesti nekaj nežne svežine. Omarica je sestavljena iz dveh delov, zgornjega in spodnjega, oba se odpirata z vratci, ločuje pa ju elegantna linija, ki poudarja modernost in sodobnost pohištva. V omarici lahko prilagajate višino polic, vaši kopalniški pripomočki pa bodo ostali skriti in lepo pospravljeni pred očmi obiskovalcev.

Izbirate lahko med štirimi različnimi barvami in materiali, npr. sivi hrast ali bela barva visokega sijaja in material oplemenitene iverne plošče, ter jo tako preprosto kombinirate z vašimi ostalimi kosi kopalniške opreme, barve ploščic ter sten. Ob izbiri bele barve lahko izberete še dodaten visoki sijaj bele barve, da viseča omarica izgleda še bolj elegantno in prefinjeno.


Kvaliteta in ugodna cena

Cena visečih omaric je ugodna in dostopna, obenem pa vam je zagotovljena kvaliteta in dolga življenjska doba izbranega pohištva, za kar poleg kakovostnega materiala poskrbijo tudi ABS robovi in mehko zapiranje, ki je dobrodošlo sploh, ko se nam mudi, ali ko vrata zapira otrok, saj opisane funkcije preprečijo neželene poškodbe lesa oz. omarice, kot so odrgnjeni robovi in posledično cvetenje lesa na robovih.


Izbirate lahko tako med različnimi barvami in dizajni kot tudi med materialom, iz katerega so viseče omarice izdelane. Ponujamo vam viseče omarice iz hrasta in oplemenitene iverne plošče v kombinaciji z različnimi barvami in dodatnim barvnim sijajem po vašem izboru.


Nasvet, kako lahko vaša majhna kopalnica izgleda večja

Gotovo si vsak od nas želi razkošno in prostorno kopalnico, a v resnici se mora večina od nas zadovoljiti z nečim bolj uporabnim. To pomeni s prostorom za stranišče, umivalnikom, ogledalom, tušem, če imamo srečo, lahko v kopalnico vgradimo oz. postavimo še kopalno kad. Če nimate velike kopalnice, pa to še ne pomeni, da ne morete imeti kopalnice, ki je funkcionalna, prijetna in se zdi na videz velika. Tudi za polovične kopalnice lahko ideje za dekoracijo, ki uporabljajo omejen razpoložljiv prostor, spremenijo utesnjen prostor v prostor, ki se zdi eleganten in prostoren.

Z izbiro pravega dekorja in z izkoriščanjem nekaterih priročnih idej za urejanje kopalnic v majhnih stanovanjih lahko ustvarite vtis prostora, ne da bi morali porušiti steno. Uporabljajte svetle barve, ki optično povečajo prostor, montirajte viseče omarice z zaprtimi vrati, ki vam bodo dodale še dodaten prostor na tleh, pospravljeni in očem nevidni pripomočki pa bodo dali vtis urejenosti kopalnice, saj veliko izpostavljenih izdelkov in stvari še poveča videz prenapolnjenosti.

--


Če želite, da vam pri izbiri omarice za kopalnico (kopalniškega bloka) pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!