Nenapisano zlato pravilo za urejanje kopalniškega prostora je, da mora biti prav vsaka kopalnica praktična ter funkcionalna. A vsak vrhunski strokovnjak bi zagotovo pripomnil, da mora biti takšen prostor tudi udoben ter dobro zasnovan. Vsi pa se zavedamo, da je opremljanje kopalnice dejavnost, ki od nas zahteva precej časa, pozornosti in ne nazadnje tudi truda. Dobro izbran kopalniški mojster v praksi pomeni samo polovico uspeha. Ne pozabite, da je temeljito načrtovanje ter oblikovanje kopalnice enako pomembno.

Ključno vlogo pri prenovi kopalnice imajo zagotovo vam ustrezni kopalniški bloki. Pri nas v Furnituri dobro skrbimo za to, da svojim strankam ponujamo samo temeljito zasnovane kopalniške bloke.

Predstavljamo vam 5 naših finalistov, ki se vam jih vsekakor splača pogledati tudi od bliže.


1. Kopalniški blok Perla 

Za finalista je bil kopalniški blok Perla izbran zato, ker zavzema le malo prostora in je kot takšen odlična izbira za kopalnice s prostorsko stisko. Čeprav je manjši, vam ponuja izjemno veliko uporabnega prostora. Uporabnikom nudi ter omogoča luksuzen občutek. Ustvarja uporabnost v manjšem prostoru.

Odlična novica je tudi ta, da so pri kopalniškem bloku Perla vsi elementi že sestavljeni. Tako prihranite veliko časa, imeli boste tudi precej manj dela in stroškov. Lep, preprost ter visokokakovostno zasnovan kos pohištva je privlačen za prav vse oči. Dovolite si, da je vaš kopalniški prostor urejen in privlačen na pogled.


2. Kopalniški blok Easy 

Kopalniški blok Easy se je med finaliste prebil zaradi elegantnega videza ter preproste barvne sheme. Kot takšen je odlična izbira za prav vse vrste kopalnic. Vključuje omarico z dvema predaloma, umivalnik iz keramike, priročno ogledalo in LED lučko. Slednja odlično poskrbi za razsvetlitev prostora.

Omarica kopalniškega bloka zagotavlja dovolj prostora za shranjevanje brisač, čistil in drugih različnih higienskih pripomočkov. Ima ABS robove ter funkcijo mehkega zapiranja. To preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Posledično vam bo odlično služil vrsto let.


3. Kopalniški blok Koral v rdečem barvnem odtenku

Si želite prenoviti kopalnico v sodobno in moderno? Potem izberite finalista, ki ga najdete pod oznako kopalniški blok Koral v rdeči barvi. Takšen blok za kopalnice je namenjen tudi vsem tistim, ki si poleg modernosti želite imeti veliko prostora za shranjevanje. Blok je izdelan iz visokokakovostne plošče MDF ter oplemenitene iverne plošče.

Kopalniški blok Koral vam je na voljo tudi v drugih barvnih odtenkih. V prav vseh sestavih pa je vključen umivalnik, ki je izdelan iz konglomerata oziroma iz zmesa kamnin.


4. 5-delni kopalniški blok Corallo II

Za izjemno moderen in eleganten izgled vaše kopalnice izberite kopalniški blok Corallo II. Pri nas vam je na voljo v kar štirih različnih odtenkih hrasta. Sestavljen je iz petih elementov, ki vključujejo vse, kar potrebujete za stilsko dovršeno ter funkcionalno kopalnico.


Blok Corallo II torej vsebuje LED lučko, priročno ogledalo, keramični umivalnik in dve prostorni omarici, kamor lahko pospravite brisače, čistila in druge higienske pripomočke. Obe omarici imata funkcijo tihega zapiranja ter ABS robove.


5. Kopalniški blok Cube

Najboljši med najboljšimi za prenovo kopalnice je tudi kopalniški blok Cube. Je sodoben in izjemno eleganten. Na voljo je v elegantni beli barvi v visokem sijaju. Zaradi preprostega videza ter barvne sheme se odlično poda v prav vsak kopalniški prostor.

Kopalniški blok Cube vključuje omarico z ABS robovi ter mehkim zapiranjem, keramični blok, veliko praktično ogledalo, LED lučko.


Ste si že izbrali svojega finalista? Kateremu med petimi boste namenili priložnost za prenovo kopalnice?

--


Če želite, da vam pri izbiri kopalniškega bloka pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!