Kopalnica – prostor, kjer ženske uživajo v svojih lepotnih ritualih, moški pa nikoli ne pridejo na vrsto.

Gre za nekakšno zasebno svetišče vsake urejene dame in prostor za osvežitev po napornem dnevu za gospode – kadar si ti uspejo izboriti svojih pet minut, seveda. Ustrezna kopalniška oprema je tista ključna, ki poskrbi za udobno počutje tako žensk kot moških.

Glavni namen vsake sodobne kopalnice je, da posamezniku omogoča funkcionalno in prijetno skrb za osebno higieno. Prav zato je še kako pomembno, da je oprema za kopalnico izbrana skrbno in premišljeno. Če je le mogoče, naj bodo kopalniško pohištvo in oprema točno taki, kot si sami želite. Ker pa je večina navadnih smrtnikov omejena s kvadraturo prostora, in imajo nekateri majhne kopalnice, včasih zgolj sledenje željam o sanjski kopalnici žal ni mogoče. Tu pa vam na pomoč priskočimo mi. S pomočjo pohištvenega salona Furnitura in naših strokovnih svetovalcev, bo vaša kopalnica zažarela v vsem svojem glamurju.

Naše kopalniško pohištvo ter oprema za kopalnice poosebljajo kakovost, eleganco in sodobne trende, ki vam odprejo popolnoma nove dimenzije preživljanja časa v njej. Da bo vaša izbira kopalniške opreme (tudi za majhno kopalnico) prinesla najboljše rezultate, četudi kopalnico le prenavljate, smo za vas pripravili vodič s priročnimi nasveti, ki vam bodo olajšali sam nakup.

img alt=

Kopalniška oprema naj bo iz kakovostnih materialov

Kopalniške omarice, predali in ostali elementi kopalniške opreme so podvrženi vsakodnevni uporabi. Da bi lahko pohištvo v vaši kopalnici nemoteno uporabljali več let, boste morali izbrati zares kakovostne materiale. Ker se vse začne pri temeljih, se najprej odločite za ustrezne ploščice. Te naj bodo iz dovolj trdne keramike, ki bodo zdržale tudi občasni padec sušilnika za lase. Barvno naj bodo čim bolj nevtralne, saj boste na tak način lažje prilagodili kopalniško opremo in dosegli skladnost v prostoru.

Pri nakupu opreme za kopalnico je seveda najpomembnejša odločitev za zanesljivega ponudnika. V našem salonu smo v svojo ponudbo vključili le tisto opremo za kopalnice, ki uporabnikom zagotavlja maksimalno izkušnjo in zadovoljstvo. Zahvaljujoč priznanim proizvajalcem, ki stavijo na vrhunsko kakovost uporabljenih materialov, bo vaša kopalniška oprema ohranila svoj prvotni izgled kar nekaj let.

Kakovosten in na vlago odporen les, oplemenitene iverne plošče in MDF material so tisti zmagovalci, ki ne smejo manjkati niti v vaši oazi lepote in miru.

img alt=

Harmonično vzdušje – usklajenost barv

Kopalnica ni le prostor, kjer se na hitro stuširate, ampak predstavlja nekakšno zavetje za sproščanje. Namestite se v udobno kad polno milnih mehurčkov, prižgete nekaj svečk in si privoščite kozarec najljubšega vina. Pogledate naokoli po prostoru in vaše razpoloženje, na račun neskladne kopalniške opreme, hitro pade. Verjeli ali ne, neustrezne barvne kombinacije še kako pomembno vplivajo na naše počutje.

Da do opisanega scenarija ne bi prišlo, smo pri Furnituri poskrbeli za pestre palete in skladnost barv, ki krasijo naše pohištvo in opremo za kopalnice. Za vas smo pripravili tudi nekaj izvirnih predlogov, kako lahko posamezne elemente med seboj kombinirate. Zagotovo boste najboljši učinek dosegli z naravnimi, zemeljskimi toni in nežnimi odtenki, ki spominjajo na naravo – travniki, morje in peščena plaža. Sliši se nadvse privlačno, kajne? Barvno usklajena kopalniška oprema bo kar pobožala vaše oči, vi pa boste po napornem dnevu končno sprostili vaš um.

img alt=

Zadovoljstvo: ko se sanje ujamejo z resničnostjo

Vsak izmed nas ima določeno predstavo o svojem sanjskem domu. Sanjamo o prostorni kopalnici, ki jo krasi kopalniška oprema po zadnjih modnih smernicah. Naj vas razveselimo - kopalnica kot iz pravljice niti ni tako težko dosegljiva, le njeno opremljanje je potrebno prilagoditi prostorskim in finančnim zmožnostim. Če boste svoje želje in ideje razvijali v skladu s tem pravilom, bo vaš dom pridobil vrhunsko kopalnico, na katero boste lahko še kako ponosni.

Celoten projekt zato skrbno načrtujte. V prvem koraku je smiselno narediti skico prostora. Tako se boste izognili nakupu opreme za kopalnico napačnih dimenzij in oblik. Razmislite, katere kopalniške elemente želite vključiti v prostor in kako bodo le ti med seboj funkcionirali. Imate zamisel, vendar niste prepričani kako bi jo oblikovali? Nič za to! Pri Furnituri vas čaka izkušena ekipa svetovalcev, ki vam bo kreativno idejo pomagala oblikovati v novo kopalnico.

Narediti pa boste morali tudi za marsikoga manj prijeten korak – natančen finančni načrt. Tako boste projekt veliko lažje izpeljali, pri tem pa ne bo trpelo vaše vsakdanje življenje. V našem pohištvenem salonu smo poskušali stopiti še dodaten korak naproti strankam. Zahvaljujoč številnim ugodnostim lahko sedaj kvalitetne, a poceni kopalnice dobi prav vsak, ki si to zares želi. Vaše sanje lahko sedaj postanejo resničnost.

img alt=

Kopalniška oprema naj bo pravilno umeščena v prostor

Ko določite mere vaše kopalnice, lahko začnete s tistim najbolj prijetnim opravilom opremljanja – ogledovanje pohištva. Na tej točki morate že kar dobro vedeti, katero osnovno pohištvo in dodatna oprema za kopalnice bi se kar najbolj podala v vaš dom. Si želite tuša ali kopeli? Bo vašo kopalnico krasila samostoječa kopalniška oprema, kopalniška omarica z ogledalom ali na steno pritrjen kopalniški blok? Gre za zahteven projekt, zato naj vam pri odločanju pomaga strokovnjak.

Sedaj, ko je oprema za kopalnico določena, jo je treba le še pravilno umestiti v prostor. V prvi vrsti se morate pri načrtovanju orientirati na obstoječe priključke za vodo in odtoke. Ostalo pa je prepuščeno vam in seveda strokovnemu izvajalcu, ki bo kopalniško opremo montiral.

Da ne boste tavali v temi, so strokovnjaki za notranje opremljanje razkrili nekaj priročnih trikov za kar najbolj funkcionalno umestitev opreme za kopalnice v prostor:

- Ali ima kopalnica okno? V tem primeru je nadvse priporočljivo, da se umivalnik in ogledalo postavi v njegovo bližino.

- Kopalniška oprema naj bo razvrščena smiselno: umivalnik v bližini stranišča, ročke za obešanje brisač čim bliže umivalniku, omarice na dosegu roke.

- Prostor za stranišče: stranišče je najbolje postaviti tako, da ob vstopu v prostor ni takoj vidno. Če pa imate možnost, za sanitarije namenite ločen prostor.

img alt=

Čar kopalniške omare

Večni problem vsake družine: kam s stvarmi? Tudi v kopalnici se te zelo rade kopičijo, kar pogosto vodi do slabe volje. Izvrstna rešitev za problem urejenosti vseh krem, šamponov in ostalih pripomočkov je dovolj prostorna kopalniška omarica. Včasih je smiselno dodati še priročne odprte police in vsestranski predalnik. Tako bodo vaše stvari zagotovo vedno urejene.

Izvedb kopalniških omar je več – od samostoječih, pritrjenih na steno, prostornih, z eno ali več policami do kopalniških omar z ogledali. Pri izbiri sledite sebi in svojim potrebam – število družinskih članov, velikost kopalnice in osebni okus.

img alt=

Zmagovalni trojček: ogledalo, osvetlitev in postavitev

Tega nasveta bodo še najbolj vesele dame. V kopalnici je zelo pomembna močna svetloba, ki dobro osvetli prostor in še posebej ogledalo. Zato ni odveč, če nekaj tehtnega premisleka namenite tudi sami postavitvi. V naši ponudbi so vam na voljo kopalniška ogledala, ki se ponašajo z lastno osvetlitvijo. Preizkusite jih - ličenje še nikoli ni bilo tako uspešno!

img alt=

Pomislite nase

Ves čas smo govorili le o tem, kako mora biti postavljena oprema za kopalnice, da bo prostor zasijal v najboljši luči. Nismo pa omenili tistega, ki bo kopalnico uporabljal, torej vas. Ne glede na vse trende, ki narekujejo izgled kopalniške opreme, se morate vi v njej počutiti udobno in prijetno.

Izbrana oprema kopalnic je lahko še tako vrhunska, a če ne omogoča maksimalne funkcionalnosti, ni dosegla svojega namena. V kopalnici morate imeti dovolj prostora, da se boste lahko skupaj z družino še vedno neovirano gibali. Zato pomislite nase in poskrbite, da bo prostor služil vam.

Oprema za kopalnice Savinidue – za tiste s stilom

V salonu pohištva Furnitura smo še posebej ponosni na Savinidue kopalniške bloke, ki združujejo prefinjenost in uporabne rešitve. V naši novi ponudbi boste zagotovo našli svoj idealen kopalniški blok - Idea, Sole ali Armonia so kot ustvarjene za popestritev vaše kopalnice.

Če prisegate na brezčasni minimalizem, čar pa najdete v skrbno zasnovanih detajlih, potem je kopalniška oprema Savinidue kot nalašč za vaš dom.

img alt=

Vse pohištvo in oprema za kopalnico na enem mestu

Po svojo sanjsko kopalnico se odpravite v Furnituro, kjer svojim strankam garantiramo najnižje cene. Ker vemo, kako dragocen je vaš čas, vas vabimo, da si kopalniško opremo ogledate kar na naši spletni strani. Ker smo največja spletna trgovina s kopalniško opremo in vsem ostalim pohištvom v Sloveniji, smo temu primerno prilagodili tudi brezplačno svetovanje naše strokovne ekipe. Kontaktirate nas lahko preko telefona 070 458 517, e-pošte ali kontaktnega obrazca.

Seveda pa se lahko vedno oglasite tudi v našem Showroom-u v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Skupaj z enim od naših prijaznih prodajalcev si boste lahko ogledali različne vzorce materialov in izčrpen katalog.

img alt=

Sanjska kopalniška oprema vam je sedaj popolnoma enostavno dosegljiva. Ne verjamete? Potem se oglasite pri nas, kjer vas bomo očarali s še eno odlično možnostjo – nakupom na obroke.

Na vas že čakajo moderne kopalnice, kopalniški bloki in ostalo vrhunsko kopalniško pohištvo.

--

V primeru, da želite še kakšen nasvet, ali pa brezplačno pomoč pri izbiri kopalniške opreme za vaš dom, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si in na telefonski številki 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!