Kaj se vam novembra pri nas še posebej splača kupiti?

Predvsem vam priporočamo, da najprej pomislite, katero pohištvo in dodatke za dom res potrebujete, potem pa pregledate našo izjemno akcijsko ponudbo. Da boste hitreje našli svoje izdelke, smo vam pripravili kratek vodič po res kakovostnih izdelkih za opremo doma, ki imajo ta mesec še posebej dobro ceno. A poglejte še ostalo ponudbo na spletni strani, kajti teh neverjetno ugodnih izdelkov je precej več!

Znižano v dnevni sobi

Odlične izdelke za opremo ali posodobitev dnevne sobe, ki bodo navdušili s svojo ceno in eleganco, predstavljata novi kolekciji Lanzzi in Avorio, v katerih najdete moderne vitrine, komode, omarice, garderobne omare, TV-omarice in še kaj. Vmes so tudi izdelki za preostale prostore doma, kot je na primer ta domiselna nočna omarica.

img alt=

Med znižanimi TV-omaricami posebej navdušujejo TV-omarica Elara, ki v visokem sijaju in z LED-osvetlitvijo očara prav vsakogar, TV-omarica Elsa v posebnem sivem visokem sijaju ter TV-omarica Maks, ki je zaradi sivo-bele kombinacije v visokem sijaju predstavlja neverjetno lepo, a drugačno izbiro.

Dnevno sobo in ostale prostore doma pa je lepo mogoče popestriti z dekorativnimi dodatki, kot so na primer zanimiva stenska ura, klubska mizica ali praktičen tabure stolček.

Znižano v spalnici

Res izjemno priložnost kakovostnega in ugodnega nakupa odličnega izdelka predstavljajo izredno kakovostni posteljni podi Moba, s katerimi spanje postane globinsko, nemoteno in udobno. Znižani so skoraj vsi modeli, tako se njihovo ponudbo res splača preveriti.

Med znižanimi posteljami pa izstopa zakonska postelja Lalita, ki je na voljo v modnem odtenku bele in sonoma hrasta, mogoče pa jo je izbrati v kar treh različnih dimenzijah.

V spalnicah, kjer spijo ženske, se pogosto znajde tudi kotiček za urejanje, v katerem ne sme manjkati kozmetična mizica z ogledalom. Ta njena čudovita minimalistična verzija je sedaj znižana za več kot polovico!

img alt=

A ni pomembno le dobro spanje odraslih. Če otrok ni naspan, gre vse narobe. Spanec je eden od ključnih elementov otroškega veselja in dobrega počutja, zato smo med novembrske popuste uvrstili tudi čudovito otroško posteljo.

Da spalni prostor lahko zagotovi prijetno in urejeno energijo, najbolje poskrbijo omare in druge shranjevalne rešitve. Za shranjevanje oblačil in drugih dodatkov lahko ta mesec ugodno poskrbite z nakupom čudovitih modernih garderobnih omar z drsnimi vrati.

Znižano v jedilnici in kuhinji

Med jedilnimi mizami sta izjemno znižani jedilni mizi Kongo, ki predstavljata naravno in leseno razkošje za manjše ali večje jedilne prostore, med jedilnimi stoli pa žepkasto vzmeten razkošen model Klaten, žametno oblazinjen model Colomba, ki je na voljo kar v štirih različnih barvah, ter klasičen zimzelen masiven stol Anjelica.

img alt=

Tisti, ki imate v kuhinji oziroma jedilnici namesto jedilne mize pult oziroma t. i. šank, boste lahko ugodno popestritev naredili z modernimi barskimi stoli Bodie, ki so na voljo v treh modnih odtenkih.

Če pa iščete novo kuhinjo, potem bodo kot nalašč za vas čudovite kuhinje Mela, ki imajo sedaj res neverjetno nizko ceno.

Znižano v predsobi

Predsoba predstavlja prvi stik z domom, hkrati pa je ključna za prvi vtis, ki ga ob vstopu vanj dobijo gostje. Da razmetani čevlji ne bodo kazili harmonije, bo poskrbela ugodna minimalistična omara za čevlje Shocker, ki je na voljo v kar petih različnih barvah. Z njo je mogoče opremiti tudi najbolj moderno ali celo malce odštekano predsobo!

img alt=

Znižano na vrtu ali za vrt

Nekateri so žare ravno pospravili, čeprav je na nekaterih balkonih in vrtovih še vedno veselo, drugi pa že razmišljajo o ugodnem nakupu novega. Če ste med slednjimi, poglejte sem in si oglejte odlično ponudbo znižanih žarov Gorenc. Prav tako si lahko po odlični ceni zagotovite lesene vrtne stole ali vrtno garnituro Finley, ki zaradi zložljive funkcije izstopa s svojo praktičnostjo in lepoto.

Vrt vam bo naslednje leto hvaležen tudi za čudovita trpežna cvetlična korita v kombinaciji z ratanom, ki jih ta mesec dobite po izjemni ceni.

img alt=

Kje, kdaj in zakaj je pohištvo najbolje nakupovati na črni petek?

Kje na črni petek ali kar na črni mesec najugodneje nakupovati pohištvo in dodatke na dom, je že jasno – pri nas v Salonu pohištva Furnitura, seveda! Kdaj pa? Najbolje kar zdaj! Ponudba ne bo trajala večno, zato je najbolje, da z nakupom ne odlašate, da slučajno na kaj ne pozabite. A zakaj ravno pri nas? Zaradi več razlogov! Smo prvi spletni trgovec pohištva z več kot 12-letno tradicijo, naša ponudba obsega več kot 25 tisoč izdelkov, poleg tega pa vse leto – ne samo za črni petek – ponujamo posebne ugodnosti in popuste, med katerimi so na primer obročno odplačevanje, možnost vračila izdelkov, hitra dobava ter dostava in še kaj!

img alt=

Nekatere naše izdelke, materiale in kataloge si lahko pred nakupom ogledate v živo tudi v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, kar je še dodatna dodana vrednost, ki nas razlikuje od ostalih spletnih ponudnikov pohištva. Za informacijo o ponudbi ali nasvet nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 ali nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Dobrodošli pri nas – na črni petek in na vse ostale dni!