Leto 2022 je v Furnituri minilo v znamenju trdega dela, številnih novosti za stranke in seveda številnih trenutkov, na katere smo še kako ponosni. Predvsem pa si štejemo v čast, da lahko sadove našega truda in premišljenih odločitev uživate tudi vi - v obliki skrbno zasnovanega in kakovostnega pohištva za vaš dom.

In kateri so tisti glavni pohištveni mejniki, ki so krojili lansko leto in ki bodo tudi v letu 2023 oplemenitili dom številnim novim uporabnikom?

img alt=

Kuhinje, ki vas bodo očarale - Jela

Eden izmed naših glavnih asov so zagotovo kuhinje srbskega proizvajalca Jela Jagodina, ki na trgu vztraja že vse od leta 1991. Njihove kuhinje so se v srca slovenskih uporabnikov vsidrale predvsem zaradi svoje kakovosti, trajnosti in relativne cenovne dostopnosti. Zato ne preseneča, da so prav Jeline kuhinje najbolj prodajane kuhinje tudi pri nas.

V našem Showroomu na Letališki 32j imamo razstavljene že 4 linije njihovih kuhinj, zato vas z veseljem vabimo, da se na lastne oči prepričate o kakovosti materialov, iz katerih so sestavljeni posamezni kuhinjski elementi. Stranke po večini navduši sistem mehkega zapiranja in splošen izgled kuhinje. Glavna prednost pa je tudi možnost naročila kuhinje po meri in brezplačen 3D izris.

img alt=

Obstoječim linijam - Lira, Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen in Tara, pa sta se v letu 2022 pridružili še Infinity in Invictus. Obe zaznamuje sodoben slog pohištva v beli, antracit ali kašmir barvi. Tako smo v svojo kolekcijo vrhunskih kuhinj dodali še dve moderni predstavnici brezročajnih kuhinj, ki bosta v prihodnje razveselile vse tiste, ki prisegate na funkcionalnost in estetsko dovršenost.

Dih jemajoče dnevne sobe

Za dnevne sobe iz naše ponudbe velja, da združujejo lastnosti kot so udobje, kakovost materialov in dovršen dizajn. Tudi v tej kategoriji Jela dokazuje, da z odločitvijo za njihovo pohištvo enostavno ne morete zgrešiti. Ob zaključku leta vam zato predstavljamo Jela dnevno sobo Radda Avis, ki je na voljo v kombinaciji bele barve v visokem sijaju in pacifik oreha, ki v vsak dom pripelje eleganco in ‘uau efekt’.

img alt=

Za piko na i pa sta poskrbeli liniji pohištva za dnevno sobo poljskega podjetja Eltap - Lanzzi in Avorio. Gre za elemente izrazito čistih linij in futurističnega dizajna, ki ustvarijo harmonijo v vsaki moderni dnevni sobi.

Z nekaj atraktivnimi novostmi pa smo obogatili tudi cenovno zelo dostopne Helvetia dnevne sobe. Sedaj so vam, poleg že dobro poznane obstoječe ponudbe, na voljo tudi linije Larona, Sintra, Kanton, Buffalo in Helio.

img alt=

Tako je naša spletna trgovina postala bogatejša za lepo število klasičnih, pa tudi sodobnih pohištvenih kosov, ki bodo v letu 2023 zagotovo krasili marsikatero slovensko dnevno sobo.

Nova kopalnica: Trenutki samo za vas

Naša ekipa ni pozabila niti na najbolj intimen prostor vašega doma - kopalnico. Novosti so se uvajale tudi na področju kopalniškega pohištva in tako vam predstavljamo nove privlačne kolekcije Idea, Sole in Armonia.

img alt=

Gre za minimalistične in futuristično obarvane kopalniške kose, ki jih bodo veseli predvsem ljubitelji moderno zasnovanega pohištva. Nevtralne barve in odtenki lesa bodo tako zaznamovale leto 2023 in zavladale v vsaki stilsko dovršeni kopalnici.

Za male nadobudneže

Na svoj račun pa v našem salonu pridejo tudi najmlajši. Še kako dobro se namreč zavedamo pomembnosti odraščanja v udobnem in varnem okolju. K temu ključno prispeva tudi ustrezno opremljena otroška soba, ki malčka spremlja vse do najstniških let, ko starši na izgled njihovega kotička žal nimamo več vpliva.

Dokler vaša beseda še vedno kaj velja, pa vas vabimo, da si ogledate naše nove pridobitve. Vaši najmlajši bodo zagotovo navdušeni nad pestro izbiro novih BMS postelj. V ponudbi boste našli vse od kultnih pogradov, praktičnih ležišč s predali in otroških postelj, ki spominjajo na hitri dirkalnik ali udoben domek.

img alt=

Za najmlajše princese svetujemo postelje Lilly, ki se ponašajo z nežnimi linijami in mehkimi pastelnimi barvami, navihanim razposajencem pa postelje Leo. Za nekoliko starejše otroke so na voljo minimalistične postelje Luca, izdelane iz pravega lesa.

Spočiti v novo leto

Ker dom pri nas obravnavamo celostno, smo se lotili prenove tudi v naši že tako pestri ponudbi spalnic. Vsem linijam Jelinih spalnic se je pridružila dodatna dimenzija posteljnega okvirja - poleg širine 160 cm je sedaj na voljo tudi večja, 180 cm široka postelja. Z široko odprtimi rokami smo v Furnituri pozdravili prihod nove Jeline linije Kalla Avis, ki združuje preprosto, sodobno oblikovano in funkcionalno spalno pohištvo. V ospredju so predvsem pohištveni elementi v kombinaciji bele barve v visokem sijaju in lesa.

img alt=

Ne smemo pa pozabiti niti na spalnice poljskega proizvajalca Helvetia, ki slovijo po modernem in uporabnem dizajnu, ki si ga lahko privošči čisto vsak. Od sedaj lahko izbirate med novimi linijami cenovno dostopnih spalnic Evora, Bellagio, Century in Optima.

Hvala ekipa!

Furnitura kot prvi slovenski spletni ponudnik pohištva, svojim strankam nudi celovito, enostavno in kakovostno opremo za dom. Za odlično storitev v Furnituri pa gre zahvala predvsem vsem svetovalcem, ki strankam ves čas nudijo strokovno podporo in svetovanje pri izbiri notranje opreme.

img alt=

S pomočjo naše požrtvovalne ekipe smo polepšali hišo ali stanovanje marsikateri družini - s tem pa izboljšali kakovost življenja in bivanja. In to je tisto, kar v našem pohištvenem salonu tudi največ šteje. Brez vas ni nas, zato se vsaki stranki iskreno zahvaljujemo.