Ste vedeli, da človek kar tretjino svojega življenja prespi? Pa je čas, preživet v svetu sanj, tudi kvaliteten?

K slednjemu močno prispeva ne le kakovostna vzmetnica, pač pa tudi ustrezno urejen ambient spalnega prostora. Še zdaleč namreč ni vseeno, v kakšni spalnici preživite nočni čas. V pohištvenem salonu Furnitura zato za vas ponujamo spalnice Helvetia, ki jih odlikuje moderen in estetsko dodelan videz, visoka funkcionalnost ter kakovostni in precizno dodelani materiali.

img alt=

Če tudi vi prisegate na kakovost po ugodni ceni in si želite spati v spalnici, ki vas bo navdušila, potem so spalnice Helvetia kot nalašč za vas. Da pa bo vaš spalni kotiček povsem prilagojen vam in vašim potrebam, smo za vas zbrali nekaj priročnih nasvetov, kako ta nadvse pomemben prostor sploh opremiti.

4 pravila za sanjsko spalnico - načela, ki jih upošteva tudi Helvetia

Opremljanje doma je umetnost, ki mora slediti določenim zakonitostim notranjega oblikovanja. Čeprav ima vsak izmed nas v glavi verjetno že oblikovano podobo domovanja kot iz pravljice, pa je pogosto pot do slednjega nekoliko težja. Za vas smo zato pripravili štiri priročne nasvete, kako do spalnice ekskluzivnega izgleda:

img alt=

1. Pohištvo iz kakovostnih materialov: prvo zelo pomembno pravilo je, da izbirate kvalitetne kose pohištva, saj so le ti obstojnejši in trajnejši, vaša spalnica pa vam bo dobro služila dolga leta. Pohištvo Helvetia je izdelano iz obogatenih ivernih plošč, ki zagotavljajo potrebno trdnost in neobčutljivost na različne udarce in praske. Zavedati pa se je potrebno, da so vrhunski materiali pogoj za lep in ohranjen izgled vašega spalnega prostora.

2. Upoštevajte simetrijo: simetrija je vaša zaveznica, saj v sam prostor vnese občutek miru in reda. Pohištva ne postavite kar nekam, samo zato, da zapolnite prostor. Svetujemo vam, da na obe strani postelje razporedite enake kose pohištva, vendar pa ne pozabite na detajle in različne dodatke, ki bodo prostor popestrili - odločite se lahko za ogledala, slike, rastline ali katere druge vam ljube dodatke z osebnostno noto.

3. Kombinacija pravih barv: verjetno veste, da barve vplivajo na naše počutje. Za spalnico izberite paleto barv, ki vas razveseljujejo in pomirjajo. Nenazadnje gre za prostor, namenjen vašemu počitku. Izbirajte med nevtralnimi toni, kot kontrast pa se lahko odločite za en nekoliko bolj živahen odtenek.

4. Nežno mešanje sloga: tradicionalen izgled vaše spalnice lahko popestrite s pravilno izbranim kosom modnega pohištva - premišljena kombinacija dveh različnih slogov bo vaši spalnici dala pridih razgibanosti. Odlična prednost spalnic Helvetia se skriva v njihovem preprostem dizajnu, ki ga je mogoče vkomponirati v čisto vsak dom, ki stavi na eleganco. Največ pohištva Helvetia je bele barve z dodatkom lesa. Zahvaljujoč nevtralnemu slogu pa so primerne tako za mladinske sobe kot tudi spalnice tistih uporabnikov, ki želijo med seboj kombinirati različne stile notranje opreme.

Kaj vam nudijo spalnice Helvetia

Spalnice Helvetia so primerne za vse uporabnike, ki si želijo imeti kakovostno in moderno urejeno spalnico po ugodni ceni. Zgolj bežen pogled v našo ponudbo teh funkcionalnih spalnic vam bo razkril prednosti, ki vam jih ponuja Helvetia - pohištvo brezčasnih oblik, pametne in praktične uporabniške rešitve in modne barve. Brez dvoma lahko govorimo o pohištvu, ki tvori impresivno celoto, ki vas bo popolnoma navdušila.

Naša bogata ponudba sestoji iz postelj in posteljnih okvirjev, garderobnih omar, modernih nočnih omaric ter komod in predalnikov. Poleg tega pa vam ponujamo tudi komplete Helvetia spalnic, med katerimi je najbolj priljubljena linija Vera. Le ta svoj sloves upravičuje s prefinjenim dizajnom, zmagovalnimi barvnimi kombinacijami in visoko kvaliteto.

Dovršena linija Vera vam je na voljo v obliki velikih in malih setov, ki jih krasijo različne barvne kombinacije. Lahko se odločite za zelo priljubljeno kombinacijo bele barve in vam ljubega lesa:

Set v barvi črnega oreha in bele barve, primeren tako za manjše kot večje spalne prostore: kontrast temnega in svetlega odtenka deluje veličastno in primerno za ljubitelje minimalizma. Mali set vsebuje 4 ključne komponente - posteljo, dimenzij 160cm ali 180cm, omaro z ogledalom in dve nočni omarici, ki vam nudijo več kot dovolj prostora za shranjevanje vaših stvari. Veliki set pa vas dodatno razveseli z pririočno komodo.

img alt=

Set v kombinaciji bele barve in hrasta, ki je odlična rešitev tudi za manjše spalnice, saj pohištvo svetlih barv prostor optično poveča.

img alt=

Ljubitelji naravnih in zemeljskih tonov si lahko omislite Vera spalnico v barvni kombinaciji ene ali dveh vrst lesa:

Mali ali veliki set v barvi svetlo sivega bora in temno sivega bora, je idealen primer nežnega mešanja dveh različnih naravnih odtenkov, ki daje občutek, kot da spite v objemu mogočnih dreves.

img alt=

Vse tiste, ki so vam pri srcu temnejši odtenki, pa bo navdušila spalnica Vera v barvi temnega oreha. Ta čudovit odtenek si lahko omislite tudi vsi, ki imate nekoliko manjšo spalnico, saj vam je na voljo tudi mali set. Pravijo, da je oreh les s karakterjem, zato smo prepričani, da vas bo spanje v prisotnosti tega veličastnega odtenka zagotovo očaralo.

img alt=

Moderne Helvetia spalnice na vas čakajo pri Furnituri

Naše Helvetia spalnice so primerne za vsakogar, ki si v svoj dom želi vnesti nekaj modernega sloga po ugodni ceni. Če si tudi vi želite spati v estetsko dovršeni spalnici, ki jo odlikuje kakovostno pohištvo, potem smo pravi naslov za vas.

Ker smo največji slovenski spletni ponudnik pohištva, lahko do svoje sanjske spalnice pridete kar iz udobja domačega naslanjača. Pri tem pa vam z brezplačnimi strokovnimi nasveti pomaga naša ekipa poznavalcev notranje opreme. Na nas se lahko obrnete preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca.

img alt=

Čeprav je nakup pohištva na spletu zelo hiter in enostaven, pa se še kako dobro zavedamo, da si vsak izmed nas za svoj dom želi le najboljše. Na lastne oči videti pohištvo, vzorce in materiale ter se na štiri oči pogovoriti s poznavalcem je še vedno nepogrešljiv korak pri izbiri ustrezne spalnice, v kateri se boste prav zares odlično počutili. Zato smo za vas odprli tudi vrata našega Showroom-a v Ljubljani. Obiščete nas lahko od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Tu se boste lahko kar sami prepričali o naši vrhunski ponudbi spalnega pohištva.

Odločitev za novo spalnico pa ni le vlaganje v dovršen izgled vašega doma, ampak hkrati predstavlja investicijo v vaše zdravje. Bolje kot se boste v novem spalnem prostoru počutili, slajše bodo tudi vaše spanje. Vi pa se boste v novo jutro zbujali sveži in spočiti. Privoščite si le najboljše, saj si to tudi zaslužite.