Odlične vzmetnice s prihranki do 57%!
Ob nakupu prejmete GRATIS vzglavnik Roma Soft 50x70 cm
!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Darilni komplet Hvala!
EKSPRESNA DOSTAVA

Darilni komplet Hvala!

Hiter pregled

Želite svoje najdražje razveseliti z nekoliko drugačnim in inovativnim darilom ter jim pričarati nekaj poletnega vzdušja tudi med drugimi letnimi časi? Podarite jim sončnico, ki je simbol življenje, vitalnosti in duhovne vere!
Cena: 6,95 €
Rok dostave: 1-3 dni
Cena dostave: 3,79 €
Šifra izdelka: 19406

Podrobnosti

O DARILNEM KOMPLETU HVALA! SONČNICA

Urbanscape darilni komplet »Hvala! SONČNICA« je namenjen vsem, ki bi radi svoje najdražje razveselili z nekoliko drugačnim in inovativnim darilom - s sončnico! Sončnica simbolizira vitalnost, duhovnost in življenje, je rastlina ki svoj obraz ves čas premika za soncem, da vanj potegne čimveč sončnih žarkov in ki se je v indijanskem spiritualizmu uporabljala v poznih poletnih festivalih kot simbol obilne žetve. Z nekoliko truda, volje in potrpežljivosti bo ta rastlina zrasla tudi v okrasnem lončku na domačem balkonu ali okenski polici.   

Darilni komplet vsebuje vse kar potrebujete, da vam zrastejo čudovite male sončnice – semena sončnice, plastični lonček, okrasni lonček ter mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

ZELENA INOVACIJA
 

Urbanscape zeleni kosmiči izboljšajo strukturo zemlje in pomagajo ščititi rastline pred okoljskim stresom. Izdelani so iz vpojne kamene mineralne volne in imajo visoko sposobnost zadrževanja in postopnega sproščanja vode, zato z njihovo uporabo omogočimo rastlinam lažjo dostopnost vode in hranil. 

POSAMEZNI DARILNI KOMPLET VSEBUJE:

Plastični lonček, okrasni lonček (barva cink oz. rdeča v primeru božičnega žita)

Mešanica zemlje z zelenimi kosmiči

Semena (božično žito, sončnica, bazilika, čili – odvisno od darilnega kompleta)

ENOSTAVNA UPORABA

1 Preprosta priprava.

V priložen cvetlični lonec nasujte mešanico kosmičev Urbanscape in zemlje ter se prepričajte, da zemlja prekriva kosmiče.

2 Enostavna oskrba

Semena sejte enakomerno v globini 0.5 do 1 cm (odvisno od izbranega kompleta) in zemljo navlažite. Ko semena vzklijejo, jih postavite na sončno mesto. Rastlinice kasneje presadite v večje lonce ali na vrt (v skladu z navodili na embalaži).

3 Manj zalivanja.

Zeleni kosmiči dodatno zadržujejo vodo, rastlina jo črpa po svojih potrebah.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje