Vsi se veselimo prvih počitnic v tem šolskem letu, ko bomo lahko spet malo zadihali, se podružili z najdražjimi in poskrbeli za vse tisto, za kar ni bilo časa.

Da pa se bomo lahko v času jesenskih praznikov res posvetili zabavnejšim in prijetnejšim stvarem, je dobro, da za temeljito pospravljanje in prenovo doma poskrbimo prej.

Ker je jesen čas, ko smo spet več notri, po osvežitvi najbolj kliče prav dnevna soba, v kateri po službi in šoli ter ob koncu tedna preživimo največ časa. Včasih res za poživitev ni potrebno veliko sredstev niti časa – gostje bodo nad spremembo navdušeni, vi pa še bolj!

img alt=

Kako ugodno in hitro popestriti dnevni prostor?

Za res ekspres osvežitev je dovolj, da na primer z živahno barvo prebarvate eno od sten dnevne sobe, namestite novo ogledalo, atraktivno stensko uro z retro pridihom, morda novo sliko, stensko nalepko, zanimiv tabure ali drug dodatek za dnevno sobo.

Tako bo vaša dnevna soba z res malo truda v manj kot samem dnevu zasijala v drugačni luči.

Za dober učinek je včasih dovolj že majhna sprememba

Če niste pripravljeni na celotno prenovo dnevne sobe, bo lahko izjemno funkcionalna in razveseljujoča že manjša sprememba, na primer, da posodobite le določen del dnevnega prostora. Svežo energijo bo v prostor prinesla nova klubska ali kavna mizica, na kateri pogosto postrežete tudi goste. Na voljo so sodobne mizice različnih oblik in velikosti: podolgovate, kvadratne, okrogle, ovalne, celo večdelne, z veliko shranjevalne površine in druge. V ponudbi je celo legendarna mizica Rex, ki jo bodo najbolj občudovali ljubitelji arhitekture in umetnosti!

img alt=

Mizico lahko dodatno popestrite z jesensko dekoracijo ali tihim žitjem, pod mizico pa lahko namestite preprogo po svojem okusu.

Nova sedežna garnitura ali kavč povsem spremeni energijo prostora

Lahko pa je tista edina sprememba »le« zamenjava sedežne garniture, dvo- ali troseda, počivalnika ali fotelja, kjer v dnevni sobi običajno preživimo največ časa. Takšno jesensko osvežitev bo v dnevnem prostoru najbolj opaziti, pa tudi čutiti, saj udobje nove sedežne garniture ali drugega razkošnega ter mehkega kosa pohištva hitro osvoji prav vsako našo celico.

img alt=

Staro sedežno garnituro pa je za kratek čas oziroma začasno mogoče posodobiti z novo preobleko ali čudovitimi dekorativnimi vzglavniki.

Če se zares lotite prenove dnevne sobe

V primeru, da ste navdahnjeni in pripravljeni za pravo jesensko prenovo dnevnega prostora, boste z njo najhitreje uspeli, če se odločite kar za izbrano kolekcijo dnevne sobe. S kolekcijo boste res dobili več muh na en mah, saj boste z enkratnim nakupom prejeli kakovostne sodobne pohištvene elemente za dnevno sobo, ki jih dopolnjuje isti dizajn, tako vam rdeča nit nikakor ne bo ušla. Prej le dobro izmerite svoj dnevni prostor, preučite pomembe detajle (kje je okno, kje so vrata itd.) ter svoje želje.

img alt=

Običajno kolekcija dnevne sobe zajema klubsko mizico, več omar, med katerimi so lahko komoda, vitrina, višje ali nižje omarice ter različne police. Pogosto je del dnevnih sob tudi poličnik oziroma knjižna omara, ki poskrbi za dodatno urejenost v prostoru. Posebej pa je mogoče kupiti tudi trpežen in moderen dnevni regal. Sedežno garnituro je vedno potrebno kupiti ločeno, kar pa je tudi najbolj smiselno, saj bi v tako raznoliki ponudbi težko znotraj kolekcije ugodili širokemu krogu ljudi.

Kakšen tip dnevne sobe je trenutno najbolj priljubljen?

Že nekaj let trendi sodobnih in funkcionalnih dnevnih sob predstavljajo moderne, raznolike in kakovostne dnevne sobe znamke Jela, ki imajo vrsto dobrih lastnosti, med katerimi so sodoben dizajn, nemški materiali ter tiho zapiranje vseh predalov in vratc pohištva.

img alt=

Ko prenovite, ne pozabite!

Ko prenovite dnevno sobo, ne pozabite povabiti na obisk svojih prijateljev. Naj ne ostane samo pri dobri nameri ali lepih besedah! Povabite jih vsaj na kavo ali čaj in kostanj ter jih očarajte s svežo energijo vaše dnevne sobe.

Kje pa najti kakovostno in cenovno ugodno dnevno sobo?

Na spletu je zagotovo najboljša ponudba dnevnih sob. Do svoje popolne dnevne sobe boste pri preverjenem spletnem ponudniku prišli hitro, varno in ugodno! Saj veste, da smo prav mi, Salon pohištva Furnitura, prvi spletni trgovec pohištva v Sloveniji?

Zaupalo nam je že več kot 60 tisoč strank, ki ves čas lahko izbirajo med več kot 25 tisoč izdelki! Pri nas se nakup pohištva za dnevno sobo ter druge prostore doma, pisarno ali vrt izjemno splača, saj ponujamo mnoge ugodnosti, med katerimi so možnost obročnega odplačevanja, možnost vračila izdelkov v roku 365 dni, možnost 3D-izrisov prostorov, hitra dobava ter dostava, pogosta brezplačna dostava ter mnoge akcijske ponudbe.

img alt=

Poleg tega se od drugih spletnih trgovcev razlikujemo po tem, da si nekatere naše izdelke, materiale in kataloge lahko ogledate tudi v živo v našem Showroomu v Ljubljani. Naša ekipa bo z odličnimi predlogi, idejami in rešitvami vedno z veseljem poskrbela za vas. Za informacije o naši vsak teden osveženi ponudbi ali druge informacije nas pokličite na telefonsko številko: 070 458 517 ali nam pišite na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Lahko pa pridete kar naokoli!