Super INVENTURNA RAZPRODAJA!
Oglejte si pohištvo s popusti do -80%!
Več o ponudbi >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.

Nasveti o vzmetnicah

Opremljanje doma je ključno za ustvarjanje prostora, ki ne le izpolnjuje funkcionalne potrebe, ampak tudi odraža osebnost in stil lastnikov. Dobro izbrano pohištvo in dodatki lahko znatno izboljšajo kakovost življenja, saj vplivajo na udobje, organizacijo in celo na psihološko počutje.

Preberi več

Odkrijte popolno sprostitev in prenovite svoje spalno okolje z vrhunskimi vzmetnicami Perfect Matras, ki jih ponuja Furnitura. Z našo izjemno ponudbo in strokovnim svetovanjem, prilagojenim vašim edinstvenim potrebam, boste zagotovili kakovosten spanec, ki si ga zaslužite.

Preberi več
19. 07. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice Akcije

Zakaj je kakovostno spanje tako pomembno?

Dejstvo je, da je prav reden 8-urni spanec temelj, na katerem lahko uspešno zgradimo svoje zdravje in kvaliteto svojega življenja.

Preberi več
15. 03. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Vse, kar vas je zanimalo o žepkastih vzmetnicah

V spanec na žepkastem ležišču se boste nedvomno zaljubili. Zakaj? Ker bo vaše telo končno dobilo vso potrebno podporo med nočnim počitkom, vi pa se boste zjutraj zbudili polni energije za nov dan.

Preberi več
8. 02. 2023 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Mesec spanja je mesec za izbiro najboljše vzmetnice

Spanje v veliki meri vpliva na kvaliteto vašega življenja, zato si zagotovite krepčilen počitek. Napolnite svoje baterije, da boste kos vsakodnevnim izzivom.

Preberi več
30. 03. 2022 08.24 Salonpohistva.si Vzmetnice
Spalnice Jela

V nadaljevanju vam predstavljamo krajši vodič s koristnimi nasveti, ki se jih je treba pri izbiri nove vzmetnice nujno držati, če si želite kakovostnega in mirnega spanca.

Preberi več
30. 06. 2021 08.24 Salonpohistva.si Vzmetnice
Spalnice Jela

Ker je kakovost spanja v precej veliki meri odvisna tudi od vzmetnice, je dobro, da veste, kdaj vam takšen kos opreme dobro služi, prav tako pa tudi, kdaj je čas za zamenjavo nove.

Preberi več
23. 06. 2021 08.24 Salonpohistva.si Vzmetnice

Kako najraje spite? Ali imate radi mehko ali trdo ležišče? Na kakšni vzmetnici najbolj trdno spite? To je le nekaj vprašanj, na katere si je potrebno odgovoriti predno greste v lov za ležiščem iz spominske pene. Pa si oglejmo.

Preberi več
2. 09. 2020 08.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Danes je ponudba različnih ležišč zelo pestra, vsako od njih pa ima svoje prednosti in slabosti, ki pa jih je potrebno skrbno pretehtati. Da bo vaša odločitev lažja, poglejmo nekaj značilnosti ležišča iz pene in vzmetnice, ki sta trenutno med najbolj priljubljenimi ležišči pri nas.

Preberi več
24. 06. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

O vrstah ležišča je veliko napisanega in tudi o tem, katere so prednosti in slabosti posamezne vrste. Preden se odločite za nakup ležišča je izjemno pomembno, da si preberete čim več informacij, na podlagi katerih boste zagotovo kaj hitro ugotovili, katera vrsta ležišča bi vam najbolj ustrezala, katera nekoliko manj in katera sploh ne.

Preberi več
29. 04. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Ni lepšega kot se zjutraj prebuditi naspan in brez bolečin v vratu in hrbtu. Spanje v zdravem in tihem okolju izboljša tako telesno kot duševno počutje, lažje se spopademo s stresom in z napetostmi, ki nas pestijo v vsakdanjem življenju. Preverite, kako vam pri tem lahko pomagajo različna ležišča in kaj so njihove prednosti.

Preberi več
25. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Kako na najboljši možni način poskrbeti za udoben spanec, je vprašanje, ki sega že daleč v preteklost. Pri tem imajo pomembno vlogo vzmetnice, ki so pritrjene na posteljni okvir, vendar vedno temu ni bilo tako.

Preberi več
10. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Izpostavljamo najbolj priljubljeno vzmetnico, ki je kombinacija dveh vrst ležišč in kot taka nudi veliko več od običanje vzmetnice oziroma penastega ležišča. Kako je sestavljena in katere so prednosti, si preberite v članku.

Preberi več
3. 03. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice

Ko si boste iz pestre ponudbe kakovostnih ležišč pravo izbrali zase, je v nadaljevanju izjemno pomembno, kako boste ležišče uporabljali in ga tudi negovali ter vzdrževali. Prav zanimivo kako malo je potrebno, da ležišče ohranimo. Tu so 4 koraki, ki vam bodo vzeli zelo malo časa.

Preberi več
14. 01. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Zanimivosti Vzmetnice

Ali kupujete ležišče iz spominske pene? Potem ste se verjetno že pri svojih prijateljih in znancih pozanimali ali pobrskali po spletu o vseh prednostih in slabostih spominske pene? Imate sedaj občutek, da ste nekoliko zmedeni? Pa poglejmo.

Preberi več
8. 01. 2020 09.24 Salonpohistva.si Spalnice Vzmetnice
  1. 1
  2. 2