Naj vam zaupamo zgodbo družine, ki se je na nas obrnila z željo po funkcionalni ureditvi svojega stanovanja.

Štiričlanska družina v srednje velikem domu mora pri opremljanju skleniti marsikateri kompromis, kar je starša pahnilo v neugoden položaj. Spraševala sta se namreč, ali bosta sedaj morala pristati na nakup pohištva, ki jima sploh ni všeč - seveda ne pri Furnituri! Ker si v našem salonu prizadevamo vsaki stranki zagotoviti notranjo opremo, ki jih bo navdušila, smo pri opremljanju stanovanja pomagali tudi tej prijetni družini. Domačna kuhinja, udobna spalnica in ljubke otroške sobe.

img alt=

Toda kam z vsemi stvarmi, ko pa ni preostalo veliko prostora za velike omare? Seveda smo tudi za ta problem našli rešitev in jim predstavili naše omare z drsnimi vrati. In tako smo v še en dom pripeljali pohištvo uporabnega in dovršenega dizajna.

Lastnosti, ki jih združujejo omare z drsnimi vrati

Marsikdo pri izbiri garderobne omare naleti na zelo pogost problem - v trgovinah s pohištvom preprosto ne najde modela, ki bi dimenzijsko odgovarjal prostoru, kjer bi se nahajal ta pomemben kos notranje opreme. Ko pomislimo, da moramo pri tem vzeti v račun še odpiranje vrat omare, pa se lahko pohištvena nočna mora začne!

img alt=

V našem salonu smo pogosto pomagali strankam, ki so največ težav imele prav pri nakupu garderobne omare. Zato smo svojo ponudbo prevetrili in vanjo vključili veliko bolj praktično opremo. Z odločitvijo za omaro z drsnimi vrati namreč v svojem domu pridobite bistveno več prostora. Poleg tega pa so modeli z drsnim odpiranjem veliko bolj moderni in praktični.

Koliko pomembna je kvaliteta?

Že na prvi pogled je jasno, da se garderobne omare z drsnimi vrati konstrukcijsko razlikujejo od tistih na klasično zapiranje. Še včasih je veljalo, da so klasična vrata veliko bolj vzdržljiva, vendar pa danes temu ni več tako. Pomembno je le, da izbirate med drsnimi omarami, ki imajo kvalitetna ojačana vodila, ki bodo uspešno kljubovala večkratnemu odpiranju in zapiranju. Poudarimo naj, da vodila v sami omari zasedejo nekoliko več prostora, zaradi česar so te pogosto globlje in posledično še toliko bolj praktične.

img alt=

Ker se zavedamo, kako pomembna je kvaliteta v vašem domu, smo stavili na vrhunske proizvajalce omar, med katerimi smo še posebej ponosni na Jela in Helvetia pohištvene kose. Oba proizvajalca se ponašata z elegantnim pohištvom vrhunske kvalitete in praktičnega dizajna. Izbirate lahko med drsnimi omarami z velikim številom polic in prostorom za obešalnike (model Galant in model Piano), nadvse praktičnim predalnikom (model Level) ter modeli, primernimi za manjše prostore (model London in model Kalla Gala). Številne so opremljene tudi z ogledalom, ki olajša vaše jutranje urejanje pred odhodom (model Beta in model Century).

Optimizirajte prostor v vašem domu

Ste morda že kdaj pomislili, da bi imeli omaro, v katero bi lahko pospravili prav vse? Od oblek, različnih dodatkov, vaši otroci pa bi si lahko poleg garderobe v njej uredili tudi prostor za šolske potrebščine. Prav to vam omare z drsnimi vrati tudi omogočajo. Smotrna razporeditev dovoljšnjega števila polic je tista, ki zagotavlja kar največji izkoristek danega prostora in urejeno organizacijo vaših osebnih stvari (model Kalla Onyx).

img alt=

Ekipa našega večkrat nagrajenega salona velik poudarek posveča tudi detajlom - tako nismo pozabili na funkcijo tihega zapiranja, s pomočjo katerega bo vaša omara dlje časa ostala brez prask in poškodb, v spalnici pa bosta vladala mir in tišina. Ker pa mora sodobna notranja oprema opravljati tudi estetsko funkcijo, smo v svojo pestro ponudbo vključili modele omar različnih odtenkov in barvnih kombinacij - od visokega sijaja, svetlega in temnega lesa ter privlačnih barvnih kombinacij.

Zakaj se odločiti za nakup pri nas?

Ne le, da smo največji spletni ponudnik pohištva in opreme v Sloveniji, ampak stavimo tudi na dobro organizirano in strokovno brezplačno podporo. Zahvaljujoč naši ekipi lahko svoj dom opremite zgolj z nekaj kliki in tako prihranite veliko dragocenega časa. Kontaktirate nas lahko preko telefona (070 458 517), e-pošte ali kontaktnega obrazca.

img alt=

Vljudno vas vabimo tudi v naš Showroom v Ljubljani, od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Z veseljem vam bomo predstavili izčrpno ponudbo omar z drsnimi vrati po garantirano najnižji ceni.

Z našo pomočjo vsaka nepremičnina postane čisto pravi dom.