Vsi tisti, ki salon pohištva Furnitura že dobro poznate, veste, da se ves čas trudimo iskati pohištvene rešitve s pomočjo katerih lahko čisto vsak dom zasije v vsej svoji lepoti in funkcionalnosti.

Ker se zavedamo, kako pomemben je čisto vsak prostor vaše hiše ali stanovanja, pri izbiri notranje opreme ne sklepamo nobenih kompromisov.

Ko govorimo o spalnicah, v našem salonu stavimo na zmagovalno kombinacijo kvalitetnih pohištvenih elementov, estetsko dovršenega stila in priročnih uporabniških rešitev. Danes vam tako predstavljamo spalnice Helvetia, ki prav zaradi vsega prej naštetega postajajo vse bolj priljubljena izbira med našimi kupci. Ti pa svoje nove Helvetia spalnice ne bi menjali za nič na svetu.

img alt=

Ko gresta kakovost in cena z roko v roki

Dejstvo je, da opremljanje spalnice zahteva skrben premislek ter primerno organizacijo pohištva v samem prostoru. Nenazadnje je prav spalnica tisti prostor, kjer začenjamo in končamo naš vsakdan, zato poskrbimo, da bo le ta prijeten, funkcionalen in udoben. Če temu dodamo še dejstvo, da kar eno tretjino svojega življenja prespimo, je še toliko bolj nujno, da se v naši spalnici res dobro počutimo.

Problem pa nastane, ko si začnemo ogledovati ponudbo spalnega pohištva na trgu. Zakaj? Zato, ker so trenutne cene pohištva dobesedno švignile v nebo. A ne pri nas. Kot večkrat nagrajeni salon pohištva Furnitura smo v želji po zagotavljanju odlične uporabniške izkušnje v svojo ponudbo vključil spalnice Helvetia, ki združujejo kakovostno spalno pohištvo in ugodne cene. Te so tako popolnoma upravičeno postale ena izmed najbolj priljubljenih odločitev med našimi strankami. Mi pa vam jamčimo, da se boste v njih zaljubili na prvi pogled.

img alt=

Da pa bi vam bila funkcionalna notranja oprema še bolj dostopna, imamo za vas ves čas pripravljene tudi številne privlačne ugodnosti in akcije, ki jih lahko preverite na naši spletni strani.

Spoznajte spalnice Helvetia

O opremljanju spalnic smo veliko že pisali na našem blogu. Zato naj tokrat zgolj povzamemo glavna načela, ki jih moramo pri tem upoštevati:

- spalni prostor ohranite čim bolj svetel, prostoren in uporaben

- pohištvo, ki ga izberete naj bo kakovostno, kompaktno, nuditi pa vam mora dovolj prostora za shranjevanje vseh vaših osebnih stvari - odlična izbira za to so, poleg omar, tudi različne komode (komoda Bellagio - bela) in nočne omarice (nočna omarica Bellagio - bela)

img alt=

- posamezni elementi naj se med seboj ujemajo, saj ima skladnost največji vpliv na estetsko urejenost vaše spalnice

- pri nakupu pohištva se obrnite na strokovno usposobljene svetovalce, ki vam bodo s svojim znanjem pomagali do sanjskega spanca. Naša ekipa vam je na voljo preko telefona (070458517), e-pošte (prodaja@salonpohistva.si) ali spletnega kontaktnega obrazca. Si želite bolj osebnega pristopa? Potem vas vabimo v ljubljanski showroom od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00.

Kakovost, uporabnost in dovršenost pa lahko dobite tudi z nakupom spalnice poljskega proizvajalca Helvetia. Te namreč predstavljajo vse tisto, kar sodoben človek išče pri pohištvu - praktično zasnovo, moderen dizajn, kakovostne materiale in cenovno ugodnost.

Spalnice Helvetia, tudi po mnenju naših kupcev, enostavno ne razočarajo. Njihova notranja oprema je namreč izdelana iz kakovostnih materialov, ki se lahko pohvalijo z obstojnostjo. Ta pa je seveda ključ do trajnostnega pohištva z dolgo življenjsko dobo. Kvalitetni materiali so glavni pogoj za lepo ohranjen izgled vaše spalnice, zato jim v našem salonu namenjamo še toliko večjo pozornost.

Primerne za najrazličnejše okuse

Eno izmed ključnih vodil pri nakupu sanjskega pohištva, ki ga zagovarjamo tudi pri Furnituri je, da vedno sledite svojemu okusu. Ker pa so ljudem všeč različni dizajni, so tudi Helvetia spalnice prilagojene najrazličnejšim okusom. V ponudbi njihovega pohištva so vam na voljo različne barvne in stilske kombinacije, ki prepričajo prav vsakogar.

img alt=

Za vse ljubitelje nežnih barv, mehkih linij in toplih kombinacij z lesom bo kot nalašč spalnica Vera v kombinaciji svetlo sivega in temno sivega bora. Za tiste, ki prisegate na nekoliko bolj udarne in temnejše barve, pa je na voljo spalnica Vera v barvi temnega oreha. Če se navdušujete nad nekoliko bolj klasičnim pohištvom, potem vam vsekakor svetujemo, da si ogledate spalnico Evora. Pri Helvetia pa so mislili tudi na vse tiste, ki prisegate na moderne spalnice. Te združujejo minimalističen dizajn, ravne linije, praktične rešitve za prihranek prostora in vrhunsko počutje ter privlačne barvne kombinacije. Tako pohištvo združuje tudi linija pohištva za spalnice Hektor. Tiste, ki si želite še kakšnega dodatnega predala, pa bo navdušila spalnica Beta, ki vam omogoča shranjevanje osebnih predmetov in oblačil tudi v predalniku pod posteljo.

img alt=

Pri nakupu izbrane spalnice Helvetia vam ni potrebno skrbeti za izbiro prave kombinacije barv in pohištvenih elementov, saj so vam te že na voljo v obliki posameznih setov spalnic. Ker smo Furnitura največji spletni ponudnik pohištva v Sloveniji, lahko svojo sanjsko notranjo opremo naročite kar preko spleta. V kolikor želite pomoč in svetovanje pa se obrnite na Furniturine svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali in predstavili celotno ponudbo.

Zakaj prav Helvetia?

Ne glede na to, katero Helvetia spalnico boste izbrali za svoj dom, se boste v njej zagotovo odlično počutili. Glavna prednost spalnic Helvetia se namreč skriva v njihovem minimalističnem dizajnu, ki ga je mogoče vkomponirati v čisto vsak dom. To pa še dodatno pojasni dejstvo, zakaj so te spalnice tako zelo priljubljene.

Največ pohištva za spalnice Helvetia je v kombinaciji bele barve in lesa. Stranke pa jih zaradi njihovega nevtralnega sloga zelo radi uporabljajo tudi za opremljanje mladinske sobe. Njihovo pohištvo pa lahko brez težav kombinirate s poljubnimi dekorativnimi elementi, ki bodo vaši spalnici dodali osebnostno noto.

img alt=

Top izbira v Furnituri

Spalno pohištvo Helvetia je nedvomno primerno za vse tiste uporabnike, ki si želite kakovosti po ugodni ceni. Z nakupom njihove notranje opreme boste svoj dom obogatili s kakovostno, uporabno in sodobno oblikovano spalnico.

img alt=

Ker pa se zavedamo, da opremljanje spalnice še zdaleč ni enostaven projekt, vam vso pomoč in podporo nudimo tudi pri Furnituri. Lahko nas pokličete, nam pišete ali pa nas kar obiščete. Morda se bo prav za vrati našega pohištvenega salona začela vaša nova pot do mirnih in sladkih sanj.