NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela) - notranjost Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela) - notranjost
  • Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela) - notranjost Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela) - notranjost
-31%
Proizvajalec Helvetia

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela)

Hiter pregled

Omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela) je na voljo v dimenzijo 220x210x60 cm. Omara Beta vam bo pomagala rešiti problem pri shranjevanju , saj nudi več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Notranji del omare je razdeljen na dva dela. Ena polovica vsebuje polico in drog za obešanje, druga polovica pa 4 praktične police.

Spletna cena: 406,00 €

12 x 35,12 €
Redna cena: 587,00 €
Prihranite: 181,00 € (31%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 9,79 €

Podrobnosti

Omara z drsnimi vrati in ogledalom Beta (bela) vam bo pomagala rešiti problem pri shranjevanju , saj nudi več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Notranji del omare je razdeljen na dva dela. Ena polovica vsebuje polico in drog za obešanje, druga polovica pa 4 praktične police.

Omara je narejena iz iverne plošče oplemenitene z melaminsko folijo. Material odlikuje barvna stabilnost ter velika odpornost na mehanske poškodbe. Je tudi zelo nezahteven material za čiščenje.

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča
  • steklo

Dimenzije (ŠxVxG):

  • 220 x 210 x 60 cm

Barva:

  • bela
  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje