Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

MONTESSORI 2-DELNI PIKLERJEV TRIKOTNIK Z DESKO ZA SPUŠČANJE IN PLEZANJE

Hiter pregled

Montessori Piklerjev trikotnik omogoči otroku, da se prosto giba in razvije boljše ravnotežje, reflekse ter se nauči kako spretno uporabljati roke in noge. Po trikotniku lahko pleza, se spušča in obeša in s tem razvija svoje motorične sposobnosti po svojem tempu in brez pomoči ali učenja s strani odraslih oseb. Otroku s tem omogočimo, da raziskuje, postane bolj kreativen in sam presodi, česa vsega je sposoben.

Spletna cena: 359,00 €

12 x 31,05 €
Redna cena: 409,00 €
Prihranite: 50,00 € (12%)
Rok dostave: 7-21 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Montessori Piklerjev trikotnik omogoči otroku, da se prosto giba in razvije boljše ravnotežje, reflekse ter se nauči kako spretno uporabljati roke in noge. Po trikotniku lahko pleza, se spušča in obeša in s tem razvija svoje motorične sposobnosti po svojem tempu in brez pomoči ali učenja s strani odraslih oseb. Otroku s tem omogočimo, da raziskuje, postane bolj kreativen in sam presodi, česa vsega je sposoben. Primeren je za otroke med 2. in 7. letom starosti.

PIKLERJEV TRIKOTNIK ZA IGRO, TELOVADBO IN UČENJE

Montessori trikotnik je otrokom vedno zanimiv, saj imajo možnost razviti različne motorične sposobnosti, raziskovati in se igrati na različne načine. Otrok se lahko skrije pod trikotnik, po njem pleza, se obeša ali spušča.

KAJ JE MONTESSORI

Montessori je unikaten pristop k učenju, ki na prvo mesto postavi spoštovanje otroka, samoizobraževanje in svobodo izražanja.Otrokovo okolje je oblikovano na način, da otrok potrebuje čim manj pomoči s strani odrasle osebe, zato lahko hitreje razvije svoje čute in sposobnosti.

MONTESSORI POHIŠTVO ZA BOLJ VAREN, ZANIMIV IN ZABAVEN VSAKDAN

Montessori pohištvo omogoči vašemu otroku, da ravna samostojno glede na svoje želje in potrebe, ter da pri tem prejme čim manj pomoči s strani odraslih. Vaš otrok lahko uporablja svoje Montessori pohištvo v različnih prostorih svojega doma, ter za namene igre, učenja ali hranjenja.

Barve:

  • Natur + bela
  • Na voljo tudi samo v natur barvi ali v kombinaciji natur in sive barve. Za več informacij nas pokličite na tel.št. 070 458 517.

Material:

  • 100% brezova vezana plošča

Dimenzije:

  • Višina: 52 cm ali 41 cm
  • Širina: 42 ali 70 cm
  • Globina: 50 cm
  • Deska za spuščanje: 65 x 95 cm

Ostale Montessori izdelke za otroke si lahko ogledate TUKAJ.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje