Pokličite
01 5005 194

3D TV sprejemnik SONY KDL-40EX720B + 3D OČALA TDG-BR250(2x)

3D-televizor Full HD za vso družino. 102 cm/40-palčni 3D-televizor Full HD s tehnologijo Edge LED, Motionflow XR 200, storitvijo Internet Video in Skype™.
Brezplačna dostava

Redna cena: 863,15 €

Spletna cena: 819,99 €

3D TV sprejemnik SONY KDL-40EX720B + 3D OČALA TDG-BR250(2x)

Za povečavo kliknite na sliko

-5%
Opis izdelka
3D-televizor Full HD za vso družino. 102 cm/40-palčni 3D-televizor Full HD s tehnologijo Edge LED, Motionflow XR 200, storitvijo Internet Video in Skype™.
Izjemno podrobna slika Full HD - S tehnologijo Full HD 1080 si privoščite slike 2D in 3D visoke ločljivosti.
Vrhunska 3D-slika - Uživajte v pristnem 3D-dogajanju v polni visoki ločljivosti. Sonyjeva 3D-tehnologija zagotavlja najčistejše in najsvetlejše 3D-slike s širokega zornega kota.
Edge LED za visok kontrast slike - Privoščite si izboljšano intenzivnost barv, visok kontrast in večjo energijsko učinkovitost zaslona tanke zasnove.
Motionflow XR 200 zagotavlja jasno dogajanje - Akcijske prizore si oglejte pri hitrosti 200 sličic na sekundo in uživajte v čistejši sliki z manj tresenja in zamegljenosti.
Naravne barve ter jasne in podrobne slike - Mehanizem za obdelavo slike X-Reality zagotavlja jasne in podrobne slike brez poslabšanja kakovosti ali šumov, tudi pri slikah standardne ločljivosti.
Pripravljeno za brezžično internetno povezavo - Zaradi podpore za brezžično povezavo LAN lahko dodate Sonyjev adapter USB Wi-Fi® UWA-BR100 in vzpostavite brezžično povezavo z internetnim usmerjevalnikom.
Na velikem zaslonu si oglejte najboljše spletne vsebine - Televizor povežite z internetom in pretakajte celozaslonske internetne videoposnetke ali obiskujte družabne spletne strani.
Podpira video in glasovne klice s storitvijo Skype™ - Dodajte kamero z glasovnim upravljanjem in mikrofon ter v naslanjaču udobno opravljajte brezplačne klice Skype™ s prijatelji in sorodniki.
Prek zaslona televizorja brskajte po internetu - S spletnim brskalnikom Opera obiskujte najljubše spletne strani in brskajte po internetu (prikaz vdelanih videoposnetkov ni podprt).
Televizor upravljajte z brezplačnimi aplikacijami za mobilni telefon - Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik televizorja ali drugi zaslon za predvajanje spletnih videoposnetkov s predstavnostnim daljinskim upravljalnikom (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme)..... -

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij