Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

3D TV sprejemnik SONY KDL-46EX720B+ 3D OČALA TDG-BR250B(2x)

3D-televizor Full HD za vso družino. 117 cm/46-palčni 3D-televizor Full HD s tehnologijo Edge LED, Motionflow XR 200, storitvijo Internet Video in Skype™.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.015,65 €

Spletna cena: 964,87 €

3D TV sprejemnik SONY KDL-46EX720B+ 3D OČALA TDG-BR250B(2x)

Za povečavo kliknite na sliko

-5%
Opis izdelka
3D-televizor Full HD za vso družino. 117 cm/46-palčni 3D-televizor Full HD s tehnologijo Edge LED, Motionflow XR 200, storitvijo Internet Video in Skype™.
Izjemno podrobna slika Full HD - S tehnologijo Full HD 1080 si privoščite slike 2D in 3D visoke ločljivosti.
Vrhunska 3D-slika - Uživajte v pristnem 3D-dogajanju v polni visoki ločljivosti. Sonyjeva 3D-tehnologija zagotavlja najčistejše in najsvetlejše 3D-slike s širokega zornega kota.
Edge LED za visok kontrast slike - Privoščite si izboljšano intenzivnost barv, visok kontrast in večjo energijsko učinkovitost zaslona tanke zasnove.
Motionflow XR 200 zagotavlja jasno dogajanje - Akcijske prizore si oglejte pri hitrosti 200 sličic na sekundo in uživajte v čistejši sliki z manj tresenja in zamegljenosti.
Naravne barve ter jasne in podrobne slike - Mehanizem za obdelavo slike X-Reality zagotavlja jasne in podrobne slike brez poslabšanja kakovosti ali šumov, tudi pri slikah standardne ločljivosti.
Pripravljeno za brezžično internetno povezavo - Zaradi podpore za brezžično povezavo LAN lahko dodate Sonyjev adapter USB Wi-Fi® UWA-BR100 in vzpostavite brezžično povezavo z internetnim usmerjevalnikom.
Na velikem zaslonu si oglejte najboljše spletne vsebine - Televizor povežite z internetom in pretakajte celozaslonske internetne videoposnetke ali obiskujte družabne spletne strani.
Podpira video in glasovne klice s storitvijo Skype™ - Dodajte kamero z glasovnim upravljanjem in mikrofon ter v naslanjaču udobno opravljajte brezplačne klice Skype™ s prijatelji in sorodniki.
Prek zaslona televizorja brskajte po internetu - S spletnim brskalnikom Opera obiskujte najljubše spletne strani in brskajte po internetu (prikaz vdelanih videoposnetkov ni podprt).
Televizor upravljajte z brezplačnimi aplikacijami za mobilni telefon - Pametni telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik televizorja ali drugi zaslon za predvajanje spletnih videoposnetkov s predstavnostnim daljinskim upravljalnikom (potrebna je nadgradnja vdelane programske opreme).....

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij