Pokličite
01 5005 194

Dnevni regal LEONARDO - temno siva/bela

Dnevni regal ponuja veliko prostora za shranjevanje in tudi odprte odlagalne površine, ki dajejo dovolj prostora za vaše ideje in dekoracijo.
Brezplačna dostava

Redna cena: 775,00 €

Spletna cena: 545,00 €

Dobava: do 3 tedne
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Dnevni regal LEONARDO - temno siva/bela

Za povečavo kliknite na sliko

-30%
Opis izdelka

Dnevni regal LEONARDO - moderen in enostaven regal za dnevno sobo

MODEREN VIDEZ

Elegantna podoba in preprosta kombinacija temno sive in bele barve, dajejo čisto poseben značaj vaši dnevni sobi. V vašem domu bo izstopal in vabil poglede ljudi. Prepričale vas bodo njegove klasične, a kljub temu moderne linije. Dnevni regal ponuja veliko prostora za shranjevanje in tudi odprte odlagalne površine, ki dajejo dovolj prostora za vaše ideje in dekoracijo. 

KVALITETA

Dnevna soba je narejena iz oplemenitene iverne plošče v temno sivi in beli barvi. Set dnevne sobe vsebuje TV regal, 2 viseči omarici z vrati, eno stensko omarico brez vrat in 2 polici. 

FUNKCIONALNOST 

Dnevni regali imajo več funkcij, oz. namenov. V setu dobite TV regal na katerega postavite vašo televizijo, zdraven pa vam nudi še prostor za shranjevanje stvari. Regal je sestavljen iz več samostojnih elementov. 

Barva:

  • temno siva + bela 

Material:

  • oplemenitena iverna plošča 

Dimenzije elementov (dolžina x globina x višina):

  • TV regal: 240 x 45 x 38,5 cm 
  • 2x viseča omarica z vrati: 120 x 30 cm  
  • Stenska omarica brez vrat: 60 x 60 cm 
  • 2x polica: 120 cm

 

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij