Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018
Izdelek

Dvojna pisalna miza TK08

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Colombini
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Dvojna pisalna miza TK08

Proizvajalec: Colombini
Dvojna pisalna miza TK08 je v belo-sivi barvi. Ta pisalna miza je unikatnega dizajna, ki že samo s svojim izgledom v vašo pisarno vnesla val svežine in elegance.
Brezplačna dostava
687,27 €
Izdelek ni več dobavljiv

Dvojna-pisalna-miza-TK08-1

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Dvojna pisalna miza TK08 je narejena za pisarne kjer si želijo čimbolj optimalno izkoristiti prostor. Z dvojno pisalno mizo bosta imeli osebi več kot dovolj prostora za nemoteno delo.

Pisalna miza TK08 unikatnega dizajna, bo v vaš prostor vnesla razgibanost, s prerezom na sredini, pa bo razdelila delovno površino. Mizo lahko brez težav postavite na sredino prostora in vam bo s svojim izgledom, že sama po sebi popestrila pisarno oz. delovno mesto.  Dvojna pisalna miza ima površino v beli barvi, noge pa so v svetlo sivi.

Dvojna pisalna miza TK08 priznanega italjanskega proizvajalca pohištva Colombini. Miza je izdelana v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in je narejena iz kvalitetnih materialov.

Dimenzije (kjer je obseg največji):

  • dolžina: 280 cm
  • širina: 164 cm

Dodatna ponudba:

V ponudbi imamo na izbiro širok spekter barv in ostalega pisarniškega pohištva. Kontaktirajte nas in s skupnimi močmi bomo zagotovo našli tisto kar iščete.

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Special name N/A
Originalen naziv proizvajalca N/A
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij