Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

ELEGANTNA KOTNA SEDEŽNA GARNITURA EMANUELA (80 BARV)

Hiter pregled

Elegantna sedežna garnitura Emanuela je na voljo v levi in desni postavitvi in 80-ih različnih barvah kvalitetne tkanine zato si jo lahko popolnoma prilagodite svojim željam in pričakovanjem. Ima posteljno funkcijo, dodatni predal za shranjevanje in nastavljive naslone za glavo. Izdelana je iz kvalitetne pene in pravega lesa, zato vam omogoča dolgoletno nemoteno uporabo.

* Obvezna polja

Cena: 1.750,00 €
12 x 151,38 €
Rok dostave: 20-30 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava

Podrobnosti

Ustvarite si unikatno sedežno garnituro, ki bo popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam!

Elegantna sedežna garnitura Emanuela je na voljo v levi ali desni postavitvi in 80-ih različnih barvah kvalitetne tkanine zato si jo lahko popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Tkanina je izjemno trpežna in bo ostala popolno ohranjena vsaj 15 let. Sedežna garnitura ima posteljno funkcijo, dodatni predal za shranjevanje in nastavljive naslone za glavo. Izdelana je iz kvalitetne pene, trpežne tkanine in konstrukcije iz pravega lesa, zato vam bo omogočila dolgoletno uporabo. Kotna sedežna ima 25-mesečno garancijo na vse dele.

INDIVIDUALNA ROČNA IZDELAVA S HITRIM DOBAVNIM ROKOM

Vso pohištvo, ne glede na vsakršne modifikacije, bo pri vas najkasneje v roku 30ih dni po opravljenem nakupu.

INOVATIVNI MATERIALI Z IZGLEDOM USNJA IN UDOBNOSTJO TKANINE

Za sedežno garnituro lahko izberete tkanino POLO, ki ima vse prednosti kvalitetnih tkanin in še dodano komponento elegantnega izgleda usnja. Tkanina je udobna za sedenje in izjemno trpežna, hkrati pa vašemu telesu omogoča, da diha in se ne poti, zato boste lahko sedežno garnituro brezskrbno uporabljali v vseh letnih časih. To so tkanine oznak S60-65 in S68-71.

KVALITETNO DODATNO LEŽIŠČE IN PREDAL KOT FUNKCIONALNI DODATEK K SEDEŽNI GARNITURI

Sedežna garnitura ima funkcijo dodatnega ležišča, ki je iste kvalitete kot sedežni del. Zaradi dodatnega ležišča ne boste nikoli več v dilemi, kje bodo prespali gostje, saj predstavlja udobno in kvalitetno ležišče, zaradi katerega bodo gostje odšli spočiti in naspani. Predal vam nudi dodatni prostor za shranjevanje posteljnine, dodatnih vzglavnikov in podobnih predmetov.

Material

 • Pravi les
 • Kvalitetna tkanina

Dimenzije

 • Skupna globina 185 cm
 • Skupna dolžina 270 cm
 • Skupna višina 73 do 100 cm
 • Višina sedišča 46 cm
 • Globina sedišča 61 cm
 • Spalni del 225 x 130 cm

Funkcije

 • Spalni del
 • Dodatni predal za shranjevanje
 • Nastavljivi nasloni za glavo

Barve

 • Izbirate lahko med 80-imi različnimi barvami.

Vzorce tkanin si lahko ogledate pri nas na Plemljevi ulici 2, 1210 Ljubjana-Šentvid. Za več informacij ali kakršna koli vprašanja nas kontaktirate na tel.št. 01 500 51 94 ali na elektronski naslov prodaja@salonpohistva.si.

 1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje