Furnitura praznuje 10 LET delovanja
Popusti do -60% samo še
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Se tudi vi pri vsakodnevnih opravilih srečujete z nagajivim nasmehom in hitrimi nogicami vašega malčka? Pred obiskom trgovin s pohištvom z otrokom ali več njimi pa vas že predhodno skrbi, kako boste istočasno uspeli opraviti nakup in budno nadzorovati svoj »nakupovalni igrivi team«, ki uživa v skrivalnicah na odlično pripravljenem terenu?

Opremljanje otroške sobe danes predstavlja vse večji izziv, saj se je način in tempo življenja močno spremenil tako pri odraslih kot tudi pri otrocih. Za svojega otroka vedno želimo le najboljše. Pri tem pa nemalokrat naletimo na mnoge ovire, kot so pomanjkanje energije, časa, idej in financ. V sodelovanju z izkušeno in kreativno arhitektko vam omogočamo arhitekturni izris otroške sobe s fotorealističnim prikazom, ki bo povsem prilagojen vašim in otrokovim zahtevam ter željam

Samo v 3 korakih do sanjske otroške sobe

Izpolnete obrazec in
nam ga pošljete.

Posvetujete se z arhitektko
kar od doma, tudi
izven delovnega časa.

Prejmete arhitekturni
izris s fotorealističnim
prikazom prostora.

Izris uredite kar iz domačega naslonjača, v vašem najljubšem kotičku

Zdaj vam ni več potrebno tekati po salonih in s svetovalcem listati katalogov ter izgubljati ur in ur pri izbiri ustreznih dimenzij in barv ter postavitvi elementov. Prihranite svoj čas in nepotreben stres! Izpolnite obrazec in se prepustite strokovnjakinji, s katero se lahko posvetujete tudi izven delovnega časa, po telefonu ali mailu.

Prilagajanje otroku ter njegovim potrebam in željam

Sobo vam zasnujemo praktično in funkcionalno. Tako, da omogoča prilagoditve otroku v času odraščanja skozi vsa starostna obdobja. Pravilna postavitev opreme lahko staršem olajša vsakdanja opravila, sploh če si sobo delita dva ali več otrok. Upoštevanje ergonomskih načel in standardov poskrbi za udobje, varnost in zdravje, ki so v otrokovem razvoju še kako pomembni.

Oprema sobe pa se ne prilagodi le prostoru. Prilagodi se tudi otrokovemu značaju, posebnostim, interesom in talentom, tako z razporeditvijo pohištva, kot z barvami. Te imajo namreč velik vpliv na otrokovo počutje in doživljanje.

Končni izgled sobe bo atraktiven, harmoničen in usklajen. Otrok bo končno imel dovolj površin za odlaganje in shranjevanje oblačil, knjig in igrač, zato bo pospravljanje lažje in pogostejše. Ustrezno opremljen in osvetljen učni kotiček bo poskrbel za dobre delovne navade in lažje učenje. Prosta tla pa za igro in zabavo, ki je tudi večji otroci ne prerastejo. Udobna postelja bo zagotovila kvaliteten spanec in najlepše sanje.

Kako do brezplačnega strokovnega izrisa sobe?

Pri naročilu pohištva pri nas v vrednosti 1.499,00 EUR ali več dobite izris v vrednosti 199,00 EUR BREZPLAČNO, saj od vrednosti pohištva odštejemo znesek izrisa!


Poskrbimo pa tudi za brezskrbno DOSTAVO in MONTAŽO!

Galerija