Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvajalec Jela

KLUBSKA MIZA RADDA VIDA

Hiter pregled

Privoščite svoji dnevni sobi imenitno klubsko mizico RADDA VIDA, ki se ponaša z imenitnim retro videzom iz 60-ih let ter s kvalitetno izdelavo. Klubska mizica ima funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je bolj odporen na vlago, praske in poškodbe kot klasični laki, zato bo vaše pohištvo dlje časa lepo ohranjeno in bo izgledalo kot novo!

Spletna cena: 157,04 €

12 x 13,58 €
Redna cena: 302,00 €
Prihranite: 144,96 € (48%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Šifra izdelka: 19846
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
  • Showroom Ljubljana - NOVO

Podrobnosti

Privoščite svoji dnevni sobi imenitno klubsko mizico RADDA VIDA, ki se ponaša z imenitnim retro videzom iz 60-ih let ter s kvalitetno izdelavo. Klubska mizica ima funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je bolj odporen na vlago, praske in poškodbe kot klasični laki, zato bo vaše pohištvo dlje časa lepo ohranjeno in kot novo! Mizica ima en predal ki je odpre s sistemom push mehanizma. Oglejte si še ostale artikle kolekcije dnevne sobe RADDA VIDA za stilsko dovršeno dnevno sobo, ki bo v središču pozornosti!

IMENITEN RETRO VIDEZ ZA MODERNO DNEVNO SOBO!

Klubska mizica RADDA VIDA je del kolekcije dnevne sobe RADDA VIDA, ki se ponaša z imenitnim retro videzom, ki je bil moderen v 60. letih. Lesene nogice pripomorejo k retro videzu, visoki sijaj bele barve in pacifičnega oreha pa dodata bolj moderen pridih, ki še bolj polepša vaš dnevni prostor.

VISOKI SIJAJ ZA SVETEL IN ZRAČEN PROSTOR

Klubska mizica je na voljo v kombinaciji kristalno bele barve in pacifičnega oreha v visokem sijaju. Pohištvo v visokem sijaju odbija svetlobo in zato v domu ustvari bolj svetel in zračen prostor, zato boste vanj z veseljem povabili nvaše najdražje.

ZAGOTOVLJENA KAKOVOST ZA DOLGO OBSTOJNOST POHIŠTVA

Mizica ima funkcijo mehkega zapiranja, ki preprečuje trenje in nastajanje poškodb. Vsi zunanji deli so premazani z UV lakom, ki je veliko bolj odporen na nastajanje prask, poškodb in na vlago kot klasični laki, kateri se uporabljajo za pohištvo. Vaša mizica bo torej dlje časa izgledala kot nova in ostal dobro ohranjen!

Barva:

  • Korpus: Kristalno bela v visokem sijaju
  • Fronte: Kristalno bela in pacifični oreh v visokem sijaju

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča

Dimenzije:

  • Širina: 111 cm
  • Višina: 43 cm
  • Globina:  60 cm

Oglejte si še ostale artikle iz kolekcije dnevnih sob RADDA VIDA!

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje