JESENSKA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -80% Več>>>
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Kompaktni anatomski vzglavnik Latex Anatom Compact

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Kompaktni anatomski vzglavnik Latex Anatom Compact
Proizvajalec Odeja

Kompaktni anatomski vzglavnik Latex Anatom Compact

Hiter pregled

Vzglavnik Latex Anatom Compact vsebuje jedro iz specialno anatomsko oblikovanega lateksa, ki je prožen in se prilagodi obliki glave. Vzglavnik Latex Anatom Compact je proizvod slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.
Cena: 94,76 € 6 x 15,79 €

Podrobnosti

Jedro Latex Anatom Compact vzglavnika je specialni anatomsko oblikovan lateks, ki je prožen in se prilagodi obliki glave ter ji s tem daje udoben občutek in pravilno podporo. Po razbremenitvi se povrne v prvotno obliko. Lateks je zračen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij. Prešita bombažna prevleka je pralna. Vzglavnik Latex Anatom Compact je proizvod slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100 % bombaž - sanforiziran. Zelo kvalitetna bombažna tkanina je zračna, koži prijazna in trpežna. Obdelana je proti krčenju.

Polnilo: Prešita prevleka: 90% bombaž, 10% poliester, 150 g/m2. Jedro: 100% lateks – anatomsko oblikovan. Jedro zglavnika predstavlja specialni anatomsko oblikovan vložek iz 100% lateksa. Prožnost lateksa omogoča, da se ergonomsko oblikovan zglavnik prilagodi obliki glave in ji s tem daje ugoden občutek in pravilno podporo. Po razbremenitvi se jedro povrne v prvotno obliko. Lateks je zračen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij. Lateks ni pralen. Nekajkrat na leto ga vzemite iz prevleke in dobro prezračite (ne na soncu).

Barva: bela

Dimenzije: 40 x 60 cm

Vzdrževanje: Jedro iz lateksa ni pralno! Proporočamo občasno zračenje (ne na soncu). Prešito prevleko lahko peremo. Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju jo poravnajte in posušite na ravni površini.

Vzglavnik Latex Anatom Compact vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje