Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%
Izdelek

Kompaktni anatomski vzglavnik Latex Anatom Compact

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Odeja
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Kompaktni anatomski vzglavnik Latex Anatom Compact

Proizvajalec: Odeja
Vzglavnik Latex Anatom Compact vsebuje jedro iz specialno anatomsko oblikovanega lateksa, ki je prožen in se prilagodi obliki glave. Vzglavnik Latex Anatom Compact je proizvod slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.
82,40 €
Izdelek ni več dobavljiv

Kompaktni anatomski vzglavnik Latex Anatom Compact

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jedro Latex Anatom Compact vzglavnika je specialni anatomsko oblikovan lateks, ki je prožen in se prilagodi obliki glave ter ji s tem daje udoben občutek in pravilno podporo. Po razbremenitvi se povrne v prvotno obliko. Lateks je zračen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij. Prešita bombažna prevleka je pralna. Vzglavnik Latex Anatom Compact je proizvod slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100 % bombaž - sanforiziran. Zelo kvalitetna bombažna tkanina je zračna, koži prijazna in trpežna. Obdelana je proti krčenju.

Polnilo: Prešita prevleka: 90% bombaž, 10% poliester, 150 g/m2. Jedro: 100% lateks – anatomsko oblikovan. Jedro zglavnika predstavlja specialni anatomsko oblikovan vložek iz 100% lateksa. Prožnost lateksa omogoča, da se ergonomsko oblikovan zglavnik prilagodi obliki glave in ji s tem daje ugoden občutek in pravilno podporo. Po razbremenitvi se jedro povrne v prvotno obliko. Lateks je zračen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij. Lateks ni pralen. Nekajkrat na leto ga vzemite iz prevleke in dobro prezračite (ne na soncu).

Barva: bela

Dimenzije: 40 x 60 cm

Vzdrževanje: Jedro iz lateksa ni pralno! Proporočamo občasno zračenje (ne na soncu). Prešito prevleko lahko peremo. Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju jo poravnajte in posušite na ravni površini.

Vzglavnik Latex Anatom Compact vzdrževanje

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij