Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact

Proizvajalec
Odeja
Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact je sestavljen iz specialnega tridelnega jedra iz izredno kvalitetnega Vita Talalay lateksa in prožne prevleke. Zgornja plast je ergonomsko oblikovana in se idealno prilagodi obliki glave ter ji da pravilno podporo.
103,50 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vzglavnik Lateks Tris Compact je sestavljen iz specialnega tridelnega jedra iz lateksa in prožne prevleke. Vložek je sestavljen iz treh različnih delov mehkega in prilagodljivega ter izredno kvalitetnega Vita Talalay lateksa. Dele lahko poljubno odvzemamo in dodajamo ter višino vzglavnika prilagajamo našim potrebam. Zgornja plast je tudi ergonomsko oblikovana in se idealno prilagodi obliki glave ter ji da pravilno podporo. Vita Talalay lateks je izjemno zračen, saj milijoni por v strukturi omogočajo kroženje zraka. Je pralen, ne zadržuje toplote in preprečuje razvoj bakterij. Troslojni vzglavnik Vzglavnik Lateks Tris Compact je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: stretch pletivo / 80% bombaž, 20% poliester. Kvalitetno elastično pletivo, iz katerega je sešita prevleka, je mehko in koži prijazno.

Polnilo: Jedro: 3-slojni 100% lateks Vita Talalay. Jedro je sestavljeno iz treh delov mehkega in izredno kvalitetnega Vita Talalay lateksa. Zgornja plast je ergonomsko oblikovana in se idealno prilagodi obliki glave. Po razbremenitvi se povrne v prvotno obliko. Vita Talalay lateks je zračen in pralen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij.

Dimenzije: 40 x 60 cm

Vzdrževanje: Plasti lateksa lahko operemo strojno, vendar jih moramo med pranjem pustiti v prevleki. Posušimo jih ločeno, vsako plast posebej na zraku na ravni površini (ne na soncu).

Vzglavnik Lateks Tris Compact vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij