AKCIJA kakovostnega pohištva JELA do - 50%
Samo še . Več o akciji >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact
Proizvajalec Odeja

Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact

Hiter pregled

Kompaktni trislojni vzglavnik Lateks Tris Compact je sestavljen iz specialnega tridelnega jedra iz izredno kvalitetnega Vita Talalay lateksa in prožne prevleke. Zgornja plast je ergonomsko oblikovana in se idealno prilagodi obliki glave ter ji da pravilno podporo.

Spletna cena: 118,31 €

12 x 10,21 €
Redna cena: 131,46 €
Prihranite: 13,15 € (10%)
Rok dostave: 7-11 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Vzglavnik Lateks Tris Compact je sestavljen iz specialnega tridelnega jedra iz lateksa in prožne prevleke. Vložek je sestavljen iz treh različnih delov mehkega in prilagodljivega ter izredno kvalitetnega Vita Talalay lateksa. Dele lahko poljubno odvzemamo in dodajamo ter višino vzglavnika prilagajamo našim potrebam. Zgornja plast je tudi ergonomsko oblikovana in se idealno prilagodi obliki glave ter ji da pravilno podporo. Vita Talalay lateks je izjemno zračen, saj milijoni por v strukturi omogočajo kroženje zraka. Je pralen, ne zadržuje toplote in preprečuje razvoj bakterij. Troslojni vzglavnik Vzglavnik Lateks Tris Compact je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: stretch pletivo / 80% bombaž, 20% poliester. Kvalitetno elastično pletivo, iz katerega je sešita prevleka, je mehko in koži prijazno.

Polnilo: Jedro: 3-slojni 100% lateks Vita Talalay. Jedro je sestavljeno iz treh delov mehkega in izredno kvalitetnega Vita Talalay lateksa. Zgornja plast je ergonomsko oblikovana in se idealno prilagodi obliki glave. Po razbremenitvi se povrne v prvotno obliko. Vita Talalay lateks je zračen in pralen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij.

Dimenzije: 40 x 60 cm

Vzdrževanje: Plasti lateksa lahko operemo strojno, vendar jih moramo med pranjem pustiti v prevleki. Posušimo jih ločeno, vsako plast posebej na zraku na ravni površini (ne na soncu).

Vzglavnik Lateks Tris Compact vzdrževanje

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje