Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Komplet spalnica Plana V21015 lakirana bela-viola

Proizvajalec
IMAB
Minimalistično izbran sestav spalnice omogoča kar največjo izrabo vašega prostora po najugodnejši ceni. V komplet je vključena postelja bele barve z oblazinjenim vzglavnim delo,. Garderobna omara z drsečimi vrati je bogato opremljena z notranjimi elementi, ki omogočajo shranjevanje vaše garderobe. Komplet vsebuje: garderobno omaro z drsečimi vrati (277cm), postelja (190x160), dve nočni omarici s predaloma ter komodo.
Brezplačna dostava in montaža sta vključeni v ceno.
Brezplačna dostava
6.811,67 €
Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Spalnica

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Spalnica Plana iz kolekcije ProggetoNotte je visoko kvalitetno pohištvo italianskega proizvajalca IMAB. Minimalistično izbran sestav spalnice omogoča kar največjo izrabo vašega prostora. Garderobna omara z drsečimi vrati je bogato opremljena z notranjimi elementi, ki omogočajo shranjevanje vaše garderobe.
Kaj vsebuje komplet -  karakteristike:

  • Postelja (160x190) v beli barvi z oblazinjemin ozadjem(Š 220:, D:223, V:78)
  • Garderobna omara bela lakirana z lakirani drsnimi vrati v lila steklu z bogato notranjo sestavo(kot na sliki) in lučmi (Š:277, D: 65, V: 257)
  • Komoda s štirimi predali lakirana bela (Š:142, D: 52, V: 73)
  • Nočni omarici z dvema predaloma lakirana bela(Š:62 D: 42 V:45)

Materiali in montaža:
Spalnica Nuova je izdelana iz furnirane iverne plošče. Vidni robovi so obdelani z robnim trakom iz furnirja. Montaža je vključena v ceno.
Ostalo:
Montaža in dostava sestava sta vključeni v ceno.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij