Pokličite
01 5005 194

Kotna sedežna garnitura ROSSA - AKCIJA

Proizvajalec Nova-O
Kotna sedežna garnitura ROSSA je na voljo v dveh različnih postavitvah in v dveh barvah. Garnitura ROSSA se ponaša z izjemno kvalitetno izdelavo, na kateri boste imeli občutek kot da počivate na oblaku.
Brezplačna dostava
646,60 €
Dobava: 31-45 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Kotna sedežna garnitura ROSSA - AKCIJA

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Kotna sedežna garnitura ROSSA - AKCIJA je na voljo v dveh različnih postavitvah in v več barvah. Garnitura ROSSA se ponaša z izjemno kvalitetno izdelavo, na kateri boste imeli občutek kot da počivate na oblaku.

Kotno sedežno garnituro ROSSA odlikuje kvaliteta, saj je narejena iz izbranih materialov. Sestavljena je iz masivnega lesenega ogrodja, sedeži so napolnjeni z poliuretansko peno in vzmetenjem Bonell. Nasloni pa so polnjeni z elastično peno in sintetično volno.

Dimenzija: 243x153cm (ležišče 210x137cm)

Barve:

  • royal bež
  • boom 24

Material: dekorativna tkanina in mikro tkanina

Postavitev:

  • leva
  • desna

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij