Pripravili smo super VIKEND AKCIJO!
V košarici vpišite kodo FUR5 za dodaten 5% prihranek
!
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Krtačka za stekleničke Dr. Browns
-50%
EKSPRESNA DOSTAVA

Krtačka za stekleničke Dr. Browns

Hiter pregled

Krtačka Dr. Brown’s je sestavljena iz gobice in ščetinaste glave, s katero je čiščenje otroških stekleničk, bidonov, kozarcev za smoothie, fitnes shakerjev ipd., veliko lažje in učinkovitejše. Krtačka je primerna za čiščenje vseh vrst materailov. Krtačka ima tudi nezdrsljiv ročaj z dvignjenimi utori, ki omogoča lahko premikanje med čiščenjem.

Spletna cena: 4,99 €

Redna cena: 10,00 €
Prihranite: 5,01 € (50%)
Rok dostave: 1-3 dni
Cena dostave: 3,79 €
Šifra izdelka: 15877

Podrobnosti

 

KRTAČKA ZA ČIŠČENJE Dr. Brown's

V vsakdanjem življenju se srečujemo z različnimi ovirami, za rešitev le-teh pa potrebujemo veliko spretnosti in domišljije. Tudi čiščenje visokih iz ozkih predmetov nam ponavadi povzroča preglavice, s tem pa se je najverjetneje srečal že skoraj vsak izmed nas in pri tem uporabljal različne gobice in pripomočke kot so kuhalnice, nožički in podobno.

Problematični predmeti za čiščenje so predvsem globoki kozarci, otroške stekleničke, fitnes shakerji in bidoni, smoothie kozarci ter ostali ozki in globoki predmeti, pri katerih ne dosežemo vseh robov in stranic.

Za vas imamo rešitev! Predstavljamo vam krtačko z držalom Dr. Brown's, ki je sestavljena iz ščetin in gobice, s katero si boste čiščenje navedenih predmetov krepko olajšali in privarčevali s časom.

Zakaj izbrati Dr Brown's krtačko?

Nič ne bo očistilo vaše steklenice bolje kot pa krtačka Dr. Brown’s. Zaradi svojega dizajna in uporabljenih materialov, bo brez težav dosegla še tako nedostopna mesta. Glava krtačke je sestavljena iz ščetin in gobice, ki je na vrhu same glave. S ščetinami boste dodobra skrtačili stranice predmeta, z gobico pa boste nečistoče lepo očistili in oprali.

Zaradi svoje vsestranskosti je primerna za uporabo različnih kuhinjskih pripomočkov kot so kozarci, steklenice, smoothie kozarce, bidone, fitnes shakerje, otroške stekleničke in podobno.

Kakšni materiali so uporabljeni?

Krtačka Dr. Brown’s je sestavljena iz gobice in ščetinaste glave. Slednje zagotavljajo temeljito ter preprosto čiščenje vseh vrst materialov. Krtačka ima tudi nezdrsljiv ročaj z dvignjenimi utori, ki omogoča lahko premikanje med čiščenjem. K krtački sodi še zaponka, s katero je krtačko mogoče pripeti k umivalniku ali pomivalnemu pultu. Zaponka je silikonska, krtačko pa se lahko postavi navpično ali ležeče.

Krtačko Dr. Brown’s lahko varno perete na zgornji polici pomivalnega stroja.

Pred uporabo operite vse dele. Krtačka je testirana v skladu z evropskim standardom EN 14350.

 

 

Opomba: Krtačka Dr. Brown’s je nežno zelene barve in ne modre kot na sliki.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje