AKCIJA kakovostnega pohištva JELA do - 50%
Samo še . Več o akciji >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Kuharski tečaj "Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi"

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

  • Kuharski tečaj "Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi" Kuharski tečaj "Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi"

Kuharski tečaj "Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi"

Hiter pregled

Kuharski tečaj "Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi" je zagotovo eno izmed bolj izvirnih in zabavnih daril. Prejmete ga v obliki pločevinke, ki jo izročite obdarovanki.
Cena: 40,57 €

Podrobnosti

Kuharski tečaj "Za dekleta, ki se od svojih mam niso kaj dosti naučila o kuhi" prejmete v obliki pločevinke, ki jo izročite obdarovanki oz. obdarovancu. Zagotovo eno izmed bolj izvirnih in zabavnih daril.

V darilni pločevinki se nahaja darilna koda in prava kuharska kapa. Darilno kodo obdarovanec izkoristi tako, da se prijavi na željeni termin na enega izmed razpisanih tečajev na spletni strani http://www.jezersek.si/akademija/kuharski-tecaji/. Tečaji oz. delavnice se odvijajo na Dvoru Jezeršek, ki se nahaja na lokaciji Zgornji Brnik 63, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

Delavnice so vodene s strani strokovno usposobljenega osebja (domačih in gostujočih predavateljev).  

Razdeljene so po različnih stopnjah zahtevnosti in sicer:

- začetniška

- nadaljevalna

- profesionalna

Kuharski tečaj traja povprečju 3-4 ure, odvisno od stopnje zahtevnosti.

Primeri tematik kuharskih delavnic so: 

- prigrizki in finger food

 - testenine in rižote

- kruh in jedi iz kvašenega testa

Ob prihodu na kraj izvedbe kuharske delavnice, vsak posameznik prejme kuharsko uniformo tj. predpasnik in kuharska kapa. Predavatelj razdeli recepte in po njegovih navodilih, sodelujoči pričnejo s pripravljanjem in kuhanjem izbranih jedi. Po zaključku tečaja oz. delavnice, vsi sodelujoči prejmejo priznanje, kot zahvalo za sodelovanje. Pripravljene jedi pojedo med oziroma po delavnici ali pa jih odnesejo domov. Program delavnic se sezonsko spreminja in se prilagaja glede na povpraševanje.

Cena vključuje: Uporaba uniforme za kuhanje (predpasnik, kapa). Vsa živila, ki so potrebna za izvedbo delavnice in uporaba inventarja. Vodenje in izvedba s strani predavatelja.

Termin izvajanja: celo leto.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje